x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 3 martie 2023. Leii au nevoie de echilibru. Balanțele și Vărsătorii au o zi grozavă

Horoscop zilnic, 3 martie 2023. Leii au nevoie de echilibru. Balanțele și Vărsătorii au o zi grozavă

de Redacția Jurnalul    |    02 Mar 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 3 martie 2023. Leii au nevoie de echilibru. Balanțele și Vărsătorii au o zi grozavă
Sursa foto: Hepta

Berbecii și Taurii trebuie să fie atenți cum acționează, Gemenii să aibă grijă la comunicare, Racii să fie mai superficiali, Fecioarele să fie mai mulțumite, Scorpionii pot fi mai egoiști, Săgetătorii sunt îndrăzneți, Capricornii și Peștii să se ocupe de propriile probleme.

Berbec

Dacă există un dezechilibru în relația ta cu cineva apropiat, este important să iei atitudine acum. Asigură-te că îți exprimi părerea cu convingere. Miza este mai mare atunci când ego-urile oamenilor sunt implicate, așa cum vor fi și astăzi. Tu ești aerul care alimentează focul, așa că ai grijă în ce direcție îți direcționezi energia.

Taur

Mințile încăpățânate intră în conflict agresiv una cu cealaltă. Ai grijă cum îi tratezi pe ceilalți deoarece sentimentele pot fi rănite dacă ești insensibil. Alții pot părea duri, dar în sufletul lor sunt la fel de moi ca și tine. Gândește-te de două ori înainte să apelezi la agresivitate. 

Gemeni

Strălucirea îți aduce prosperitate. Lucrurile ar trebui să curgă lin, iar mintea ta va fi limpede și puternică. Există o agresivitate în natura ta, care este puternică și eficientă. Folosește asta în avantajul tău și încearcă să-i aduci pe alții la nivelul tău, în loc să-i faci să se simtă inferiori.

Rac

S-ar putea să fie nevoie să faci unele schimbări în gândire pentru a ajunge pe aceeași lungime de undă cu ceilalți. S-ar putea să nu înțelegi cauza agitației. Nu lua lucrurile prea în serios și nu te gândi că trebuie să dai sens fiecărui detaliu. Unele lucruri este în regulă să rămână necunoscute. Bucură-te de diversitatea din lumea ta și respectă diferențele în abordările altor oameni.

Leu

Ar putea exista lecții importante despre echilibru. Asigură-te că ești gata să faci față focului, pentru că acesta va veni spre tine. Egourile sunt mari și toată lumea va avea o părere despre orice. Este posibil să existe tensiune, dar asta nu înseamnă că ar trebui să te retragi de pe poziție. Fii flexibil și înțelegător, dar nu presupune neapărat că nu gândești corect.

Fecioară

Evenimentele zilei te-ar putea face puțin confuză și nedumerită. Poate simți că nu primești atenția pe care simțiți că o meriți. S-ar putea să te întrebi de ce singurul lucru pe care îl dorești cel mai mult poate fi singurul lucru pe care nu îl poți avea. Ai mai mult decât crezi că ai. Nimeni nu vrea să fie cu cineva care este deprimat. Lasă lumina ta interioară să strălucească puternic.

Balanță

Aceasta este o zi grozavă pentru tine. Vei descoperi că mintea ta și dorința de acțiune sunt coordonate. Focul din tine este fierbinte. Folosește acest impuls intern agresiv pentru a aborda proiecte care necesită curaj, forță și fler. Astăzi ești capabilă să realizezi tot ce îți dorești.

Scorpion

Simte-te liber să fii puțin mai egoist decât de obicei. Fii atent la visele și ambițiile tale și lasă-ți vocea să fie auzită. Nu fi surprins dacă întâlnești opoziție, dar nu lua asta ca pe un semn că ar trebui să dai înapoi. 

Săgetător

S-ar putea să descoperi că dorința ta de cucerire este activă iar mintea ta este potrivită cu dorința de a acționa. Îți poți mări cercul de influență dacă îți asumi un risc decisiv în modul în care abordezi fiecare situație. Fii îndrăzneț și curajos în acțiunile tale.

Capricorn

Alți oameni ar putea să te solicite, cerându-ți sfaturi și ajutor dar ai propriile tale probleme de care să te ocupi. Fii puțin egoist dacă trebuie. Asigură-te că te ocupi de propriile nevoi.

Vărsător

Aceasta este o zi grozavă pentru tine. Poți realiza multe atunci când îți pui mintea în mișcare. Există un instinct puternic, războinic în tine, care este aprins și gata de luptă. Uotă acum de grii pentru că nu trebuie să eziți acum. Fii puternic și amintește-ți că cel mai bun mod de a conduce oamenii este să mergi în spatele lor.

Pești

Să fii în slujba altora este important dar asigură-te că ai grijă și de tine. Unele lucruri de astăzi par absurde dar aceasta poate fi exact ruptura de realitate pe care speri să o găsești.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic