x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 23 octombrie 2022. Taurii se ceartă, Racii sunt jucăuși, iar Capricornii primesc o sumă mare de bani.  

Horoscop zilnic, 23 octombrie 2022. Taurii se ceartă, Racii sunt jucăuși, iar Capricornii primesc o sumă mare de bani.  

22 Oct 2022   •   19:02
Horoscop zilnic, 23 octombrie 2022. Taurii se ceartă, Racii sunt jucăuși, iar Capricornii primesc o sumă mare de bani.  
Sursa foto: Hepta

Am intrat în sezonul Scorpionului! Astăzi, soarele și Venus intră ambele în semnul fix de apă Scorpion, în timp ce planeta Saturn își încheie retrogradarea în Vărsător. La mulți ani, Scorpioni! Printre celebritățile născute în acest semn zodiacal se numără Anne Hathaway, Ethan Hawke și chiar președintele Joe Biden.

 

Berbec

Trebuie să fiți foarte diplomați astăzi, pentru a scăpa de o situație incomodă. Evitați să vă implicați în prea multe lucruri care v-ar stresa suplimentar. Doar relaxați-vă și stați cu membrii familiei. Situația financiară se va îmbunătăți mai târziu în cursul zilei. Stați de vorbă cu membrii familiei înainte de a face orice modificare în casă.  Partenerul de cuplu s-ar putea contrazice cu voi pentru chestiuni banale și asta v-ar putea supăra. Puteți merge la cumpărături cu familia seara.

Taur

Ziua voastră poate începe cu o ceartă cu un membru al familiei. Controlați-vă furia. Dacă vă simțiți frustrat, așezați-vă și analizați unde ați făcut greșeli. Partenerul de cuplu așteaptă să vă atragă atenția de mult. Încercați să nu vă neglijați dorințele interioare. Aveți grijă de sănătatea voastră mintală.

Gemeni

Veți avea oportunitatea de a învăța ceva nou. Veți fi conectați la propriile voastre gândurile. Trebuie să existe un echilibru între muncă și casă. Veți fi plin de energie. Vă veți certa cu partenerul de cuplu pentru probleme mici. Rezolvați toate aceste aspecte cu răbdare.

Rac

Veți fi într-o dispoziție jucăușă toată ziua. Planificați-vă resursele financiare disponibile și începeți să economisiți de astăzi, deoarece puteți avea nevoie de bani oricând. Este foarte probabil să faceți cunoștință cu cineva important astăzi prin intermediul unuia dintre prietenii voștri. Interacțiunea cu ceilalți vă va ajuta să aveți idei și planuri bune.

Leu

Astăzi, s-ar putea să fiți nevoiți să cheltuiți o sumă substanțială de bani pentru a acoperi cheltuielile medicale din familie. Este posibil să vă ajute ceilalți membri ai familiei și asta ar fi o schimbare importantă pentru dumneavoastră. Aveți capacitatea de a realiza multe astăzi; prin urmare, profitați de oportunitățile care se ivesc. În viața de cuplu însă, lucrurile ar putea scăpa de sub control, aducând tensiune.

Fecioară

Un membru al familiei v-ar putea irita din cauza naturii sale geloase. Cu toate acestea, nu trebuie să vă pierdeți cumpătul, altfel situația ar scăpa de sub control. Încercați să gestionați cu atenție corespondența cu ceilalți, fie ea oficială sau personală. Petrecerea timpului liber cu membrii familiei ar putea fi o idee bună. Cunoștințele pe care le dobândiți astăzi vă vor oferi un avantaj în relația cu colegii.

Balanță

Starea voastră de sănătate este bună astăzi. Dar ar trebui să încercați să mențineți relații prietenoase cu oamenii pentru liniștea interioară. Ar trebui să vă petreceți timpul și să vă cheltuiți banii astfel încât să evitați problemele și provocările pe viitor. Partenerul de cuplu va încerca să vă facă fericit pe tot parcursul zilei. Unii dintre voi ar putea prefera să petreacă ceva timp singuri seara. Înclinația voastră către spiritualitate ar putea crește.

Scorpion

Ar trebui să vă țineți dieta sub control pentru a rămâne în formă. Ați putea să solicitați sfatul unei persoane în vârstă pentru a vă îmbunătăți starea financiară. Este timpul să vă schimbați atitudinea încăpățânată și să lucrați cot la cot cu membrii familiei voastre pentru a vă simți împlinit.

Săgetător

Ar trebui să citiți ceva interesant pentru a avea o atitudine pozitivă față de viață. Nativii căsătoriți ai acestui semn zodiacal au șansa să obțină beneficii financiare din partea socrilor lor astăzi. Concentrați-vă asupra muncii dvs. pentru a evita orice probleme la job. Puteți sta de vorbă despre chestiuni profunde cu un prieten apropiat.

Capricorn

S-ar putea să aveți de-a face cu emoții amestecate. Afluxul brusc de bani vă poate rezolva problemele financiare. Dar, chiar dacă suma este mare, asigurați-vă că vă protejați interesele. Ar putea exista lupte prostești în viața voastră amoroasă. O minciună a partenerului de cuplu vă va enerva teribil.

Vărsător

S-ar putea să petreceți mult timp pentru a vă îmbunătăți aspectul și sănătatea. Vărsătorii care desfășoară afaceri pot suferi pierderi în comerț. Puteți petrece ceva timp citind o carte sau ascultând muzică.

Pești

Trebuie sa fiți atenți la sanatatea voastră și să evitați alcoolul. În afaceri vă merge bine, puteți atinge noi culmi ale succesului. Pierderea timpului navigând pe mobil sau uitându-vă la televizor nu vă face bine, vă neliniștește. Iar în viața conjugală ar putea să apară tensiuni.

×