x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 20 martie 2018: Berbecii vor avea o întâlnire romantică

Horoscop zilnic 20 martie 2018: Berbecii vor avea o întâlnire romantică

19 Mar 2018   •   19:50
Horoscop zilnic 20 martie 2018: Berbecii vor avea o întâlnire romantică

Berbec

Sunteţi atraşi de maniere neconvenţionale de abordare a situaţiilor. Seara veți avea o întâlnire romantică, deci distracţia va fi la ordinea zilei.
Taur

Cu banii şi sănătatea staţi bine, iar cu dragostea foarte bine. Astrele plănuiesc să vă surprindă cu o apariţie neaşteptată care vă va binedispune.
Gemeni

Experienţele de care aveţi parte sunt menite să va stimuleze în direcţia autocunoasterii. Apar dificultăţi într-o relaţie colegială,la serviciu.
Rac

O zi destul de înşelătoare,în care puteţi fi surprinşi pe picior greşit. Se impune să fiţi mai atenţi şi mai ales oneşti în ceea ce susţineţi cu tărie.
Leu

Reuşiţi să vă creaţi mici momente plăcute în rutină zilnică. Sunteţi pe plus cu banii, în echilibru cu relaţia şi puţin dificitari în privinţa sănătății.
Fecioara

Deşi astăzi aveţi toate motivele să vă bucuraţi de viaţă , e imposibil ca firea voastră critică să nu găsească un singur motiv pentru a nu fi complet fericiţi.

Balanţă

Reveniti la relaţii cordiale cu un prieten după o perioada mai încordată. În privinţa banilor trebuie să luaţi o decizie pe termen lung.

Scorpion

Va  aflati într-o formă fizică bună şi debordati de entuziasm.Prea multă euforie v-ar putea împinge însă spre gesturi uşor caraghioase.


Săgetător

Resimţiţi acut un sentiment de tristeţe şi izolare.Pentru a ieşi din el,acordaţi-va înţelegere şi mai multă odihnă. Păstraţi o măsură în toate.

Capricorn

Vreţi că totul să fie pus la punct şi să funcţioneze în cel mai bun mod posibil, aşa că acţionaţi în sensul unor schimbări drastice,dar justificate.

Vărsător

Veţi petrece o mare parte din timp bucurându-vă de linişte. Nu vă temeţi de evenimentele neaşteptate, intuiţia vă va ghida în orice privinţă.
Peşti

Visaţi la o schimbare esenţială în actualul context de viaţă, dar nu aveţi suficient curaj să o concretizați. Cu perseverenţă veţi reuși.

 

×
Subiecte în articol: horoscop