x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 24 septembrie. Se anunță o zi spirituală pentru majoritatea semnelor zodiacale

Horoscop zilnic, 24 septembrie. Se anunță o zi spirituală pentru majoritatea semnelor zodiacale

23 Sep 2019   •   13:09
Horoscop zilnic, 24 septembrie. Se anunță o zi spirituală pentru majoritatea semnelor zodiacale

Berbec

Te afli într-un punct al călătoriei tale spre un anumit scop în care se animă din ce în ce mai tare spiritele, semn că e momentul culminant de care depinde finalul planurilor tale. Devine din ce în ce mai agitată situaţia, detaliile vin din toate părţile, e un adevărat bombardament de informaţii şi noutăţi care contribuie la rezultatul final al demersurilor tale. Imaginează-ţi o spirală largă pe care ai evoluat lent până acum, dar te apropii din ce în ce mai mult de centrul spiralei şi ritmul devine trepidant. Viteza aceasta trepidantă e semnul că nu mai e mult până la rezultatele dorite!

Taur

Tot ţi-ai pus întrebări dificile despre viaţă dar nu prea ai găsit răspunsuri. E semn că nu le-ai căutat unde trebuie, de aceea trebuie să laşi în urmă dilemele neclare ale trecutului şi să fii deschis spre ceva nou. E posibil să începi o nouă şcoală a vieţii, pentru că îţi dai seama că etapele parcurse anterior nu au fost cele mai adecvate, deci nu renunţa să-ţi pui întrebări existenţiale. Curiozitatea e un prim pas spre înţelepciune, deci recunoaşte că nu le ştii pe toate şi învaţă mai departe. Găseşte cursul, cartea, profesorul, mentorul potrivit care să te lumineze!

Gemeni

Planurile tale merg de minune, dar nu înseamnă că trebuie să te culci pe o ureche şi să aştepţi să ajungi la roadele visate. În continuare e nevoie de decizii ferme, de atenţie sporită la căile pe care mergi, la resursele de care te foloseşti, deoarece succesul tău depinde încă de foarte mulţi paşi pe care urmează să-i faci de acum înainte. Dacă ai pornit pe un drum, nu înseamnă că de acum lucrurile merg de la sine, ci e nevoie de o continuă investiţie de energie, idei, timp, eforturi pentru a ajunge acolo unde doreşti. important e ca tu să simţi, în adâncul inimii, că e bine ce faci şi să te foloseşti de resursele tale cu înţelepciune.

Rac

Nu pune la suflet dramele altora, ci vezi-ţi de propria existenţă. A te compara permanent cu alţii te-ar putea face să verşi şi asupra ta necazurile lor, deşi nu ai nicio legătură cu ei. Lasă-i pe alţii să-şi rezolve problemele cum ştiu, fără să încerci să le duci tu şi pe ale lor pe umeri. Ocupă-te de ceea ce te preocupă pe tine în acest moment, pentru că ai şi tu destule pe cap, ca să îţi pierzi energia şi timpul cu ce spun alţii. Dacă te apleci numai asupra problemelor tale, vei găsi mult mai uşor soluţii, dar fără a te compara mereu cu alţii. Fiecare cu norocul lui!

Leu

Nu aluneca într-o zonă emoţională periculoasă doar pentru că momentan nu stai tocmai fericit în plan financiar. Sigur că e important să ai bani ca să te simţi bine, dar vei vedea că există alte aspecte ale vieţii cotidiene care merită acum mai multă atenţie şi de unde îţi poţi extrage energia pozitivă. Nu pune la suflet o factură pe care nu o poţi achita acum. Nu intra în panică dacă afacerile merg mai anevoios. Nu începe să te lamentezi dacă nivelul contului a scăzut drastic. Ai răbdare, pentru că toate vor veni la momentul potrivit în cantitatea potrivită dacă nu te laşi copleşit de aceste frici fără rost!

Fecioară

Nu a mai rămas nimic dintr-o stare de lucruri care a contat enorm pentru tine, iar acest gol rămas în urmă te debusolează. Încă nu te poţi elibera de ceea ce ai avut iar acum, că nu mai e nimic, nu ştii de ce să te agăţi. Încearcă să nu rămâi cramponat sau obsedat de acea stare de lucruri, de amintiri din trecut, de o fostă relaţie care nu mai există, de vremuri bune care s-au scurs demult. Revino în prezent şi concentrează-te pe ceea ce poţi face de acum înainte, deoarece nu mai ai cum să readuci la lumină ceva demult încheiat sau pierdut. Ce a fost a fost, acceptă situaţia şi rupe-te de trecut, pentru că, recunoaşte şi tu, nu mai poţi avea ce era atunci.

Balanță

E o zi ca de sărbătoare, în care ai motive de bucurie, de veselie, de optimism în compania unor persoane cu care te simţi pe aceeaşi lungime de undă. S-ar putea spune că toate evenimentele acestei zile au la bază o reuşită, un succes pe care îl împărtăşeşti şi cu alte persoane deci merită să vă adunaţi la un loc să celebraţi victoria comună, orice eveniment deosebit îţi poate face ziua mult mai frumoasă, pentru că ajung la urechile tale doar veşti excelente despre naşteri, căsătorii, reuşite la examene sau alte momente de top.

Scorpion

Faci parte dintr-un colectiv mai larg în care fiecare are impresia că poate juca rolul de lider, dar nu e chiar aşa. Când se adună la un loc atâtea minţi luminate, e clar că iese şi cu dispute de supremaţie, cu lupte de orgolii, pentru că nimeni nu-şi acceptă uşor poziţia de subaltern. Dar tu o faci cu bucurie, pentru că nu te simţi în stare să preiei pe umerii tăi decizii, responsabilităţi, soluţii atât de dificile care se cer azi. Îi laşi pe alţii să ţi-o ia înainte, pentru că sunt mai potriviţi! Nu te retragi din comoditate, ci pentru că recunoşti că nu deţii toate informaţiile pentru a prelua controlul acestei acţiuni colective.

Săgetător

Emoţiile tale cresc la cote maxime pentru că trăieşti un eveniment intim care are un efect major asupra stării tale psihice. Spui că parcă un vis ţi s-a împlinit, că rugăciunile ţi-au fost ascultate, că cineva acolo sus te-a auzit, pentru că este exact ceea ce inima ta dorea şi sufletul tău aştepta. Bucură-te de aceste momente superbe în care inima ta e răsfăţată cu senzaţii atât de plăcute, dar nu le împărtăşi încă nimănui. E nevoie de un pic de discreţie, ţine-le doar pentru tine, ca să fii şi tu sigur că ceea ce simţi acum e real şi are viitor. Dacă începi să spui la toată lumea, magia se risipeşte!

Capricorn

Parcă ai fi nimerit într-un mediu cu oameni ostili, care ţi se opun cu încăpăţânare, orice le-ai spune. Nu le răspunde cu aceeaşi monedă, înţelege-i tu pe ei, pentru că nu poţi fi pe placul tuturor, întotdeauna. E o problemă de comunicare la mijloc, parcă aţi vorbi fiecare altă limbă şi e normal să apară animozităţi atât de mari când nu găsiţi terenul comun pe care să vă apropiaţi unii de alţii. Dacă vezi că nu te înţelege nimeni, rămâi zâmbitor şi amabil, fără a te intersecta prea mult cu aceştia. Lasă-i să te cunoască mai bine înainte de a emite şi tu pretenţii.

Vărsător

Fii atent la visele tale din timpul nopţii, pentru că atunci când visezi, tu intri într-un univers în care descoperi o mulţime de lucruri importante pentru tine. Din vis poţi primi inspiraţie, idei, soluţii, sfaturi, revelaţii, deci fă un efort, de dimineaţă, să te concentrezi un pic la simbolurile onirice. Dacă nu reuşeşti să-ţi explorezi singur visele, acelaşi efect îl pot avea rugăciunile, momentele de visare cu ochii deschişi, meditaţia, muzica, deci ascultă sfaturile divine ce-ţi parvin prin aceste instrumente eficiente de comunicare cu lumea spirituală înaltă.

Pești

Îţi tot faci procese de conştiinţă pentru o veche greşeală de care nu te poţi încă detaşa, deşi ea nu-şi mai arată demult efectele. E vremea să te eliberezi tu, mai întâi, de acea obsesie, pentru că eşti încă bolnav emoţional din cauza celor întâmplate cândva. Iartă, uită, şterge cu buretele, închide acel sipet cu amintiri urâte, pentru că numai de tine depinde să echilibrezi situaţia trecutului în comparaţie cu prezentul. Poţi lua acum o decizie salvatoare care reabilitează toată situaţia de atunci, dar e nevoie de un dram de curaj ca să faci asta. E o operaţie fără anestezie, dar, după ce termini, vei fi complet vindecat.

Horoscop oferit de ACVARIA

×
Subiecte în articol: horoscop 24 septembrie