x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic duminică, 26 noiembrie 2023. Energicul Marte îl provoacă astăzi serios pe Saturn, iar noi ne simțim vinovați, limitați și anxioși

Horoscop zilnic duminică, 26 noiembrie 2023. Energicul Marte îl provoacă astăzi serios pe Saturn, iar noi ne simțim vinovați, limitați și anxioși

de Andreea Tiron    |    25 Noi 2023   •   09:40
Horoscop zilnic duminică, 26 noiembrie 2023. Energicul Marte îl provoacă astăzi serios pe Saturn, iar noi ne simțim vinovați, limitați și anxioși
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic duminică, 26 noiembrie 2023. O zi tensionată, plină de blocaje pe toate planurile, cu energii grele care ne țin pe loc.

Berbec

Marte este în dezacord cu Saturn astăzi, iar sentimentele de vinovăție sau nevoia de a avea grijă de ceilalți te pot împiedica să faci ceea ce îți dorești. În timp ce tânjești să experimentezi lucruri noi, o chestiune privată sau o atitudine de autolimitare te poate ține pe loc. Evitați să vă lăsați descurajați de un blocaj temporar.

Taur

Dorințele tale sunt mai profunde decât de obicei. Lucrurile se complică din cauza lui Marte,  care tranzitează sectorul tău de intimitate până imediat după anul nou. Ai tendința să mergi pe totul sau nimic! Cu acest aspect complicat în joc, evitați să forțați ceva care are nevoie de mai mult timp pentru a se dezvolta. Dezaprobarea sau răceala din partea cuiva apropiat te pot frustra acum.

Gemeni

Marte se mută într-un pătrat provocator la Saturn astăzi, ceea ce vă poate aduce o limitări și responsabilități. S-ar putea să primiți o atenționare serioasă că trebuie să urmați regulile sau să țineți cont de limite. Astăzi nu este cel mai bun moment pentru a cere o favoare, deoarece alții nu sunt deosebit de receptivi.

Rac

Ai mai multă inițiativă și energie pentru proiecte legate de job și le poți finaliza cu succes în noul ciclu al lui Marte. Sigur că astăzi, contradicția dintre Marte și Saturn va aduce blocaje, chestiune care te va irita.  Problemele care vă provoacă anxietate sau vinovăție vă pot submina productivitatea acum, dar evitați să le lăsați să preia controlul până la punctul în care interacțiunile voastre cu ceilalți sunt tensionate.

Leu

Tensiunile dintre Marte și Saturn aduc o anumită rigiditate în interacțiunile tale, probabil din cauza nesiguranțelor, vinovăției sau a nervilor. S-ar putea să te întrebi ce simte cineva pentru tine sau cât de profund este un angajament. O relație poate ajunge într-un impas temporar.  Încercați să aveți răbdare - să așteptați ca lucrurile să se rezolve de la sine.

Fecioara

Energeticul Marte Energetic tocmai și-a început tranzitul a patra casă solară, amintindu-ți că ai și tu o casă și o viața personală. Astăzi, o relație se poate lovi de un obstacol sau poate fi în  impas, dar este o situație temporară. Evită să-ți descarci nervii pe cei nevinovați! S-ar putea să te simți deosebit de protector față de cine și ce iubești.

Balanță

Cu un pătrat Marte-Saturn astăzi, atenție la ce cuvinte scoateți pe gură, deoarece frustrările pot duce la comunicări dure, care sunt greu de „neauzit” sau de luat înapoi. Fiți atenți la nerăbdare în timp ce vă descurcați cu treburile zilnice. Pe măsură ce ziua progresează, tensiunile încep să scadă, mai ales dacă încerci în mod conștient să o iei mai ușor.

Scorpionul

Cu Marte acum în a doua casă solară, este un moment bun să găsești noi modalități de a-ți spori sentimentele de siguranță și confort. Astăzi, însă, Marte formează un pătrat spre Saturn, indicând un blocaj temporar.  Amintiți-vă că dezacordurile cu privire la bani și modul în care vă folosiți resursele pot masca uneori probleme mult mai adânci. S-ar putea să simți nevoia să te aperi sau să-ți demonstrezi valoarea. Sentimentele tale pot fi ușor rănite astăzi.

Săgetător

Marte a pompat în tine mai mult curaj decât de obicei. În timp ce s-ar putea să fii entuziasmat și urmărești ceva cu multă intensitate, alte persoane sau situații îți pot sta în cale. Oamenii din viața ta par pur și simplu de neclintit! Sarcinile casnice de rutină sunt mai greu de îndeplinit acum.

Capricorn

Energicul Marte s-a retras recent în sectorul tău de confidențialitate și va continua să tranziteze această parte a hărții tale solare până în noul an. Este o perioadă de reevaluare a obiectivelor, nevoilor și dorințelor tale. Descoperi ceea ce îți dorești cu adevărat.  și care activități ar putea să nu fie la fel de valoroase pentru tine. Astăzi, totuși, cu Marte într-un aspect tensionat față de Saturn, poate fi dificil să găsești șansa de a te exprima. Dacă alții se plâng că nu ești la fel de sociabil sau accesibil, s-ar putea să te simți puțin vinovat pentru asta -- sau frustrat că cei apropiați nu te înțeleg.

Vărsător

Marte este provocat de Saturn și ar putea apărea preocupări legate de bani, resurse, sau câștiguri. Luați în considerare modalități de a consolida aceste domenii ale vieții, dar nu vă grăbiți. Restructurarea, organizarea și bugetarea ar putea fi cuvintele zilei. Dacă ești frustrat de incapacitatea de a te baza pe ceilalți astăzi, încearcă să mergi pe propriul tău drum.  

Pești

Cu Marte în sectorul carierei și reputație, s-ar putea să înflorești din punct de vedere profesional. Preia conducerea și inițiativa mai des și urmăreșe-ți ambițiile în mod direct și cu hotărâre. Cu toate acestea, cu Marte în conflict cu Saturn astăzi, s-ar putea să simți că ești abandonat.  Încercați să vă concentrați asupra a ceea ce faceți, a ceea ce vă face fericit și a ceea ce funcționează pentru dvs., în loc să vă preocupați de ceea ce fac sau nu alții.

 

×