x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 26 octombrie 2023. Berbecii, Taurii și Balanțele sunt îngrijorați de bani. Leii vor o zi liberă

Horoscop zilnic, 26 octombrie 2023. Berbecii, Taurii și Balanțele sunt îngrijorați de bani. Leii vor o zi liberă

de Moira Dună    |    25 Oct 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 26 octombrie 2023. Berbecii, Taurii și Balanțele sunt îngrijorați de bani. Leii vor o zi liberă
Sursa foto: Pexels

Gemenii și Săgetătorii sunt răciți, Racii trebuie să refuze unele invitații, Fecioarele se gândesc la cei dragi, Scorpionii și Capricornii au problemeîn relațiile personale, Vărsătorii au multe responsabilități iar Peștii primesc vești neplăcute.

Berbec

S-ar putea să te simți îngrijorat de situația ta financiară astăzi. Poate te-ai așteptat să primești niște bani care acum au întârziat. O despărțire temporară de un iubit te indispune. Dacă te ții ocupat, timpul va trece repede până când veți fi din nou împreună. Seara, ia-ți timp să te relaxezi.

Taur

Un eveniment neașteptat te poate face să fii separat temporar de persoana specială din viața ta. Confuzia în jurul incidentului și rolul partenerului tău te-ar putea chinui și s-ar putea să te îndoiești de motivele acestuia. Ești preocupat de bani și te gândești la modalități de a-ți crește veniturile. Nu lua nicio decizie acum.

Gemeni

Simptomele ușoare ale răcelii îți pot afecta capacitatea de a te ocupa astăzi de treburile zilnice. Ești o persoană activă, așa că acest lucru îți poate afecta încrederea în sine și capacitatea de a face ceea ce vrei. Supărările, dincolo de controlul tău, din cercul tău de prieteni îți pot afecta concentrarea. Nu te opri asupra lor. 

Rac

Partenerul tău s-ar putea simți puțin gelos pe prietenii tăi acum. Poate că ai primit o serie de invitații care te implică doar pe tine și pe prietenii tăi. Ar putea fi o idee bună să refuzi. Obiectivele și proiectele pot fi blocate temporar, ceea ce este frustrant.

Leu

Probabil că vrei să-ți iei o zi liberă, poate să te ocupi de un proiect creativ neterminat la care lucrezi de ceva timp. Dar nu este posibil să ajungi prea departe deoarece neînțelegerile dintre prietenii tăi îți țin mintea ocupată și s-ar putea să fii supărat. Încearcă să rămâi concentrat. Acesta este singurul mod de a realiza ceva.

Fecioară

Te gândești la prieteni și membri ai familiei care locuiesc departe și te întrebi ce fac. Te-ai putea simți puțin nostalgic, tânjind după vremuri de mult trecute. Sună-ți prietenii. Ei vor fi bucuroși să te audă și te vei simți mai pozitiv. Seara, acordă puțină atenție celor dragi.

Balanță

Chestiunile legate de bani ar putea fi încurcate astăzi. Ar putea exista o întârziere în primirea unor bani, ceea ce s-ar putea dovedi frustrant. Aceasta nu este o zi bună pentru a face investiții, a cumpăra proprietăți sau a contracta un împrumut. Tensiunea de a face față acestui lucru ar putea crea câteva îndoieli cu privire la abilitățile tale de gestionare a banilor. Nu dispera. Acest lucru este temporar și probabil dincolo de controlul tău.

Scorpion

Problemele cu prietenii și cu un iubit din ultimele zile te pot face să te simți neapreciat, nesigur și blocat emoțional. Toate semnele indică faptul că aceste gânduri nu au legătură cu realitatea. Prietenii tăi nu și-au schimbat atitudinea față de tine. Există încă multă dragoste în calea ta.

Săgetător

Este posibil să ai dureri în gât, care ar putea necesita un concediu medical. Acest lucru ar putea fi nedorit deoarece te împiedică să ieși și la o întâlnire. Încearcă să-ți ții mintea ocupată cu activități care nu te obosesc fizic. Și ia niște vitamina C!

Capricorn

Lipsa contactului cu un prieten apropiat sau cu un iubit s-ar putea să te facă să te simți singur și nesigur, întrebându-te dacă te-a uitat sau pur și simplu nu-i pasă. Aceasta este mai probabil nesiguranța ta decât orice lucru bazat pe realitate. Uneori oamenii sunt ocupați! Sună-ți prietenul. Sunt șanse ca persoana respectivă să fie foarte bucuroasă să audă de tine.

Vărsător

Responsabilitățile de acasă pot interfera cu alte obligații. Acest lucru ar provoacă unele conflicte interioare, dar ai o viață personală și este important să ai grijă și de aceste lucruri. Supărările din cercul tău de prieteni te-ar putea stresa. Fă un efort să echilibrezi totul și vei trece peste zi.

Pești

E-mailurile sau apelurile telefonice neplăcut ar putea veni astăzi în calea ta. Poate că cineva cu care sperai să te întâlnești nu va fi disponibil. Nu-ți strica însă buna dispoziție. Bucură-te de ziua de azi. Nu exagera nici cu munca. 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic