x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 31 decembrie 2022. Berbecii sunt ambițioși, Scorpionii fermecători, iar Peștii sunt gata pentru un nou început

Horoscop zilnic, 31 decembrie 2022. Berbecii sunt ambițioși, Scorpionii fermecători, iar Peștii sunt gata pentru un nou început

de Andreea Tiron    |    30 Dec 2022   •   11:52
Horoscop zilnic, 31 decembrie 2022. Berbecii sunt ambițioși, Scorpionii fermecători, iar Peștii sunt gata pentru un nou început
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic, 31 decembrie 2022. Iată-ne ajunși în ultima zi a anului! Ce le rezervă astrele semnelor zodiacale? Noi începuturi, revizuiri de planuri, emoții ascunse și proiecte mărețe.

Berbec

Ești ambițios și te vei gândi la obiectivele tale pe termen lung astăzi, la final de an. O aliniere Venus-Pluto te îndeamnă să treci peste un obstacol, să te bucuri de o evoluție profesională și să te simți puternic.

Încercați să săpați adânc și să recunoașteți ambițiile pe care nu le-ați acceptat cu adevărat până acum. S-ar putea să vă vedeți obiectivele mai clar, dar este, de asemenea, un moment bun pentru a vă explora preocupările cu privire la poziție, performanță, viitor și direcția vieții.

Taur

Ești motivat și entuziasmat de o idee astăzi,  iar alții sunt interesați în mod special de ceea ce ai de spus, preda sau împărtăși. Acum ești un magnet! Energiile de astăzi sunt bune pentru acorduri și cooperare reciproc avantajoase. Poate fi un moment pentru a te reinventa prin idei noi, cunoștințe și experiență de viață. A face compromisuri și a găsi un echilibru sunt strategii importante astăzi.

Gemeni

Este o zi bună pentru a vă bucura de conectarea cu sentimentele voastre intense și cu dorințele voastre profunde. Este important să vă amintiți să vă respectați limitele în timp ce vă distrați. Aceasta este o zi pentru a căuta răspunsuri și adevăruri.

Rac

Tranzitele de astăzi te pot inspira să te arunci într-o relație fericită și plină de satisfacții. Poate fi un moment potrivit pentru a face o conexiune mai profundă cu cineva special din viața ta, chiar dacă puterea emoțiilor te poate lua uneori prin surprindere. S-ar putea să simți că ești în pragul unei descoperiri sau a unui punct de cotitură în ceea ce privește autoexprimarea și interacțiunile.

Leu

Experimentezi un moment de adevăr și ai o motivație suplimentară pentru a renunța la un obicei neplăcut. Sentimentele tale sunt puternice și poți fi destul de sensibil din punct de vedere emoțional, dar ești inspirat să faci schimbări. Interacțiunile pot fi mai intense decât de obicei, dar și pot fi foarte pline de satisfacții.

Fecioara

Pe măsură ce anul se încheie, aveți o perspectivă fantastică asupra viitorului. Ești excepțional de aproape de dorințele și nevoile tale, ceea ce poate fi deconcertant la început, dar revelator pe parcurs. Poți să te folosești de sentimentele tale mai profunde și să le aplici în orice faci acum, cu mare succes. Este, de asemenea, un moment excelent pentru a atrage resursele potrivite către tine.

Balanță

Poți afla multe despre oamenii apropiați și despre propriile tale nevoi astăzi. Sentimentele de dragoste se pot intensifica, iar dacă relațiile tale sunt satisfăcătoare, te poți simți în vârful lumii, dar dacă nu merg tocmai bine, te poți simți mai depresiv decât de obicei. Din fericire, ești gata să faci îmbunătățiri, atât la tine, cât și în relația cu ceilalți.

Scorpion

Poți fi într-o poziție bună pentru a-ți comunica sentimentele sau pentru a convinge și încânta cu ceea ce spui. Cauți inspirație, dar și ceva pasiune și intensitate. Pot apărea noi perspective asupra nevoilor relației tale sau o atitudine de schimbare față de iubire, aducând un punct de cotitură. Oamenii sunt atrași de tine ca de un magnet.

Săgetător

Pot apărea noi perspective asupra chestiunilor financiare sau afacerilor, la fel cum pot apărea și sentimentele profunde despre ceea ce ai și ce nu ai.  Ești mai dispus să cauți și să înfrunți adevărul, iar asta te ajută să faci schimbări vitale și semnificative. Poate exista o oportunitate de a folosi pe deplin o resursă sau un talent personal.

Capricorn

Cu Venus și Pluto pregătindu-se de aliniere în semnul tău, atragerea a ceea ce sau pe cine vrei vine mai ușor. Este un tranzit motivant și se întâmplă să vină exact când se termină un an calendaristic și începe unul nou, producând un moment cotitură. Într-adevăr, schimbările interne pe care le faci acum pot fi definitorii.

Vărsător

Astăzi este o si puternică pentru revelații  și descoperiri. Puteți experimenta o revizuire semnificativă a sentimentelor dvs. Dorințele sunt puternice și te pot copleși uneori astăzi, ceea ce face deosebit de important să le canalizezi în mod constructiv. Pot exista momente bruște, revelatoare. Încetează să te mai simți vinovat pentru trecut. Treci mai departe.

Pești

Este un moment propice pentru un nou început. Uitați-vă sincer la ce nu merge. Poate exista o conexiune semnificativă cu cineva sau o idee puternică sau te poți conecta cu o dorință profundă de a lucra pentru un vis sau o cauză. Acest tranzit favorizează să sapi adânc și să-ți descoperi nevoile și dorințele – poate ambiții pe care nu ți-ai dat seama că le ai. Ești în poziția de a curăța, elibera și merge mai departe.

×