x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 30 iulie 2024. Balanțele își asumă riscuri, Scorpionii sunt preocupați de bani. Peștii acceptă noi provocări

Horoscop zilnic, 30 iulie 2024. Balanțele își asumă riscuri, Scorpionii sunt preocupați de bani. Peștii acceptă noi provocări

de Moira Dună    |    29 Iul 2024   •   11:45
Horoscop zilnic, 30 iulie 2024. Balanțele își asumă riscuri, Scorpionii sunt preocupați de bani. Peștii acceptă noi provocări
Sursa foto: hepta

Berbecii rezolvă o situație dificilă, Taurii își acceptă greșelile, Gemenii se apropie de partener, Racilor le apar oportunități, Leii nu se lasă atrași în conflicte, Fecioarele sunt visătoare, Săgetătorii fac ordine printre prieteni, Capricornii au înclinații artistice, Vărsătorii sunt neliniștiți.

Berbec

Ego-ul tău poate fi afectat de evenimentele din urmă cu câteva zile. Ți-a trecut prin cap că este în puterea ta să îndrepti răul care simți că ți s-a făcut? Nu este o chestiune de confruntare, ci de conversație. Persoana în cauză probabil că nu știe ce a făcut sau a spus. O expresie a consternarii tale ar putea atrage scuze. Amândoi vă veți simți mai bine pentru că ați curățat aerul.

Taur

Configurațiile planetare de astăzi te împing să obții o perspectivă asupra vieții tale și a celor apropiați. Trebuie să recunoști că ai fost destul de egoist în ultima vreme. Nu ești centrul universului, de ce te comporți uneori ca și cum ai fi? Aceasta este o zi pentru a repara lucrurile cu prietenii și cei dragi. Te vor primi înapoi cu brațele deschise.

Gemeni

Este posibil ca relația ta să fi ajuns într-un fel de impas. Depinde de tine să faci din nou focul să ardă puternic. Romantismul este tot ce trebuie. O ținută drăguță, o rezervare la cel mai bun restaurant, iar tu și partenerul tău sunteți din nou împreună.

Rac

Aceasta este o zi cu oportunități nespuse. Dacă te-ai îngrijorat că nu ți-ai folosit întregul potențial creativ, poți să elimini această preocupare astăzi. Creativitatea ta este nemărginită și, în sfârșit, vei realiza asta. Fii atent la orice oportunități neobișnuite. Cineva sau ceva care îți iese în cale ar putea avea efecte semnificative asupra ta.

Leu

Este tensiune în aer astăzi. Chiar dacă nu este treaba ta, poate vrei să păstrezi liniștea, mai ales dacă trebuie să lucrezi. Evită orice discuție. Doar pentru că cineva are chef de ceară, nu înseamnă că trebuie să răspunzi. Ar fi mai bine dacă nu ai face-o. Toate acestea vor trece peste mâine.

Fecioară

Ești un visător în sufletul tău. Preferi să nu te gândești la lucruri materiale. Asta explică de ce ai tendința de a uita de alimente sau de curățenie. Ești cel mai fericit dacă altcineva face lucrurile pentru tine. Dar circumstanțele de astăzi te vor forța să te ocupi de unele dintre aceste treburi banale. Te vei simți mai bine până la sfârșitul zilei.

Balanță

Dacă îți urmezi instinctele și îndrăznești să-ți asumi riscuri, vei fi răsplătită. Ai capacitatea de a face un proiect grozav. Păstrează-ți atenția pe imaginea de ansamblu, mai degrabă decât să te lași blocat în detalii. Vei descoperi că atunci când te ocupi de problemele mari, cei mici se rezovă de la sine.

Scorpion

În cele din urmă, vei putea răsufla ușurat. Este posibil să fii îngrijorat de finanțele tale. Ei bine, nu mai trebuie să-ți faci griji. Evenimentele de astăzi fie  te suără din nou, fie îți arată o cale mai clară de urmat. Ai muncit din greu pentru a rezolva aceste probleme financiare. Acum poți începe să lucrezi mai inteligent.

Săgetător

Separă grâul de neghină. Privește relațiile tale și decide cine sunt prietenii adevărați. Eiști loial, ceea ce este meritul tău, dar de ce să fii loial celor care nu sunt? Le-ai oferit acestor prieteni multe șanse să-și demonstreze afecțiunea. Este timpul să eliberezi timp de petrecut cu prietenii tăi adevărați.

Capricorn

Dacă nu ești artist sau scriitor, ar trebui să fii. Există o mulțime de idei creative în capul tău care cer să fie exprimate. De ce să nu încerci? Nu ai nimic de pierdut și s-ar putea să fii uimit de ceea ce ești capabil să produci. Creierul tău are două laturi. Este timpul să le folosești pe amândouă.

Vărsător 

Se pare că ești plin de întrebări. Unele dintre ele sunt mari, altele banale. Te preocupă iar răspunsurile nu sunt prea evidente. Nu te supăra. Toate acestea se vor schimba până la sfârșitul zilei. Configurațiile planetare sunt de așa natură încât toate evenimentele confuze din ultimele zile vor începe să aibă sens. Lumea ta va părea din nou calmă și ordonată.

Pești

Uneori îți este greu să-ți suprimi unicitatea pentru a duce treaba la bun sfârșit. Dacă simți că nu te distrezi suficient în viața ta sau nu îți folosești întregul potențial al creativității tale, acesta ar putea fi un moment bun pentru a face o schimbare. Ești gata să accepți noi provocări.

×