x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 18 martie 2023. Leii și Peștii vor să demareze noi afaceri. Balanțele sunt preocupate de carieră

Horoscop zilnic, 18 martie 2023. Leii și Peștii vor să demareze noi afaceri. Balanțele sunt preocupate de carieră

de Redacția Jurnalul    |    17 Mar 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 18 martie 2023.  Leii și Peștii vor să demareze noi afaceri. Balanțele sunt preocupate de carieră
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic, 18 martie 2023. Berbecii își verifică resursele, Taurii discută despre noi proiecte, Gemenii au imaginație, Racilor le vin idei de la un prieten, Fecioarele trebuie să verifice unele informații, Scorpionii discută cu partenerul despre o călătorie, Săgetătorii sunt inspirați, Capricornii au nevoie de diplomație, Vărsătorii găsesc un document important.

Horoscop zilnic, 18 martie 2023.

Berbec

Chestiunile legate de bani ar putea necesita atenția ta astăzi. Ai preocupări legate de casă și verifici cheltuielile. Este posibil să aloci mai mult timp decât este necesar. Nu presupune ce e mai rău! Practic, totul ar trebui să fie bine, așa că probabil va fi nevoie doar să echilibrezi conturile și să mergi mai departe. Ai și alte lucruri de făcut!

Taur

Ai conversații fascinante cu un prieten sau un partener. Multe informații utile ar putea fi discutate și ar putea duce la noi proiecte. Vei dori să cercetezi toate situațiile posibile înainte de a face planuri precise. Nu vrei să ratezi o oportunitate profitabilă.

Gemeni

Ai multă imaginație, bazată pe imagini și evenimente din trecut pe care poate le-ai uitat. S-ar putea să te întrebați despre rezultatele practice ale gândurilor tale. O conversație cu un prieten care cunoaște acest subiect s-ar putea dovedi lămuritoare. Scrie ideile și află cât mai multe despre diferitele opțiuni în următoarele zile. S-ar putea să fii surprins!

Rac

Un prieten ți-ar putea prezenta câteva idei cu privire la încorporarea artelor într-o afacere. Ar putea rezulta multe discuții, deși este puțin probabil ca vreo decizie finală să fie luată acum. Ar trebui să apară mai multe idei în următoarele zile. 

Leu

Imaginația și cunoștințele avansează cu siguranță un proiect. Discuțiile, care implică probabil bani, te încurajează spre noi proiecte inovatoare care s-ar putea dovedi a fi un beneficiu pentru toți. Lasă ideile să te îndrepte către noi întreprinderi și orizonturi. Profită!

Fecioară

Prietenii care au călătorit sau locuiesc departe ar putea să-ți aducă vești interesante. Acest lucru s-ar putea să te facă curios să faci niște cercetări pe acest subiect. Fii însă precaut cu privire la veștile pe care le afli înainte de a verifica faptele. 

Balanță

Te gândești la chestiuni legate de carieră. Probabil încerci să faci brainstorming pentru a găsi modalități ingenioase de a avansa profesional și de a-ți crește veniturile. Ai putea afla opținii diferite, unele viabile, altele nu. Nu va fi ușor să le pui în acțiune, dar continuă să încerci. Obstacolele apar întotdeauna când încerci ceva nou. Mergi înainte!

Scorpion

Partenerul tău s-ar putea întoarce astăzi dintr-o călătorie și veți avea o conversație profundă. Îți va împărtăși povești despre călătorie, ceea ce ar putea duce la discuții despre viitorul relației. Discuția este mai probabil să se concentreze pe generalități. Vei obține îmnsă o înțelegere mai profundă a partenerului tău. 

Săgetător

S-ar putea să te simți puțin dezamăgit dar energiile tale creative sunt la cote înalte. Inspirația ar putea veni din adâncul tău. Probabil că ești mai concentrat decât de obicei și, prin urmare, poți petrece timp considerabil lucrând la o sarcină sau la un proiect fără să te agiți. Dă frâu liber ideilor tale. S-ar putea să pară puțin întunecate și ciudate la început, dar sunt importante.

Capricorn

Menținerea unui parteneriat ar putea depinde de o comunicare deschisă și sinceră. Pot izbucni conflicte așa încât discută problemele cu diplomație. Este vital să-ți exprimi afecțiunea pe care o simți pentru partenerul tău. Conversația poate să nu fie una ușoară.

Vărsător

Un document important pe care credeai că l-ai pierdut, îl vei găsi astăzi. Este legat de finanțe ori de un proiect creativ iar informațiile te motiveasă să mergi mai departe. 

Pești

Discuțiile cu prietenii apropiați ar putea duce la idei pentru proiecte creative. Deși se pot concentra pe scris, muzică, dramă, grafică, educație, brainstormingul de astăzi este probabil să se concentreze mai mult pe afaceri și marketing decât pe probleme artistice. Cu toate acestea, ai putea pleca simțindu-te inspirat și motivat. Notează-ți ideile.

×