x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 20 iulie 2018: Fecioarele se bucură de o situație financiară excelentă

Horoscop zilnic 20 iulie 2018: Fecioarele se bucură de o situație financiară excelentă

19 Iul 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 20 iulie 2018: Fecioarele se bucură de o situație financiară excelentă

Horoscop 20 iulie Berbec

E un moment excelent pentru a te apropia cu delicateţe de cei dragi şi a-i sprijini cu ceva ce au nevoie. O zi plină de sentimente puternice, în care îţi poţi îngriji sufletul cu mai multă energie pozitivă.

Horoscop 20 iulie Taur

E posibil ca astăzi să te afli în împrejurări inconfortabile, datorită unor întâlniri şi conversaţii cu oameni care îţi par ciudaţi. Pe de altă parte, astăzi poţi face o serie de investiţii avantajoase.

Citeste si Horoscop săptămânal 23 - 29 iulie 2018. Balantele vor dori sa depaseasca restrictiile impuse sau autoimpuse

Horoscop 20 iulie Gemeni

Astăzi te afli la un moment de bilanţ, în care încerci să analizezi ce ai, ce-ţi lipseşte şi ce acţiuni sunt necesare pentru a umple golurile. E posibil să înclini spre a observa lipsurile şi să te deprimi.
Horoscop 20 iulie Rac

Inspiraţia, imaginaţia, creativitatea sunt atuurile tale cele mai de preţ şi ar fi bine să te foloseşti din plin de ele, mai ales că ziua se anunţă intensă. Ai parte de experienţe care-ţi forţează limitele.

Horoscop 20 iulie Leu

Fă-ţi un bine şi ia puţină distanţă de la agitaţie, şi de la problemele pentru a-ţi găsi pacea interioară. Azi poţi avea parte de momente cu adevărat magice, dacă te rezumi la a observa numai lucrurile positive.

Horoscop 20 iulie Fecioara

Energia acestei zile pare să-ţi dea aripi. Ai mai mult entuziasm şi mai multă claritate, dacă eşti înclinat către acele lucruri care-ţi fac plăcere şi nu care “trebuie” făcute.  Financiar îţi merge foarte bine.

Citeste si Horoscop august 2018: Cand o sa fie bine si cand o sa fie rau!

Horoscop 20 iulie Balanţă 
O situaţie confuză, de natură profesională, poate fi rezolvată astăzi, prin simplă asumarea a ei în totalitate şi prin recunoaşterea faptului că tu ai creat-o într-un fel sau altul. Fii precaut în ceea ce faci.

Horoscop 20 iulie Scorpion

Astăzi inspiraţia îţi aduce soluţiile cu uşurinţă, doar dacă te încumeţi să te laşi în curgerea naturală a vieţii, fără să te opui în vreun fel prezentului. Astrele îţi recomandă prudenţă în privinţa sănătăţii.

Horoscop 20 iulie Săgetător 
O zi în care poţi călători ceva mai profund, în interiorul tău, explorând emoţii dintr-o nouă perspectivă. Dacă priveşti totul realist , poţi descoperi resurse incredibile pentru tot ce ţi-ai propus.

Horoscop 20 iulie Capricorn

Încearcă să fii mai atent la nevoile celorlalţi decât la ale tale şi să fii mai disponibil pentru cineva foarte important din viaţa ta, să te deschizi către oamenii care contează în viaţa ta. O zi excelentă.

Horoscop 20 iulie Vărsător

Este o zi bună pentru a-ţi organiza mai în detaliu activitatea profesională, fiind mai atent la ceea ce nu funcţionează. Totuşi, nu pierde din vedere imaginea de ansamblu şi nu uita să te mai şi relaxezi.

Horoscop 20 iulie Peşti

E de preferat să faci ce simţi, ce-ţi place şi te stimulează la nivel creativ şi imaginativ. Dacă activezi într-o zonă artistică, astăzi poţi avea rezultate excepţionale, doar lăsându-te în voia inspiraţiei.

 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop 20 iulie horoscop