x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 21 septembrie. Gemenii trec printr-o perioadă delicată

Horoscop zilnic, 21 septembrie. Gemenii trec printr-o perioadă delicată

20 Sep 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 21 septembrie. Gemenii trec printr-o perioadă delicată

Horoscop 21 septembrie 2016. Berbec

Laşi multe lucruri pe ultima sută de metri, chiar dacă ai multe ore la dispoziţie în care să le rezolvi. Ai impresia că soluţiile vor veni în câteva minute, dar te înşeli.

Taur

Eşti foarte agil şi debordezide energie. Dacă eşti implicat într-un proiect de grup, acum e momentul să faci partea ta. Nu te avânta să cari mai multe decât poţi duce.

Gemeni

Vei trece dintr-o stare de spirit în alta cu repeziciune, lucru ce va afecta relaţiile de muncă şi cu cei apropiaţi. Fii calm. Nimeni nu este de vină pentru instabilitatea ta emoţională.  

Rac

Munca din culise te face foarte fericit, pentru că ştii că toate eforturile tale vor avea impactul aşteptat. Ai momente însă când ai nevoie de aprobarea celorlalţi pentru a continua.

Leu

Ai lăsat lucruri nerezolvate în trecut şi asta îţi încurcă planurile din prezent. Te concentrezi să le rezolvi, pentru că oportunităţile de a-ţi împlini visurile nu pot aştepta.

Fecioară

Simţi că te învârţi în cerc şi te întrebi dacă ai făcut vreun progres. Fiecare problemă pe care o rezolvi este înlocuită de încă două. Ţine-o tot aşa! Succesul e aproape!

Balanţă

În timp ce alţii te văd ca pe o carte deschisă, ascunzi secrete care nu pot fi spuse încă. Chiar dacă prefer discreţia, ai obosit să fii atent la fiecare cuvânt rostit.

Scorpion

Una dintre cele mai mari calităţi ale tale este abilitatea de a vorbi despre lucruri pe care alţii le evită. Vei aduce în discuţie un subiect sensibil, pe care îl vei aborda cu mare atenţie.

Săgetător

Colegii de muncă par să acţioneze în mod imprevizibl şi e greu de spus dacă ei sunt cu capul în nori, sau tu eşti cel indecis. Nu te poţi baza pe nimeni azi.

Capricorn

Este posibil să apară soluţii imediate şi uşor de pus în practică, dar s-ar putea ca ele să fie doar în mintea ta. Nu forţa norocul şi concentrează-te asupra problemei.  

Vărsător

Vrei să respecţi toate angajamentele luate, dar ar trebui să te  axezi pe sarcinile pe care le ai deja. Vei găsi foarte greu de făcut asta pentru că eşti captivat de o grămadă de idei.

Peşti

Mintea îţi zboară la momentele frumoase din concediu şi vei fi distrat de la serviciu. Se duce o luptă între viaţa sentimentală şi carieră, dilemă pe care ar trebui să o împărtăşeşti cuiva.

 

 

×