x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 19 iunie. Săptămâna începe cu noutăţi

Horoscop zilnic, 19 iunie. Săptămâna începe cu noutăţi

18 Iun 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 19 iunie. Săptămâna începe cu noutăţi
Sursa foto: flickr.com

Berbec

Săptămâna începe cu dorinţa de a face un lucru palpabil pentru viitor. Ai senzaţia că te poţi proiecta în viitor şi vrei să concretizezi ce vezi.

Taur

Este tensiune în jur şi ai senzaţia că toată lumea e în conflict. În mod normal, asta ţi s-ar fi părut amuzant, însă azi este enervant.

Gemeni

Începi săptămâna asemeni unui filosof.  Te străduieşti să nu plictiseşti pe toată lumea, căci oamenii din jurul tău sunt altfel.

Rac

Nu ai chef să vorbeşti, decât despre sentimentele tale, însă cei din jurul tău sunt dispuşi să vorbească despre cu totul altceva.

Leu

Astăzi te defineşte orgoliul, iar asta înseamnă că eşti predispus la conflicte. Renunţă la atitudinea superioară şi fă compromisuri!

Fecioară

Găseşti moduri să fii constructiv, chiar şi dacă stai toată ziua în casă. Simţi că nimic nu te poate opri din drumul tău spre succes.

Balanţă

Ziua de luni te găseşte plin de romantism şi tandreţe, chiar dacă în mod normal nu eşti aşa. Găseşti iubirea ca fiind definiţia vieţii.

Scorpion

Este multă tensiune în familie , iar armonia pare zdruncinată de câteva conflicte trecătoare. Fii tolerant şi învaţă să ai răbdare.

Săgetător

Ziua de luni vine cu noutăţi. Înveţi repede, însă trebuie să explici lucrurile în mod repetat pentru cei din jur şi asta te plictiseşte.

 Capricorn

Te simţi pregătit să vorbeşti în public fără nicio reţinere, căci ai foarte multe de transmis. Poţi face contacte importante.

Vărsător

Te simţi atras de o persoană pe care ai cunoscut-o de curând. Nu ştii dacă are o conotaţie romantică sau nu, dar nu-ţi poţi lua gândul.

Peşti

Ai visuri mari la care nu vrei să renunţi, dar tinzi şi să-i ajuţi pe ceilalţi în tot ceea ce îşi propun. Fă-ţi timp şi pentru tine!

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic horoscop 19 iunie