x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 17 martie 2023. Racii sunt ajutați de intuiție să facă față unei situații dificile. Taurilor le cresc veniturile. Gemenii sunt atractivi

Horoscop zilnic, 17 martie 2023. Racii sunt ajutați de intuiție să facă față unei situații dificile. Taurilor le cresc veniturile. Gemenii sunt atractivi

de Moira Dună    |    16 Mar 2023   •   11:30
Horoscop zilnic, 17 martie 2023. Racii sunt ajutați de intuiție să facă față unei situații dificile. Taurilor le cresc veniturile. Gemenii sunt atractivi
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic, 17 martie 2023. Berbecii primesc vești bune, Leii discută cu un prieten, Fecioarele au parte de unele schimbări, Balanțele au rezultate pozitive, Scorpionii sunt acaparați de amintiri, Săgetătorii sunt atrași de un prieten, Capricornii au parte de schimbări la serviciu, Vărsătorii se implică într-un nou proiect iar Peștii își vindecă traume din copilărie.

Horoscop zilnic, 17 martie 2023.

Berbec

Primești vești grozave de la iubitul tău. Ar putea fi despre relația voastră sau un noroc de care veți beneficia amândoi. Nu intra în panică și nu analiza prea mult. Urmează-ți inima!

Taur

Ai muncit foarte mult pentru a-ți spori veniturile? Dacă da, atunci vei avea rezultate. Așa că acum te vei relaxa și te vei elibera de tot stresul și tensiunea acumulate. Mulțumește stelelor tale norocoase și fă-ți planuri pentru timpul liber.

Gemeni

Te simți atractiv, romantic și sexy. Orice partener romantic actual sau potențial pe care îl întâlnești îți va acorda multă atenție și dorește să facă planuri pentru ca voi doi să vă întâlniți. Acesta ar putea fi exact ceea ce ai nevoie deoarece ultimele zile au fostdificile. Ieși din casă și distrează-te puțin. Toată lumea trebuie să facă asta din când în când!

Rac

Intuiția te ajută să faci față unei situații dificile. Știi toate regulile, știi toate metodele potrivite pentru orice ai face, dar astăzi ai putea fi determinat să iei decizii bazate pe sentimente mai degrabă decât pe reguli sau logică. 

Leu

Câteva bârfe despre un prieten care a început recent o nouă relație ar putea ajunge astăzi la tine. Acest lucru ar putea fi o surpriză. dar te vei bucura pentru că vrei ca prietenul tău să fie fericit. Nu-ți fie teamă să-l suni și să-i ceri detalii. Va fi o plăcere pentru amândoi!

Fecioară

Schimbări minore în situația veniturilor tale îți fac ziua frumoasă. Poate descoperi o eroare bancară în favoarea ta, ți se restiuie un împrumut sau primești un cadou. Orice ar fi, probabil că îți va permite să faci o achiziție pe care te gândeai că trebuie să amâni o perioadă. Bucură-te de norocul tău și profită la maximum!

Balanță

S-ar putea să simți că mintea ta explodează. Studiile tale intelectuale ori spirituale vor da rezultate. Concepte care nu au avut niciodată sens pentru tine până acum par clare acum. Va trebui să le notezi pentru că nici măcar un elefant nu și-ar putea aminti atât de multe idei și revelații. Profită la maximum de ele!

Scorpion

Emoțiile și amintirile ar putea să apară brusc astăzi. La început s-ar putea să nu reușești să înțelegi acest lucru. Aceste amintiri ar putea părea irelevante pentru viața ta prezentă. Totuși, o mică reflecție ar putea dezvălui de ce ți le reamintești acum. Eliberează orice blocaj pe care aceste amintiri l-ar fi putut provoca. Ai putea găsi viața ta schimbată într-un mod subtil.

Săgetător

O prietenie s-ar putea dezvolta în ceva mai mult. Cineva pe care îl cunoști destul de bine, dar la care nu te-ai gândit niciodată ca la un potențial iubit, ar putea arăta brusc un interes romantic pentru tine și tu ai putea răspunde. Dacă alegi sau nu să faci ceva în acest sens, depinde de tine. Circumstanțele și oamenii se schimbă. Gândește-te de două ori înainte de refuza. 

Capricorn

O schimbare a circumstanțelor tale de lucru ar putea face o diferență pozitivă pentru tine. Poate te-ai mutat la alt birou, cameră, etaj sau clădire. Oricare ar fi, vei avea parte de mai puțin stres. A fi lângă colegi mai cooperanți sau a sta lângă o fereastră unde poți vedea afară îți poate reîncărca bateriile și te face mai productiv.

Vărsător

Unele cunoștințe intelectuale pe care le dobândești acum te pot ajuta în orice proiecte creative la care lucrezi. Un prieten sau partener te-ar putea sprijini. Poate apare un nou proiect sau o nouă direcție de urmat. Oricare ar fi, te simți inspirat. Nu fi surprins de calitatea excepțională a muncii tale!

Pești 

Vindecarea unor traume din copilărie ar putea începe astăzi. Poate prin contactul cu cineva care te cunoștea atunci. S-ar putea să devii mai emoțional dar este o eliberare normală. Ai putea să râzi sau să plângi brusc însă apoi ieși cu prietenul tău în oraș. Te vei relaza și vei putea să dormi. 

×