x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 18 martie 2016. Ai suportul total al partenerului si e bine sa te lasi inspirat de entuziasmul si curajul de care acesta da dovada in aceasta perioada

Horoscop zilnic, 18 martie 2016. Ai suportul total al partenerului si e bine sa te lasi inspirat de entuziasmul si curajul de care acesta da dovada in aceasta perioada

17 Mar 2016   •   20:03
Horoscop zilnic, 18 martie 2016. Ai suportul total al partenerului si e bine sa te lasi inspirat de entuziasmul si curajul de care acesta da dovada in aceasta perioada

Berbec

Luna intra in Leu, in jurul orei 10, asa ca energia se schimba in sens favorabil pentru tine. Acum te poti bucura in voie, te poti exprima cum stii mai bine, ai idei creative dar si chef de aventura cat cuprinde. E o zi a bucuriei si a iubirii, a inimii deschise in fata vietii si a celor pe care-i iubesti. E si un moment bun pentru a-ti propune cateva obiective indraznete si a profita de niste usi care ti se deschid acum.

Taur

Luna se muta astazi in Leu, activand zona sufletului, a casei, familiei, sigurantei emotionale si materiale. Acum e momentul potrivit pentru a accesa niste resurse externe, pentru a solicita sprijin si a folosi energia de care dispui spre a crea ceea ce-ti doresti in spatiul personal si familial. Poate fi si un moment bun pentru reinstaurarea echilibrului intre viata sociala si cea intima, mai ales daca in ultima vreme ai neglijat-o pe aceasta din urma.

Gemeni

Pentru tine, Luna in Leu vine astazi cu optimism, incredere, energie constructiva si capacitatea de a solutiona cu seninatate, o situatie pe care ai crezut-o fara iesire. Ai suportul total al partenerului si e bine sa te lasi inspirat de entuziasmul si curajul de care acesta da dovada in aceasta perioada. Chiar daca unele idei cu care te imtampina, par nebunesti, nu le respinge din start ci ia-ti timp sa le analizezi inainte de a trage concluzii pripite. Curajul si entuziasmul sunt cheia reusitei, in aceste zile.

Rac

Incepe sa se dinamizeze din nou zona profesionala, deja ai semnale ca ritmul se accelereaza, asa ca e important sa tii pasul cu energia noua care se va instala peste 2-3 zile. Deocamdata, fii inca atent la revelatiile pe care le ai, la informatiile pe care le accesezi si usile care ti se deschid in tot felul de cercuri. De asemenea, profita de sansa de a-ti folosi talentele, astazi si maine, pentru a-ti creste veniturile sau a beneficia de un profit dintr-o afacere sau proiect.

Leu

Luna ajunge in semnul tau natal, in cursul acestei dimineti, asa ca te poti bucura in voie de ipostazele benefice pe care ti le aduce aceasta schimbare de vibratie. Se poate vorbi de curajul de a pune pe picioare un proiect, de abilitatea de a te orienta catre succes in tot ce faci, dar si de o anumita dorinta de a experimenta lucruri noi. Ramai deschis la noi idei si posibilitati de expresie de sine si manifestare. Cerul te sustine!

Fecioara

Uneori e mai sanatos sa te opresti, sa respiri, sa faci un pas inapoi pentru a putea privi imaginea de ansamblu a propriei vieti. Ziua de astazi este un astfel de prilej. Foloseste-l, ai incredere in cei din jur ca vor prelua ceea ce faceai tu de obicei, cere-le asta, si ocupa-te de corpul tau fizic si nu numai. Vei vedea ca lucrurile se vor aseza chiar mai bine decat atunci cand le controlezi.

Balanta

Pentru tine, Luna in Leu inseamna bucuria de a fi in lume, de a impartasi, participa, inspira... Este activat segmentul prietenilor si relatiilor sociale, prin urmare astazi asteapta-te sa fii invitat la vreun eveniment sau, in orice caz, sa primesti mai multa atentie de la cei din jur. Daca ai ocazia sa iesi sa te vezi cu prieteni sau sa intri intr-un grup/club nou, fa-o. Interactiunile diverse cu oamenii sunt de bun augur si de folos.

Scorpion

Luna in Leu, asezandu-se in zona carierei si puterii, iti aminteste ce-ti doresti sa realizezi la nivel socio-profesional si re-trezeste spiritul de luptator in interiorul tau. Este o zi excelenta pentru a te ocupa ce planurile tale, de ceea ce te implineste. Poti face un pas inainte in cariera, poti fi luat in vizor, in sens bun, de catre un sef sau o persoana cu influenta, sau ai curajul de a te implica intr-un proiect de anvergura.

Sagetator

O zi numai buna pentru a te gandi la viitor si a-ti largi orizontul de perceptie in privinta vietii tale si a posibilitatilor disponibile pentru a merge la nivelul urmator. Asta inseamna sa fii deschis si a face loc unor viziuni noi, iar o calatorie sau o rupere de ritm te poate ajuta in acest sens. De asemenea, poate fi o idee buna sa inveti ceva nou sau sa reiei legatura cu oameni care te-au inspirat candva.

Capricorn

Pentru tine, experientele acestei zile sunt o lectie a detasarii si a renuntarii la control. Uneori chiar si tu poti sa-ti permiti sa nu faci nimic, sa te relaxezi si sa lasi lucrurile sa-si urmeze cursul, observandu-le ca un spectator. Vei fi uimit de cursul pe care il vor lua acestea, pentru ca astazi e ca si cum o mana nevazuta le aseaza asa cum e mai bine. O zi plina de daruri, deschide bine ochii ca sa le vezi.

Varsator

Cu Luna in Leu, in cazul tau vorbim despre o energie a cooperarii, interactiunii cu oamenii, inspiratiei reciproce si stralucirii prin ceea ce esti si manifesti. Astazi te bucuri de recunoasterea muncii si a creativitatii sau revelatiilor din ultimele zile. E un moment favorabil si pentru a discuta termenii unei colaborari, cat si pentru a lansa la apa un proiect nou sau revizuit.

Pesti

Luna in Leu activeaza zona muncii creative si a echilibrului fizic. S-ar putea sa te simti inspirat sa schimbi ceva in stilul de viata, astfel incat sa manifesti mai mult respect fata de corpul tau. Leul este un semn care prefera putin si bun decat mult si prost, asa ca pe linia asta e posibil sa faci niste schimbari de atitudine. In alta ordine de idei, e posibil sa vina oferte de lucru sau un proiect sa se asezez pe un fagas favorabil.

Astrolog Nicoleta Svârlefus

×
Subiecte în articol: horoscop