x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 17 octombrie. Pe Vărsători îi cuprinde astenia de toamnă

Horoscop zilnic, 17 octombrie. Pe Vărsători îi cuprinde astenia de toamnă

16 Oct 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 17 octombrie. Pe Vărsători îi cuprinde astenia de toamnă

Berbec

Frigul din ultima perioadă nu te-a luat pe nepregătite, dar e posibil să răceşti dacă nu eşti atent la semnele pe care corpul ţi le transmite.

Taur

Vei fi luat prin surprindere pentru că o să închei o afacere la care ai muncit de ceva timp. Era şi timpul! Vei sărbători cu prietenii şi colegii de serviciu în oraş.

Gemeni

Spre deosebire de Taur, la tine la serviciu o persoană va fi dată afară şi va fi cineva din cercul tău de apropiaţi, din păcate. Vei avea nevoie de timp pentru a trece peste

Rac

Partenerul de viaţă îţi va face cadoul la care visai de foarte mult timp, dar despre care nu ai vorbit cu nimeni altcineva în afară de el sau ea.

Leu

După weekendul petrecut alături de familie şi de părinţii pe care nu îi mai văzusei în ultima vreme, te simţi plin de energie şi începi săptămâna minunat.

Fecioară

Viaţa agitată din ultima lună începe să-şi pună amprenta asupra ta şi să devii din ce în ce mai tensionat. Reuşeşti cu greu să-ţi controlezi emoţiile.

Balanţă

Economiile pe care le-ai făcut le vei investi într-un lucru util pentru casă, fie un aparat electrocasnic, fie un obiect de design interior, iar asta te va face foarte fericit.

Scorpion

Persoana iubită te va invita în oraş, moment perfect pentru a-i spune tot ce ai pe suflet, mai ales suspiciunile tale că te-ar fi înşelat. E timpul să clarifici totul acum.

Săgetător

Ţi se vor da nişte responsabilităţi în plus azi. Colegii de serviciu vor cădea de acord ca tu să îi prezinţi şefului problemele firmei, dar tu eşti fericit cu noul rol.  

Capricorn

Eşti singurul din companie cu chef de muncă, în timp ce colegii par că nici nu şi-au băut cafeaua. Încerci să faci tot ce poţi de unul singur.

Vărsător

Te paşte astenia de toamnă pentru că devii din ce în ce mai îngândurat şi mai pesimist. Nimic nu îţi este pe plac şi preferi compania unui singur prieten apropiat.

Peşti

O ieşire în oraş, un eveniment sau o vizită a unei delegaţii la serviciu îţi va aduce în cale o persoană cu care vei rezona din prima secundă şi cu care te înţelegi perfect.

×