x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 23 iulie 2023. Gemenii vor să se distreze, Scorpionii trebuie să rămână flexibili, iar Berbecii se concentează pe vindecare

Horoscop zilnic, 23 iulie 2023. Gemenii vor să se distreze, Scorpionii trebuie să rămână flexibili, iar Berbecii se concentează pe vindecare

de Andreea Tiron    |    22 Iul 2023   •   15:40
Horoscop zilnic, 23 iulie 2023. Gemenii vor să se distreze, Scorpionii trebuie să rămână flexibili, iar Berbecii se concentează pe vindecare
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop zilnic, 23 iulie 2023. Chiron intră în retrogradare. Racii sunt nesiguri, Fecioarele vor predictibilitate,  iar Capricornii sunt foarte vizibili

Berbec

Chiron devine retrograd în semnul tău, iar în următoarele cinci luni, energia de vindecare pe care ai radiat-o se întoarce spre interior, făcându-l un moment bun pentru eforturile de a te vindeca. Schimbarea din această săptămână, te poate face să te simți neînțeles sau vulnerabil în anumite puncte, dar ciclul care urmează este excelent pentru a obține vindecarea. Oamenii ți-au căutat vibrațiile înalte, ajutorul, puterile de vindecare și sfaturi, iar acum este momentul să intri în contact mai strâns cu propriile probleme.

Taur

Până pe 26 decembrie, este o perioadă puternică de vindecare prin înțelegerea trecutului și a nevoilor tale spirituale și emoționale. Există o anumită dezorientare, îndoială sau nesiguranță, dar este temporară. Visele și coincidențele aparente din această săptămână pot servi drept indicii cu privire la ceea ce necesită o atenție specială din partea ta. Tentația poate fi să vă închideți puțin la nivel emoțional, deoarece ați atras o mulțime de oameni care par să aibă nevoie de ajutorul vostru, însă acum este timpul să acordați mai multă atenție propriilor nevoi.

Gemeni

Luna se mută în sectorul vostru de bucurie și aveți chef să creați, să interacționați și să vă distrați acum. Un tranzit Mercur-Uranus astăzi te poate dezorienta, deoarece zguduie procesele de gândire.  Tensiunea rezultă din încercarea prea mare de a face ordine în haos. Ai grijă să nu vorbești prea devreme despre o problemă și caută modalități de a te concentra pe cele mai bune soluții acum.

Rac

Chiron își începe astăzi ciclul retrograd de cinci luni, iar această schimbare poate genera îndoieli sau nesiguranțe cu privire la calea ta actuală de viață sau carieră. Este posibil să intrați în contact mai bine cu nevoile și obiectivele adevărate. Observați și învățați mai degrabă decât să treceți la acțiune.

Leu

Este important să luați în considerare că în această săptămână au loc două schimbări importante de direcție și este înțelept să așteptați ca acestea să se întâmple înainte de a face mișcări importante. Ieri, Venus a devenit retrograd, iar Chiron face la fel astăzi. Faza retrogradă anuală a lui Chiron va dura până pe 26 decembrie și este puternică pentru reexaminarea credințelor și a obiectivelor. Puteți pune la îndoială studiile sau activitățile curente, convingerile sau interesele dvs. actuale.

Fecioară

Luna se îndreaptă astăzi în sectorul tău de resurse și vrei ca lucrurile să fie previzibile. În timp ce ai o capacitate mai puternică de a scoate la iveală ce e mai bun din ceilalți, pot exista momente în care simți că îți asumi puțin prea des povara emoțională și greutatea problemelor altora. Este o zi în care cuvintele și mișcările tăioase pot rezulta din nerăbdare sau neînțelegeri.

Balanță

Revelațiile de acum sau de săptămâna aceasta semnalează necesitatea unei vindecări sau a unei examinări suplimentare cu privire la relații. Dacă ai făcut prea multe sacrificii pentru alții, vei recunoaște dezechilibrul. Dorința poate fi să te desprinzi de metodele convenționale, dar s-ar putea să stârnești tensiuni inutile dacă o faci prea brusc.

Scorpion

Luna se îndreaptă în sectorul tău de confidențialitate pentru câteva zile, atrăgându-ți atenția asupra chestiunilor private. S-ar putea să fi fost, de asemenea, foarte ocupat să-I ajuți pe alții, iar acum evenimentele și revelațiile sunt de așa natură încât recunoști nevoia de a-ți îndrepta eforturile de ajutor și vindecare către propria persoană. Ritmul poate deveni puțin prea rapid și s-ar putea să vă simțiți în decalaj cu restul lumii. Flexibilitatea este cea mai bună strategie.

Săgetător

Evenimentele de astăzi și săptămâna aceasta pot fi catalizatori pentru începerea procesului de vindecare personală. Nu este cel mai bun moment pentru luarea deciziilor. S-ar putea să fie nevoie să vă adaptați la un ritm mai rapid sau la elemente surpriză și dezorganizare.

Capricorn

Responsabilitățile și performanțele voastre sunt în centrul atenției astăzi și mâine, odată cu trecerea Lunii în vârful hărții voastre solare. Ești mult mai vizibil. Ciclul anual al Iui Chiron este bun pentru autodescoperire și vindecare. În următoarele câteva luni, sunteți într-o poziție bună pentru a examina și identifica rădăcinile insecurității.

Vărsător

Chiron devine retrograd astăzi, iar această schimbare poate amplifica temporar orice nesiguranță pe care o simți în legătură cu autoexprimarea, învățarea sau conectarea. Totuși, pe măsură ce vă obișnuiți cu retrogradarea în săptămânile și lunile următoare, recunoașteți oportunitățile de a intra în contact mai bine cu ceea ce ar putea genera temeri. Acest ciclu vă poate deschide ochii asupra modalităților de a repara și vindeca zonele cu probleme sau de a face o muncă interioară benefică.

Pești

Această fază vă ajută să obțineți o nouă perspectivă asupra sentimentului de valoare de sine și asupra modului în care acest lucru afectează ceea ce atrageți în viața voastră, nu numai prin venit, ci și prin beneficiile emoționale și spirituale pe care le meritați. Astăzi și săptămâna aceasta, evenimentele pot fi catalizatori pentru această călătorie interioară, introspecție și auto-examinare. Veți fi într-o formă bună dacă vă puteți adapta și bucura de elementele surpriză.

×