x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 23 ianuarie 2022. Vărsătorii și Gemenii vor experimenta spiritualitatea într-un mod cu totul nou

Horoscop zilnic, 23 ianuarie 2022. Vărsătorii și Gemenii vor experimenta spiritualitatea într-un mod cu totul nou

23 Ian 2022   •   08:46
Horoscop zilnic, 23 ianuarie 2022. Vărsătorii și Gemenii vor experimenta spiritualitatea într-un mod cu totul nou
Sursa foto: Jenny Ueberberg Unsplash.com

Horoscop 23 ianuarie 2022: Astăzi duminică, 23 ianuarie va aduce Scorpionului oportunități de socializare incitante, în timp ce Vărsătorul și Gemenii vor experimenta spiritualitatea într-un mod cu totul nou. Pentru Săgetător, duminica este totul despre trasarea granițelor, iar Peștii își vor aduna curajul pentru a-și exprima sentimentele cuiva special.

Horoscop BERBEC (21 MARTIE – 19 APRILIE)

Sosesc noi motivații

Duminica aceasta vei fi în primirea unor vibrații pozitive. Pregătește-te să fii binecuvântat cu ceva motivație pentru viitoarele tale aventuri. Cu toate acestea, amintește-ți să păstrezi o abordare practică față de visele tale, altfel ai putea ajunge să urmărești o fantezie. Una peste alta, această duminică se referă la îmbrățișarea energiei liniștitoare și armonioase.

Horoscop TAUR (20 APRILIE- 20 MAI)

Lucrează la proiectul ce te pasionează

Duminica este momentul perfect pentru a lucra la proiectele și hobby-urile tale creative. Este indicat să încerci să nu te lași prea prins de mici detalii, sau ai putea ajunge să sabotezi un proiect perfect bun. Pentru alții, duminica ar putea aduce în prim-plan unele probleme legate de sănătatea ta. Este mai bine să îți faci timp pentru a te relaxa, astfel încât să poți ajunge din urmă cu o îngrijire de sine atât de necesară.

Horoscop GEMENI (21 MAI- 20 IUNIE)

Revenind la spiritualitate

Poate dorești să te înscrii la un curs de yoga sau meditație astăzi. Partea ta spirituală poate să lucreze în mod activ astăzi. Încearcă să intri într-o sesiune de meditație înainte de a merge la culcare pentru seară. Pentru unii, duminica aceasta este totul despre curățarea spațiului de acasă. Obligă-te să arunci obiectele nedorite sau nefolosite chiar acum, astfel încât să poți elimina orice obiecte moarte din spațiul tău.

Horoscop RAC (21 IUNIE - 22 IULIE)

Comunică-ți nevoile

Este o zi bună pentru a te răsfăța cu o comunicare emoțională și sănătoasă cu cei dragi. Acordă-ți timp pentru a te conecta cu prietenii sau cu o persoană semnificativă la nivel emoțional. Energia cosmică este perfectă pentru a-ți articula clar dorințele și nevoile. Unii dintre voi își vor investi timpul în redecorarea spațiului de locuit.

Horoscop LEU (23 IULIE - 23 AUGUST)

Decizii financiare inteligente

Ești cunoscut pentru obiceiurile tale inteligente de cheltuieli, cu toate acestea, ești sfătuit să nu te sfiești să cheltui puțin în plus, altfel poți ajunge să cumpări un articol sub standard astăzi. Este, de asemenea, o zi perfectă pentru întâlniri romantice, deoarece energiile cosmice te obligă să faci pasul.

Horoscop FECIOARĂ (23 AUGUST - 22 SEPTEMBRIE)

Meditează și nu te supăra

S-ar putea să pară că lucrurile devin puțin intense pentru tine, dar fă-ți puțin timp și meditează în beneficiul tău. Universul vrea să ai încredere în tine mai ales dacă te afli în mijlocul unor schimbări majore în viață. Vei primi ceva energie de împământare mai târziu în cursul zilei.

Horoscop BALANTA (23 SEPTEMBRIE- 22 OCTOMBRIE)

Sprijinirea energiei cosmice

Duminica aceasta vei primi o serie de descoperiri emoționale. Această energie te poate ajuta să spargi tiparele comportamentale din care te-ai chinuit să ieși, mai ales dacă îți aloci ceva timp pentru a analiza modul în care ai putea aduce o schimbare reală. Unii dintre voi veți simți un val de energie de susținere mai târziu în după-amiaza. Prioritizează-ți nevoile, pune-ți pe primul loc îngrijirea de sine și agenda personală.

Horoscop SCORPION (23 OCTOMBRIE- 21 NOIEMBRIE)

Găzduiește o petrecere

Duminica este ziua perfectă pentru a organiza și găzdui un brunch distractiv cu prietenii și membrii familiei. Îți va oferi ocazia de a le arăta oamenilor care contează pentru tine cât de mult îți pasă, fără a fi nevoit să o spui cu adevărat în cuvinte. Duminică seara poate să nu fie atât de perfectă pentru a găzdui un eveniment social, deoarece poate dorești să scapi de mulțime în acel moment.

Horoscop SĂGETĂTOR (22 NOIEMBRIE- 21 DECEMBRIE)

Stabilește limite profesionale

Dacă te trezești că vorbești despre muncă într-o duminică, este timpul să stabilești niște granițe reale între viața personală și cea profesională. Dacă unii dintre voi sunt prieteni cu unii dintre colegii tăi, ar trebui să te desparți de aceste relații chiar acum. Pentru unii, duminica va aduce discuții despre popularitate și viața socială.

Horoscop CAPRICORN (22 DECEMBRIE – 19 IANUARIE)

Experimentarea cu aspectul fizic

Astăzi ești în chef să faci o schimbare de look care să-ți canalizeze cele mai nebunești idei de modă. Este momentul perfect să optezi pentru astfel de alegeri de modă aventuroase și s-ar putea chiar să lași o impresie de durată în cercul tău social. Pentru unii dintre voi, această zi este pentru cumpărături.

Horoscop VARSATOR (20 IANUARIE-18 FEBRUARIE)

Petrece o zi în pături confortabile

S-ar putea să fii tentat de prietenii tăi să ieși la o noapte distractivă. Te vei simți mult mai fericit îmbrăcat în pijamaua preferată. Ziua te va face să te simți în pace și în ton psihic și conectat cu universul. Dacă ești în spiritualitate, este o zi bună pentru a practica meditația și a te conecta cu sinele tău mai profund

Horoscop PESTI (19 FEBRUARIE- 20 MARTIE)

Momentul potrivit pentru mărturisiri romantice

Duminica îți oferă energia cosmică perfectă pentru a face acea mărturisire romantică iubitului tău. Universul te încurajează să mergi după dorința inimii tale. Între timp, cei care se află deja într-o relație romantică ar putea experimenta o conexiune mai profundă cu partenerul lor astăzi. Totuși, fii atent la nevoile partenerului tău. Nu pune nicio presiune asupra conexiunilor tale chiar acum și așteaptă ca acestea să se dezvolte organic.

 

×
Subiecte în articol: horoscop Horoscop 23 ianuarie