x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 30 decembrie 2022: Berbecii ar putea pierde bani, Racii sunt norocoși în afaceri, iar Săgetătorii trebuie să ia o pauză

Horoscop zilnic, 30 decembrie 2022: Berbecii ar putea pierde bani, Racii sunt norocoși în afaceri, iar Săgetătorii trebuie să ia o pauză

de Andreea Tiron    |    29 Dec 2022   •   10:15
Horoscop zilnic, 30 decembrie 2022: Berbecii ar putea pierde bani, Racii sunt norocoși în afaceri, iar Săgetătorii trebuie să ia o pauză
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic, 30 decembrie 2022. O zi plină de încărcătură spirituală pentru Pești, Gemenii trebuie să renunțe la manipulări, iar Leii vor avea succes pe toate planurile.

BERBEC

Ai grijă astăzi la partea financiară. Există riscul să pierzi bani dacă te încrezi în vorbele altora. Ești cunoscut pentru personalitatea ta aventuroasă, spontană și curajoasă. Îți place să fii în centrul atenției, mai ales atunci când te afli în zona ta de confort, în spațiul tău, casa ta. Astăzi este o zi grozavă pentru a explora câteva posibilități noi, în special legate de carieră. Stelele prevestesc o zi favorabilă per total, iar tu vei ști să profiți de asta.

TAUR

Vrei să experimentezi tot ceea ce îți poate oferi partea materială a vieții astăzi. Pare a fi o zi bună în ceea ce privește finanțele și tranzacțiile, iar eforturile la locul de muncă îți vor fi recunoscute de toată lumea. S-ar putea să te simți puțin plictisit, posomorât și lipsit de chef, mai ales dimineața. Acasă, lucrurile se pot complica din cauza unor mici neînțelegeri. Anumite gesturi pe care le faci pot deveni o sursă de îngrijorare în familie.

GEMENI

Sunteți un adevărat profesionist în gestionarea și manipularea lucrurilor și situațiilor în mod diplomatic, astfel încât să întoarceți totul în favoarea voastră. Dar astăzi nu încercați să faceți jocuri de culise, ci rezolvați lucrurile în mod transparent, fiind sincer și direct. Evitați orice tip de tranzacție. Nu este un moment bun pentru aventuri financiare.

RAC

Ești o ființă sensibilă care pune totul la inimă. Ai tendința de a ierta, dar rana nu se închide aproape  niciodată și nu uiți ce a provocat-o. Acum, vei încerca să rezolvi această problemă și vei simți că trăiești mai mult în acest moment, decât să fii pierdut în trecut sau în viitor. Dacă plănuiești o nouă afacere, astăzi este ziua ta norocoasă. Investițiile  în proprietăți sunt, de asemenea, fructuoase.

LEU

Îți dorești ca oamenii să te urmeze și să vadă în tine un lider. Vei avea astăzi o zi perfect sincronizată, care se potrivește cu vibrațiile și dorințele tale de bază. Vei fi cel mai bun în orice ai face, dar provocarea este să nu devii prea înfumurat. Cariera ta este în plină ascensiune.

FECIOARĂ

Ești prima persoană pe care apropiații o caută ori de câte ori au nevoie de o soluție rapidă pentru o problemă mare sau mică. Ești cel care oferă consiliere în vremuri grele și disperate. Astăzi, vei fi solicitat într-o astfel de situație. Va trebui să fii puțin manipulator și să apelezi la tot tactul și diplomația de care ești capabil, pentru a rezolva lucrurile.

BALANȚĂ

Uneori îți este greu să iei o decizie fermă. În același timp, urăști să fii singur și îți place să stai în lumina reflectoarelor pentru că ești o persoană foarte sociabilă. Dar astăzi, ți se cere să petreci puțin timp cu tine însuți, pentru a obține o imagine de ansamblu asupra a ceea ce vrei să faci cu viața ta și a ceea ce dorești să realizezi. A găsi un echilibru între muncă și viața personală nu va fi atât de ușor astăzi.

SCORPION

Ești loial și te aștepți ca ceilalți să îți răspundă cu aceeași monedă. Astăzi, lucrurile pot deveni puțin  supărătoare dacă aveai așteptări mari de la cineva sau de la o anumită situație. Încearcă să nu îți faci speranțe false și să îți păstrezi mintea rece și calmă. Cu o minte liniștită, vei reuși să pui totul la punct în cele din urmă.

SĂGETĂTOR

Nu crezi că iei viața și obligațiile uneori prea în serios? Astăzi, fă o pauză. Eliberează-te de toate grijile și bucură-te de această zi favorabilă pe măsură ce se desfășoară. Lucrurile vor fi în beneficiul tău inclusiv în plan financiar. Este posibil să obțineți profituri din investițiile efectuate anterior.

CAPRICORN

Ești unul dintre cei mai responsabili și grijulii prieteni pe care îi poate avea cineva în viață. Ești atât de motivat și atent la îndatoririle tale încât, uneori, uiți că trebuie să ai grijă și de tine și asta te face să-ți neglijezi sănătatea. Astăzi ești sfătuit să te concentrezi asupra liniștii tale mentale și a echilibrului pe care trebuie să îl păstrezi între muncă și viața personală.

VĂRSĂTOR

Ești empatic și această calitate te face o persoană specială în ochii celor dragi. Uneori însă, oamenii vor abuza de natura ta generoasă. Astăzi, încearcă să pui niște bariere. Vezi dacă toată disponibilitatea ta este răsplătită cu aceeași monedă. Indiferent la ce concluzie ajungi, stelele tale prezic o zi favorabilă pentru tine, așa că profită la maximum de ea.

PEȘTI

Nimeni nu crede în semne sau premoniții la fel de mult ca voi, iar astăzi, vei fi condus de un element de mister în viață. S-ar putea să primești ajutor dintr-o sursă necunoscută și vei ajunge la concluzia că Atotputernicul a fost implicat în destinul tău. Coeficientul tău spiritual este la cote ridicate. Folosește-ți corect intuiția.

 

×