x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 2 ianuarie 2023. Taurii au îndoieli, Leii caută armonia, iar Vărsătorii radiază de energii pozitive

Horoscop zilnic, 2 ianuarie 2023. Taurii au îndoieli, Leii caută armonia, iar Vărsătorii radiază de energii pozitive

de Andreea Tiron    |    01 Ian 2023   •   10:52
Horoscop zilnic, 2 ianuarie 2023. Taurii au îndoieli, Leii caută armonia, iar Vărsătorii radiază de energii pozitive
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic, 2 ianuarie 2023. Berbecii trebuie să se exprime liber, Balanțele sunt jucăușe, iar Peștii se concentrează pe propriile sentimente.

Berbec

Astăzi te lupți cu îndoială. Tentația de a fi de acord cu ceilalți este puternică, dar poate duce la denaturarea propriului adevăr.  Este un moment pentru a căuta oameni și situații care te fac să te simți în largul tău, să poți să te exprimi liber.  

Taurul

Schimbarea se simte în aer și pare destul de pozitivă, dar astăzi poți experimenta o oarecare îndoială de sine. Există soluții la toate problemele, așa că faceți-vă timp pentru a analiza atent lucrurile înainte de a ajunge la orice concluzie concretă. Încrederea ta crește pe măsură ce ziua trece. Este un moment bun pentru a lua o pauză dacă simți nevoia.

Gemeni

Nu este o zi ideală pentru acțiuni îndrăznețe și decizii sau declarații ferme. Rămâi rezervat până când rezolvi lucrurile. Cauți experiențe, oameni, subiecte și idei unice. În săptămânile următoare, ești mai deschis și mai plin de viață.

Rac

Venus intră astăzi în sectorul tău de intimitate, dragă Rac, iar în săptămânile următoare, ești în formă excelentă pentru a lucra cu emoțiile.  Energiile de astăzi sunt inițial incerte sau indecise, dar prietenoase pe măsură ce ziua trece.

Leu

Cauți armonie și cooperare. Este un moment bun pentru a aduce mai mult echilibru în viața ta, a face pace cu apropiații, a-ți exprima interesul și afecțiunea și a face tot posibilul pentru a-i înțelege pe ceilalți. În prima jumătate a zilei de azi, s-ar putea să te simți demotivat și extrem de sensibil la ceea ce spun oamenii din jurul tău.

Fecioară

Ai senzația de blocaj. Este temporară și poate determina o regândire critică sau o schimbare. Îndoiala de sine și ezitarea te pot face să nu te simți deloc în largul tău.  Astăzi, Venus intră în sectorul tău de muncă și sănătate și rămâne acolo până pe 26. Veți fi motivat să aduceți mai multă armonie în viața de zi cu zi.

Balanță

Venus vă îmbunătățește capacitatea de a vedea și a judeca valoarea, beneficiind atât la nivel personal, cât și financiar. Ai o energie jucăușă pe care o exprimi liber și funcționează în favoarea ta. Puneți mai mult suflet în hobby-uri, relații sau artă. În seara asta și mâine, probabil veți veni cu câteva idei inovatoare.

Scorpion

Poate exista mai multă armonie, diplomație, echilibru sau frumusețe în mediul tău de acasă. Ești puțin mai protector cu propriile sentimente în săptămânile următoare. A-ți acorda acest timp pentru a te conecta cu sinele tău și a învăța despre nevoile tale interioare poate fi o idee grozavă.  Vă îndreptați către niște schimbări frumoase, chiar dacă deocamdată traversați o perioadă plină de îndoieli.

Săgetător

Începând de astăzi și până pe 26, Venus vă binecuvântează sectorul comunicării. Dragostea și comunicarea se leagă strâns una cu cealaltă în acest ciclu, punând accent pe comunicare, conectarea cu oameni care au interese intelectuale similare cu tine sau găsirea iubirii prin telecomunicații.  Te exprimi cu mai mult farmec.

Capricornul

Creșterea veniturilor este posibilă, chiar dacă veți cheltui mai mult pe obiecte legate de confort. Circumstanțele încadrează frumos talentele tale naturale. Este un moment minunat să găsești mai multă plăcere în lumea celor cinci simțuri, să te bucuri de distracție simple și să ai o grijă deosebită pentru obiectele tale de valoare sau bunurile personale.

Vărsător

Venus se mută în zodia ta astăzi pentru a rămâne până pe 26 ianuarie, declanșând o tendință de a atrage exact ceea ce îți dorești în viața ta. Ești mai liber cu sentimentele tale, mai confortabil în propria ta piele și înclinat să te răsfeți sau să te distrezi mai mult. Radiezi energie bună, atrăgând feedback pozitiv în săptămânile următoare. Venus în Vărsător îți sporește căldura, farmecul și atractivitatea personală. În același timp, te ajută să obții autoacceptarea.

Pești

În cea mai mare parte, ești bine dispus, iar pe măsură ce ziua avansează, va crește și încrederea în sine. Venus se îndreaptă spre sectorul sufletului tău, unde va rămâne până pe 26. Acest tranzit poate indica o perioadă în care ai nevoie de timp suplimentar pentru a intra în contact mai bine cu sentimentele tale.  Realizările materiale ți se par mai puțin importante acum, iar viața ta personală  devine prioritară. Există și o doză de mister în viața ta amoroasă.

 

×