x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 26 mai 2023. Taurii se concentrează pe casă și familie, Leii sunt energici, iar Peștii se concentrează pe sănătate

Horoscop zilnic, 26 mai 2023. Taurii se concentrează pe casă și familie, Leii sunt energici, iar Peștii se concentrează pe sănătate

de Andreea Tiron    |    25 Mai 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 26 mai 2023. Taurii se concentrează pe casă și familie, Leii sunt energici, iar Peștii se concentrează pe sănătate
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic, 26 mai 2023. Gemenii sunt plini de viață, Fecioarele vor liniște, iar Capricornii caută conexiuni profunde.

Berbec

Manifești o energie de atracție foarte puternică. Te poți concentra pe hobby-uri, lucrări creative sau romantism. Vrei să te distrezi mai mult sau să-ți urmărești pur și simplu dorința inimii tale. Dacă te simți competitiv, folosește această energie pentru a-ți atinge obiectivele.

Taur

Cu Marte în casa și sectorul familiei tale în aceste zile, te concentrezi pe viața personală. Este un moment excelent pentru a vă ocupa de problemele casnice și de proiecte satisfăcătoare în casă. Atenție la furie sau la manifestarea frustrărilor asupra oamenilor cu care trăiești în timpul acestui ciclu care durează până pe 10 iulie.

Gemeni

Sunteți plini de viață și motivați să aflați mai multe informații, să ieșiți și să vă conectați cu ceilalți. Vrei să pui planuri sau idei în mișcare. Deși ar trebui să fii atent la cuvintele agresive sau impulsive până pe 10 iulie, este un moment grozav să preiei inițiativa și să înveți să-ți împărtășești ideile cu cei din jur.

Rac

Dorința de a câștiga mai mulți bani este puternică în aceste zile. Totuși, ar putea exista o oarecare impulsivitate cu achizițiile. O mare parte din energia voastră poate fi direcționată în eforturile de a căuta siguranța materiale în săptămânile următoare.

Leu

Tranzitul lui Marte vă pune în evidență asertivitatea, curajul, inițiativa și energia. Ai mai multă energie în timpul acestui ciclu, uneori chiar în exces, și este o idee bună să găsești modalități de a o gestiona în avantajul tău. Păstrați ritmul, dar luați măsuri în ceea ce privește lucrurile care contează cel mai mult pentru dvs. pentru cele mai bune rezultate.

Fecioară

Cauți mai multă liniște sau anonimat. Cu toate acestea, odată ce Luna intră în semnul tău, apare nevoia de conexiune emoțională. Este timpul să-ți asculți sentimentele. O parte din tine dorește să explorezi, să descoperi și să întrebi, iar o altă parte vrea să ia o pauză. Vrei să scapi de oboseală. Ai nevoie de o schimbare de ritm – ceva care să-ți stimuleze mintea și să-ți împrospăteze spiritul.

Balanță

Lucrezi foarte bine în echipă în această perioadă. Dacă există unele sentimente de competitivitate, este posibil ca acestea să fie de ajutor, stimulându-ți motivația. Vii cu soluții interesante pentru planurile tale de viitor, iar cineva te-ar putea inspira să lucrezi spre un anumit obiectiv sau vis.

Scorpion

Continuați să fiți într-o dispoziție pentru a prelua conducerea.  Cu Marte în a zecea casă solară în aceste zile (până pe 10 iulie), poate fi o perioadă energizantă, în care sunt stimulate ambiția, motivația și sentimentele competitive. Acest tranzit se concetrează pe obiective, viața publică, responsabilități, performanță, afaceri și carieră.

Săgetător

Dispoziția ta pentru aventură este puternică astăzi și s-ar putea să fii atras de noi provocări fizice sau mentale. Dezbaterile pot fi vii și pasionale în acest moment. Poate exista o tendință de a grăbi ceva sau de a ceda presiunilor pentru a face multe într-un timp foarte scurt. Poate fi o provocare să te concentrezi.

Capricorn

Cauți conexiuni mai profunde, fie că este vorba despre un proiect, o persoană sau chiar de tine însuți! Poți descoperi informații valoroase despre trecutul tău în timpul acestui tranzit până pe 10 iulie, iar capacitatea ta de a gestiona stresul și presiunea crește. Ești mai dispus decât de obicei să sapi adânc și să-ți recunoști dorințele cele mai intime.

Vărsător

Până pe 10 iulie vă concentrați pe parteneriate, relații și munca în echipă. Este dificil să ignori problemele relaționale sau stagnarea într-o relație cheie. O persoană apropiată vă ajută să vă găsiți curajul sau încrederea.

Pești

Te concentrezi pe sănătatea ta în aceste zile.  Ai tendința de a investi mai multă energie în organizarea spațiului tău și ești entuziasmat pentru că în sfârșit ai mai multă grijă de tine. Totuși, este important să nu exagerezi. Încearcă să fii echilibrat pentru a avea cele mai bune rezultate.

×