x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 21 decembrie 2023. Leii au vise mărețe. Fecioarele fac schimbări. Capricornii muncesc

Horoscop zilnic, 21 decembrie 2023. Leii au vise mărețe. Fecioarele fac schimbări. Capricornii muncesc

de Moira Dună    |    20 Dec 2023   •   12:15
Horoscop zilnic, 21 decembrie 2023. Leii au vise mărețe. Fecioarele fac schimbări. Capricornii muncesc
Sursa foto: Hepta

Berbecii și Taurii trebuie să renunțe la control în viața personală, Gemenii au nevoie de un ghid, Racii meditează, Balanțele se pregătesc pentru viitor, Scorpionii sunt atractivi, Săgetătorii au o zi eficientă, Vărsătorii fac ordine în relații iar Peștii au oportunități.

Berbec

Ești mulțumit de viața ta amoroasă? Câteva dintre aspecte te vor determina să faci un bilanț și să dezvolți câteva soluții, dacă este necesar. O mare problemă ar putea fi posesivitatea ta. Încearcî un experiment. Oferă partenerului tău mai multă libertate. Poate ți se pare riscant, dar nu este. 

Taur

A iubi pe cineva nu este o garanție că într-o zi acea persoană nu va pleca. Trebuie să-ți oferi dragostea liber și fără obligații. Dacă abordezi oamenii cerând mereu garanții sau protecție, îi vei face să simtă că nu ai încredere în ei. La rândul lor, nu vor avea încredere în tine. Este un cerc vicios. Singura cale de ieșire este să-ți oferi inima necondiționat.

Gemeni

Ai nevoie de un ghid. Acesta este un moment pentru a învăța. Este o schimbare minunată pentru tine, mai ales că tu ești adesea cel care îi înveți pe alții. 

Rac

Aceasta este o zi meditativă. Te va ajuta să faci un bilanț al modului în care te simți în interior, ceea ce nu ai mai avut timp să faci de ceva vreme. Ești în proces de a-ți abandona povara de a-ți face mereu „datoria”. Vei realiza, în sfârșit, că nu poți lucra tot timpul! Ia o pauză.

Leu

Vechi demoni sau vise mărețe îți apar din nou în cale. Vrei să fii artist? Esti sigur? Dacă ești artist, ți-ar plăcea să fii celebru și bogat? Ai grijă de astfel de vise cu ochii deschiși, deoarece te împiedică să te bucuri de viața ta. Trăiește aici și acum. 

Fecioară

Dacă viața ta de zi cu zi pare dezordonată, fă schimbări. Nu întârzia. Spui că agitația vieții te face să alergi în mii de direcții diferite. Chiar ai prefera să trăiești în pace și liniște la țară. Este posibil să faci o schimbare atât de radicală. Profită de marea ta putere de adaptare!

Balanță

Nu-ți place să fii reținut. Nu poți aștepta în liniște până când îți atingi obiectivele. Știți că, ocazional, sarcinile neplăcute trebuie făcute înainte de distracție. Din fericire, ziua promite a fi calmă, cu perioade de efort concentrat. Acum te poți pregăti pentru viitor.

Scorpion

Aceasta este ziua în care vei întâlni pe cineva nou? Este posibil! Aspectele astrale vvor fi mai ușoare Având în vedere energia minunată pe care o ai în acest moment, cineva fascinant poate fi atras de tine. Profita de această zi minunata. 

Săgetător

Așteaptă-te la o zi calmă și eficientă. Indiferent de proiectele pe care le-ai inițiat în viața publică sau privată, ar trebui să înceapă să capete o formă interesantă. Încetul cu încetul, incertitudinile vor dispărea. Ai încredere în timp pentru că lucrează în favoarea ta.

Capricorn

Urmează o zi serioasă. Te simți puțin singur deoarece persoanele din jurul tău se concentrează asupra propriilor nevoi. Dar te vei bucura de un sentiment grozav în seara asta, după ce ai rezolvat atâtea probleme și ai făcut atât de multe. În cele din urmă, aceasta va fi o zi foarte bună, una în care vei sfârși să te simți mândru de tine!

Vărsător

Faci ordine în relațiile tale, cum n-ai făcut niciodată până acum. Deși mai  rămân multe de făcut, în cele din urmă relațiile tale vor lua forme complet diferite. Astăzi, de exemplu, cineva din grupul tău îți va susține ideile. Ești în proces de schimbare. Toți cei care contează te vor sprijini.

Pești

Râurile mari se nasc din picături de apă. Oportunitaățile nu lipsesc în viața ta. Acesta este un moment grozav pentru viața ta personală și profesională. Nu te-ai ferit niciodată de munca grea. Vei încheia ziua simțind satisfacția care vine de la lucrul  bine făcut. Felicitări!

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic