x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 19 octombrie 2015. Relatiile sentimentale sunt rascolitoare, existand posibilitatea aparitiei discutiilor aprinse pe subiecte banale

Horoscop zilnic, 19 octombrie 2015. Relatiile sentimentale sunt rascolitoare, existand posibilitatea aparitiei discutiilor aprinse pe subiecte banale

18 Oct 2015   •   19:46
Horoscop zilnic, 19 octombrie 2015. Relatiile sentimentale sunt rascolitoare, existand posibilitatea aparitiei discutiilor aprinse pe subiecte banale


Horoscop 19 octombrie. Berbec
La serviciu este forfota, iar sefii vor dori din partea ta rapoarte si explicatii vizavi de activitatea profesionala pe care o desfasori. Ai rabdare, incredere in tine si pregateste-te pe indelete pentru astfel de discutii. La nevoie cere sfatul unor colegi experimentati in realizarea prezentarilor in fata oficialilor. Sustine-ti punctele de vedere cu dovezi viabile si asculta si ceea ce-ti spun ceilalti. Pana la urma te vei descurca excelent.

Horoscop 19 octombrie. Taur
Este posibil sa dialoghezi cu cineva aflat in strainatate sau sa planifici o calatorie indepartata. De asemenea este o zi buna pentru a te gandi la imbunatatirea competentelor tale necesare la locul de munca. Informeaza-te vizavi de variantele de studiu si alege deja una care ti se potriveste. Pot intra in discutie si un curs hobby sau seminarii scurte pe teme diverse. Spre seara, relaxeaza-te lecturand o carte buna.

Horoscop 19 octombrie. Gemeni
Gandurile iti sunt atrase de capitolul financiar, interesandu-te mai ales veniturile partenerului de viata, mostenirile, dar si posibilitatile de castig din colaborari. Se pare ca oricate surse si resurse materiale ai avea, tot gasesti nod in papura, manifestandu-ti nemultumirea direct. Concentreaza-te si foloseste atat cat iti este necesar si ai incredere ca la momentul potrivit vei primi suficient.

Horoscop 19 octombrie. Rac
Relatiile parteneriale iti atrag atentia. Tu ai anumite asteptari de la ceilalti, in speta de la partenerul de viata, de la colaboratori, dar pe acestia ii intereseaza prea putin. Cel mai bine ar fi sa observi cum se desfasoara lucrurile si sa accepti in anumite limite doleantele, ideile, propunerile lor. Vei concluziona panala urma ca pe undeva au dreptate si astfel iti imbunatatesti modul de relationare cu ceilalti.

Horoscop 19 octombrie. Leu
Debutul saptamanii iti aduce in atentie sarcinile de lucru de la serviciu care au ramas nerezolvate sau altele care au nevoie de imbunatatiri. Putin probabil sa te ajute colegii sau sa gasesti intelegere la sefi. Alege prioritatile si ocupa-te de ele cum stii tu mai bine. In paralel ai grija si de sanatate deoarece este vulnerabila in special pe sistemul osos si articular. Evita, pe cat posibil, consultatiile si analizele medicale.

Horoscop 19 octombrie. Fecioara
Relatiile sentimentale sunt rascolitoare, existand posibilitatea aparitiei discutiilor aprinse pe subiecte banale. Hiba este la tine, pentru ca ai asteptari nerealiste vizavi de cei dragi. Ar fi bine sa iti modifici viziunea legata de felul in care ceilalti vrei sa isi manifeste afectiunea, respectul, atentia fata de tine. Tu la randul tau ofera iubire in mod neconditionat si ai rabdare sa ti se intoarca la momentul potrivit.

Horoscop 19 octombrie. Balanta
Este o zi in care poti rezolva cu succes treburi domestice. Chiar daca esti solicitat mult in afara casei si familiei, rezerva-ti momente linistite in care sa te ocupi numai de membrrii familiei si de nevoile lor. Posibil sa fie nevoie de reparatii, curatenii majore in casa sau de aprovizionarea camarii pentru sezonul rece. Dialogurile cu cei dragi sunt presarate cu reprosuri, insa cu eleganta si diplomatie poti trece peste.

Horoscop 19 octombrie. Scorpion
Se contureaza calatorii pe distante scurte si intalniri cu tot soiul de persoane. In special, prietenii si rudele apropiate iti vor dori compania si sfaturile. Alege-ti cuvintele cu grija si fereste-te de a vorbi prea mult sau de a-ti divulga intentiile. Posibil sa te oboseasca forfota din preajma ta, asa incat spre seara rezerva-ti momente pentru lecturi usoare sau stai de vorba cu ce dragi pe teme comune.

Horoscop 19 octombrie. Sagetator
Minunata ocazie astazi de a-ti revizui atitudinea, conceptiile vizavi de bani si bunuri materiale. La prima vedere esti ingrijorat de veniturile pe care le obtii de la serviciu, desi este posibil sa primesti salariul, o suma restanta sau cadouri si favoruri dinspre segmentul profesional. Insa, daca privesti atent in jurul tau vei constata ca ai tot ce iti trebuie, iar temerile tale sunt nefondate.

Horoscop 19 octombrie. Capricorn
Este o zi in care te poti ocupa cu succes de tine si de treburile tale personale. Cu toate ca starile tale interioare sunt schimbatoare, daca te concentrezi numai pe prioritati vei reusi sa depasesti totul cu bine. Fii mai intelegator cu tine insuti si acorda-ti timp suficient sa te adaptezi la situatii si relatii noi! Spre seara, ti-ar prinde bine o baie aromata, un masaj sau o lecura amuzanta.

Horoscop 19 octombrie. Varsator
Esti cufundat in gandurile tale si cu greu te poti racorda la realitatea inconjuratoare. Iti sunt favorizate starile meditative, abordarea vietii dintr-o perspectiva mai putin conventionala, dialogurile de taina cu cineva de incredere. Fii atent si la sanatate deoarece organsimul este obosit si are nevoie de odihna. Evita consultatiile si analizele medicale, pentru exista riscul aparitiei rezultatelor eronate.

Horoscop 19 octombrie. Pesti
Ar fi bine sa analizezi relatiile pe care le ai cu prietenii, dar si cu persoanele din segmentul profesional, alaturi de care esti implicat in proiecte sau actiuni comune. Unii incearca regulat sa-ti obstructioneze progresul sau sa profite mult de pe urma muncii si experientei tale profesionale. Flerul te ajuta bine astazi sa depistezi aceste persoane si sa renunti imediat la ele. Astfel faci loc in viata ta, altor persoane bine intentionate.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
 

×
Subiecte în articol: horoscop