x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 21-22 iulie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, 21-22 iulie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

20 Iul 2012   •   21:00
Berbec
Sambata se anunta peripetii alaturi de persoana iubita sau de copii. Esti nemultumit de felul in care merge o relatie de iubire, insa si atitudinea ta lasa mult de dorit in acest sens. Bine ar fi sa organizezi o mica reuniune agreabila cu cei dragi. Gandirea si comunicarea sunt la cote joase, insa te poti exprima prin muzica, pictura sau fotografii alese pe placul sufletului tau. Duminica organismul iti va da semne de oboseala. Se pot activa afectiuni mai vechi, specifice aparatului digestiv. Mananca atent, relaxeaza-te si dormi mai mult. De retinut ca trebuie sa te bazezi numai pe fortele tale si sa te ocupi strict de indatoririle tale.

Taur
Weekendul acesta este potrivit treburilor gospodaresti. Curateniile generale, reparatiile curente sau achizitionarea obiectelor casnice se pot face usor si cu succes. Sunt momente bune de a duce la bun sfarsit indatoririle casnice planificate mai demult. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate si ar fi indicat sa eviti provocarile si contradictiile. Duminica s-ar putea sa fii invitat la o petrecere sau sa ai parte de intalniri agreabile cu cineva drag. Pentru unii nativi pot aparea conflicte in relatiile cu copiii. Acorda-le intelegerea si sprijinul necesar, pentru ca neplacerile iscate sunt pasagere.

Gemeni
In cazul tau, astrele ti-au pregatit la acest sfarsit de saptamana o calatorie scurta catre o ruda sau un prieten drag. Gandirea si comunicarea sunt viciate si cu greu te poti intelege cu cei din jur. Evita promisiunile, dialogurile lungi si explicatiile legate de planurile tale. Tacerea este de aur in aceasta perioada. Se poate repune in discutie o etapa de scolarizare care a fost parcursa incorect sau care nu s-a finalizat la timp. Dupa-amiza zilei de duminica este potrivita pentru a sta acasa alaturi de familie. Chiar daca apar neintelegeri, farmecul caminului si sustinerea celor dragi te vor ajuta sa te simti minunat.

Rac
Sambata esti preocupat de bani. Traversam o perioada foarte delicata la acest capitol, asa incat abtine-te de la cheltuieli nefondate. Ingrijorarile legate de veniturile pe care ar trebui sa le obtii de la un loc de munca sunt la cote inalte. Cel mai bine ar fi sa iti orientezi eforturile catre un alt domeniu de activitate si deocamdata sa iti dozezi eforturile in cel actual. Duminica ai putea pleca intr-o calatorie scurta la o ruda sau la un prieten drag. Dialogurile cu cei apropiati te vor face sa te simti mai bine, ba chiar poti afla informatii pretioase. Evita implicarile emotionale in problemele celorlalti si fii mai atent cu sufletul tau.

Leu
Weekendul acesta primesti energia astrului noptii, Luna, si este foarte posibil sa te simti suprasolicitat. Gandirea si comunicarea iti sunt umbrite si bine ar fi sa iti acorzi momente de liniste, izolare si reevaluare a directiilor de viata pe care te afli acum. Recomandabil este sa iti analizezi actiunile, deciziile, promisiunile si relatiile actuale. Undeva faci o greseala poate de comunicare, poate in modul de gandire sau poate o relationare defectuoasa si de aici pana la situatii delicate este un pas mic. Evita dialogurile ample cu ceilalti si rezuma-te doar la strictul necesar. Duminica, totul se invarte in jurul banilor si bunurilor.

Fecioara
Sambata, dorinta de izolare predomina. Mentalul este destul de bulversat, asa incat evita sa iei decizii si filtreaza atent informatiile primite. Inima si sistemul circulator sunt vulnerabile, insa nu sunt recomandate consultatiile, analizele medicale sau interventiile chirurgicale. Posibil sa ai de-a face cu afectiuni cunoscute, dar care acum se accentueaza. Foloseste remedii naturiste si odihneste-te mai mult. Duminica te vei simiti mai bine, dar nu forta nota. Este nevoie sa iti indrepti atentia si eforturile catre partenerul de viata. Exista multe nelamuriri, confuzie vizavi de planurile si actiunile comune cu altii. Bazeaza-te mai mult pe tine.

Balanta
Sambata se intrezareste multa forfota si apar din senin intalniri si dialoguri aprinse cu prietenii. Duminica, oboseala isi va spune cuvantul, iar tot ce iti vei dori vor fi momente doar pentru tine si cu tine. Atentie ca in relatiile de prietenie se reitereaza situatii si discutii pe teme mai vechi. Este posibila o discutie de taina cu un protector important. Unele vorbe te pot pune pe ganduri, insa bine ar fi sa retii tot ce auzi. Accepta sfaturile si indemnurile care vin catre tine, observa atent ce se petrece in jurul tau si lasa actiunea pentru luna urmatoare. Atentie la sanatatea aparatului digestiv si a picioarelor.

Scorpion
Weekendul acesta esti in lumina reflectoarelor. Mercur retrograd in zona relatiilor sociale iti poate aduce in atentie discutii si situatii mai vechi, care nu au fost lamurite sau rezolvate pe deplin, cu persoane cu autoritate sau cu sefii. Statutul tau social si imaginea in ochii celorlalti sunt supuse unor barfe si neplaceri greu de tinut in frau. Evita provocarile si foloseste cuvinte putine si clare pentru explicatii. Discursurile lungi, deciziile majore si alcatuirea planurilor de viitor nu sunt recomandate. Duminica se intrezaresc intalniri si dialoguri cu prietenii. Foarte usor se pot isca diverse contradictii dar, cu putin efort, vei reusi sa depasesti totul cu bine.

Sagetator
Sambata este nevoie sa iei legatura cu cineva din strainatate. Sau te pregatesti de o calatorie indepartata. Atentie la toate detaliile aferente! Sunt posibile neplaceri legate de documente si intarzieri sau defectiuni ale mijloacelor de transport. Dialogurile sunt distorsionate, astfel incat una se gandeste si alta se spune. Evita promisiunile, deciziile majore si alcatuirea planurilor de viitor. Pe de alta parte, ti se poate aduce in prim planul vietii cotidiene o etapa de invatare pe care in trecut nu ai parcurs-o corect sau total. Se pare ca va trebui sa reiei unele cursuri, examene sau probe necesare in domeniul profesional sau pur si simplu pentru imbogatirea bagajului de cunostinte.

Capricorn
Sambata esti preocupat de bani, in special de cei ai altora. Se pune problema achitarii taxelor, impozitelor sau altor tipuri de datorii. Se recomanda o atentie deosebita la acte, documente ce vizeaza bani si bunuri comune cu altii. Aspecte financiare mai vechi revin in prim planul vietii cotidiene, mai ales cele legate de mosteniri, partaje, credite sau plati ce trebuiau sa iti vina de la altii. Si copiii te vor pune la cheltuieli la finalul acestei saptamani. Duminica vin vesti din strainatate sau te pregatesti sa pleci intr-o calatorie departe de granitele tarii. Sanatatea este buna, dar nu exagera cu munca sau cu alimentatia.

Varsator
Relatiile parteneriale si colaborarile alcatuiesc tema principala a finalului acestei saptamani. Bine ar fi sa iti faci o curatenie drastica printre apropiati si mai ales printre colaboratori. Unele colaborari mai vechi se pot lamuri, dar si rupe definitiv. Atentie la relatia cu partenerul de viata, pentru ca discutiile aprinse sunt la ordinea zilei. Duminica pot interveni chestiuni legate de bani si bunuri materiale. Achitarea facturilor, creditelor sau discutiile legate de mosteniri si partaje sunt alte teme de interes. Pana la sfarsitul lunii nu sunt recomandate semnarea documentelor sau achizitionarea si vanzarea bunurilor materiale.

Pesti
Sfarsitul acestei saptamani iti readuce in atentie o problema de sanatate, in special de inima sau sistem circulator. Ai avea de lucru mult si la serviciu, insa starea ta de spirit lasa mult de dorit si nu prea ai spor. Se pare ca trebuie sa reiei unele activitati de la serviciu, activitati ce nu au fost facute corect sau la timp. Indicat ar fi sa eviti eforturile mari si sa te odihnesti mai mult. Relatiile colegiale sunt distorsionate si nici de sefi nu ai parte. Bazeaza-te doar pe fortele tale si evita provocarile celorlalti. Duminica, partenerul de viata sau cei de afaceri iti vor solicita atentia.

Anca Gordin Stoica
www.astrocafe.ro

×