x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 20 septembrie. Balanţele vor o afacere!

Horoscop zilnic, 20 septembrie. Balanţele vor o afacere!

19 Sep 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 20 septembrie. Balanţele vor o afacere!

Berbec

Dacă ai cumpărat ceva de care nu aveai nevoie, astăzi o să te simţi vinovat, iar asta pentru că ai rămas fără bani prea devreme.

Taur

Încercarea de a echilibra emoţiile cu logica nu îţi reuşeşte azi, căci o să ai nişte discuţii mai speciale cu membrii familiei.

Gemeni

Astăzi simţi nevoia să dai frâu liber creativităţii. Poate ar trebui să scrii ceva. Dacă nu te simţi inspirat, amână pentru mai târziu.

Rac

Un prieten va veni cu nişte propuneri puţin realiste de a face bani. Ascultă-l şi încearcă să îi explici unde greşeşte cu ideea lui.

Leu

Eşti îngrijorat din cauza unor probleme legate de viaţa profesională. Încearcă să te relaxezi şi să gândeşti totul la rece.

Fecioară

Încerci să asimilezi nişte informaţii noi, însă renunţă la grabă, acordă-ţi puţin timp pentru a învăţa toate lucrurile noi.

Balanţă

Te gândeşti să începi o afacere, căci ai obosit să munceşti pentru altcineva. Gândeşte-te la ce îţi doreşti şi acţionează în acea direcţie.

Scorpion

Nişte evenimente sociale la care participi te aduc mai aproape de oameni noi şi interesanţi. O să cunoşti pe cineva special.

Săgetător

Faci nişte cercetări care se dovedesc a fi de lungă durată. Acordă-ţi mai mult timp, dacă îţi doreşti să atingi ce ţi-ai propus.

Capricorn

Trebuie să iei o decizie care necesită atenţie, logică şi disponibilitate, însă devii din ce în ce mai emotiv. Analizează situaţia.

Vărsător

Astăzi vei intra în contact cu o persoană pe care o admiri şi cu care nu ai mai interacţionat de mult timp. Bucură-te de moment.

Peşti

Te simţi compleşit de stresul lucrurile pe care le ai de făcut până la sfârşitul zilei. Relaxează-te şi totul va fi mult mai uşor.

 

×
Subiecte în articol: horoscop