x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic duminică, 29 octombrie 2023. Berbecii sunt curajoși, Balanțele sunt defensive, iar Capricornii sunt motivați și inspirați

Horoscop zilnic duminică, 29 octombrie 2023. Berbecii sunt curajoși, Balanțele sunt defensive, iar Capricornii sunt motivați și inspirați

de Andreea Tiron    |    28 Oct 2023   •   11:00
Horoscop zilnic duminică, 29 octombrie 2023. Berbecii sunt curajoși, Balanțele sunt defensive, iar Capricornii sunt motivați și inspirați
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic duminică, 29 octombrie 2023.  Racii sunt impulsivi, Scorpionii sunt energici și vizionari, iar Vărsătorii au nevoie de echilibru

Berbec

Te simți motivat să faci lucruri pe care le-ai lăsat în urmă. Poate avea loc o conversație importantă sau poți afla informații cu privire la chestiuni financiare care te pun în mișcare. Încercați să folosiți această explozie de energie pentru a vă rezolva problemele. Ești din ce în ce mai curajos pe măsură ce Mercur și Marte se aliniază. O conversație intimă poate fi foarte revelatoare acum.

Taur

Este un moment puternic pentru a recunoaște ce idei și proiecte te motivează cu adevărat. Mercur și Marte își unesc forțele în sectorul dvs. de parteneriate astăzi, ceea ce vă poate enerva destul de repede. Există probabil o dorință puternică de a acționa, dar o afirmație din partea unui partener care dorește să preia conducerea poate fi un trigger. Este foarte ușor să intri într-o ceartă, chiar dacă nu o faci intenționat, așa că alege-ți bătăliile cu înțelepciune! Ai putea descoperi că atragi conflictele astăzi, dar în unele cazuri, o confruntare poate fi exact ceea ce are nevoie o relație în acest moment.

Gemeni

Acesta poate fi un moment bun pentru a începe un proiect. Te-ai săturat doar să visezi la obiective – acum vrei să miști lucrurile. Nevoia de a rezolva micile probleme și de a elimina risipa sau excesul este puternică, așa că folosește acest plus de energie pentru a face ordine în viața ta de zi cu zi. Aveți grijă la replicile tăioase sau nepoliticoase. Deși este important să te exprimi, ai grijă să nu sari calul.

Rac

Cu tranzitul Mercur-Marte de astăzi, s-ar putea să luați decizii rapide în zona relațiilor amoroase. Cu toate acestea, deciziilor le-ar putea lipsi un element emoțional, așa că aveți grijă să nu le regretați ulterior.  Atenție la dialogul impulsiv.  Poate fi frustrant să iei lucrurile mai ușor atunci când o mare parte din tine este gata de acțiune, dar pare cea mai bună mișcare în acest moment.

Leu

Profita de energia suplimentară pe care o ai acum pentru a face lucruri constructive. Viața de familie poate fi animată, iar relațiile capătă o semnificație specială - ai o perspectivă unică asupra tiparelor de relaționare și a oamenilor pe care îi iubești. Creierul tău se poate simți supraîncărcat. Căutați o șansă reală de a duce lucrurile la bun sfârșit în loc să vă lăsați pur și simplu mintea să facă scenarii nerealiste.

Fecioară

Există multă energie mentală de gestionat astăzi și în cea mai mare parte, o canalizi bine. Fie că faci echipă cu cineva pentru a realiza ceva sau pur și simplu te dedici unui proiect, ești pasionat de ceea ce faci. Dezbateți, împărtășiți-vă ideile și angajați-vă în dialoguri constructive, dar păstrați distanța emoțională. Poate exista o oarecare impulsivitate, dar, în general, ești suficient de înțelept pentru a vedea că o strategie te avantajează cel mai mult în acest moment.

Balanță

S-ar putea să fii în defensivă sau frustrat dacă opiniile sau ideile tale nu sunt bine primite astăzi. Problemele financiare și de afaceri sunt în centrul atenției. Aspectul format de Mercur și Marte  astăzi vă poate inspira, dar poate și agrava problemele. Pe de o parte, poate fi o zi bună pentru idei interesante despre bani și afaceri. Pe de altă parte, poate exista și nerăbdare, iar omiterea pașilor necesari poate duce la probleme. Deciziile luate acum tind să fie rapide și, sperăm, să nu fie prea pripite.

Scorpion

Mercur și Marte se alătură semnului tău astăzi, oferindu-ți o voce puternică și curajul de a-ți spune opiniile. Ești plin de energie și viziune astăzi, așa că încearcă să nu o irosești în discuții inutile. Poate fi puțin prea ușor pentru alții să-ți apasă butoanele, iar concluziile rapide pot duce la comentarii sau decizii regretabile.  Investiți extraordinara energie mentală în ceva productiv și util.

Săgetător

Multe se întâmplă în culise astăzi, când Mercur și Marte se alătură în fundalul hărții tale solare. Imaginația și mintea ta visătoare sunt deosebit de active. Ai de-a face cu idei și concepte pe care este posibil să le fi evitat în trecut. Ai grijă nu doar să respecți limitele celorlalți, ci și pe ale tale, deoarece curiozitatea te poate duce uneori prea departe, aflând lucruri pe care nu le poți dezvălui.

Capricorn

Ești motivat și inspirat astăzi. Mercur și Marte își unesc forțele într-un semn care este compatibil cu al tău, oferindu-ți ocazia de a pune în mișcare o idee grozavă sau de a rezolva o problemă odată pentru totdeauna. Alegeți-vă bătăliile cu înțelepciune acum, sau dacă vă simțiți obligat să aduceți în discuție un subiect delicat, acordați-vă timp suplimentar pentru a vă exprima cu atenție.

Vărsător

În timp ce Luna din sectorul casei și al familiei dvs. indică nevoia de liniște, alinierea de astăzi Mercur-Marte vă poate energiza gândurile și conversațiile. Acest tranzit pare să solicite destul de mult angajament mental și atenția. Poate doriți să vă depășiți limitele, iar acest lucru poate funcționa într-o oarecare măsură astăzi, dar să știți când să vă opriți este important de dragul dvs. Încercați să echilibrați logica și emoția.

Pești

Trebuie să acordați o atenție sporită relației cu ceilalți la nivel personal, deoarece trăiți mult în lumea viselor astăzi. S-ar putea să aperi cu ușurință o cauză sau să exprimi o opinie și, eventual, să intri într-o dezbatere aprinsă. Este un moment excelent pentru a urmări orice implică vindecarea minții sau acordarea unei atenții deosebite conexiunii minte-corp.

 

×