x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 26 octombrie. Dacă ceva pare prea bun că să fie adevărat, cel mai probabil că aşa este

Horoscop zilnic, 26 octombrie. Dacă ceva pare prea bun că să fie adevărat, cel mai probabil că aşa este

26 Oct 2016   •   08:36
Horoscop zilnic, 26 octombrie. Dacă ceva pare prea bun că să fie adevărat, cel mai probabil că aşa este

Berbec

Mijlocul de săptămână te surprinde într-un moment în care vrei să fii vulnerabil în faţa cuiva. Alege persoana cu atenţie şi fii sigur că merită încrederea ta.

Taur

Toate intenţiile tale bune, onorabile nu vor fi de ajuns ca să stabilească pacea la locul de muncă. Lasă colegii să-şi rezolve problemele între ei.

Gemeni

Imaginaţia şi compasiunea vor pune stăpânire pe tine şi vei percepe persoanele din jurul aşa cum ţi-ai dori tu să fie şi nu cum sunt ele, de fapt.

Rac

Dacă ceva pare prea bun că să fie adevărat, cel mai probabil că aşa este. Evită persoanele care pun presiune pe tine şi nu lua decizii importante azi.

Leu

Vei cheltui mult mai mult decât ţi-ai propus, dacă te laşi pradă dorinţelor care întrec limitele logicii. Vei încerca să justifici asta sub pretextul unor cadouri.   

Fecioară

Nu te baza pe intuiţie şi fii atent la detaliile care fac diferenţa. Vei vedea că nu totul este în regulă şi că, de fapt, sunt mai multe probleme decât credeai.

Balanţă

Eşti foarte dornic să vină weekendul şi să pleci din oraş, să mai scapi de rutină şi de responsibilităţi. Nu te concentrezi la serviciu şi cauţi, de fapt, planuri pentru o escapadă.

Scorpion

Se pare că o persoană te-a dat peste cap şi îţi concentrezi toată atenţia asupra ei. Eşti hipnotizat de frumuseţea acesteia şi de compatibilitatea dintre voi.

Săgetător

 Limita dintre adevăr şi ficţiune este foarte subţire, dar se pare că ai reuşit să le îmbini într-un proiect productiv carierei. Încearcă să menţii această stare.

Capricorn

S-ar putea să surpraevaluezi valoarea oamenilor şi a lucrurilor din viaţa ta, lucru ce ar trebui să te facă să fii precaut în cheltuirea banilor, sau petrecerea timpului tău.

Vărsător

Visele şi planurile tale de viitor s-ar putea să intre în conflict cu dorinţele unor persoane apropiate. Este nevoie să faci un compromis, dar te va face fericit în cele din urmă.

Peşti

 Va fi foarte dificil să te concentrezi asupra sarcinilor la locul de muncă, când mintea îţi zburdă la plimbări şi escaladări pe munte.

×