x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 4 aprilie 2023. Berbecii sunt stresați. Taurii și Leii au probleme în dragoste

Horoscop zilnic, 4 aprilie 2023. Berbecii sunt stresați. Taurii și Leii au probleme în dragoste

de Redacția Jurnalul    |    03 Apr 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 4 aprilie 2023. Berbecii sunt stresați. Taurii și Leii au probleme în dragoste
Sursa foto: Hepta

Gemenii trebuie să mențină lucrurile ușoare, Racilor li se dau planurile peste cap, Fecioarele se izolează, Balanțele sunt posesive, Scorpionii se simt blocați, Săgetătorii sunt emoționali, Capricornii sunt raționali, Vărsătorii au nevoie de comunicare iar Peștii trebuie să facă față emoțiilor celorlalți.

Berbec

Ești mai profund astăzi. S-ar putea să înțelegi foarte bine ce ai de făcut. Însă nu vei progresa dacă nu muncești mai mult iar dacă nu o faci, vei descoperi că altcineva îți ia locul. Acest lucru te stresează și cauți ajutor. Menține-te cu un pas înainte. 

Taur

Te întrebi de ce poți câștiga controlul asupra atâtor părți ale vieții tale, dar nimic nu pare să meargă bine când vine vorba de dragoste? Respinge ideea că nu ești demn de iubire. Poate că încurci oamenii din jurul tău proiectând o imagine complet diferită de cine ești cu adevărat.

Gemeni

Menține lucrurile ușoare deși este mai ușor de spus decât de făcut. Oamenii din jur vor să discute cu tine. Ai grijă ca situația să nu devină o problemă de sacrificiu de sine și să te simți prea presat. 

Rac

Încerci să faci față lucrurilor într-un mod ordonat astăzi. Încearcă să nu fii prea frustrat dacă lucrurile nu merg exact așa cum ți-ai dori. Tensiunea poate apărea atunci când problemele inimii sunt discutate. Oamenii pot deveni emoționali și îți strică planurile.

Leu

Tocmai când credeai că dragostea și romantismul s-au rezolvat în capul tău, apare ceva sau cineva care îți pune inima pe jar. Mai mult ca sigur, drama intens emoțională a zilei este o fază trecătoare, așa că încearcă să nu te agiți prea mult. Situațiile pot părea astăzi de viață sau de moarte, dar nu uita că trec.

Fecioară

Emoțiile extreme te determină să conștientizezi mediul în care te afli și ce gândesc alții despre tine. În mintea ta vrei să te izolezi iar fantezia este o modalitate grozavă de a scăpa de intensitatea emoțională ca zilei.

Balanță

Fii pregătit pentru o reacție emoțională dacă devii prea posesiv cu iubitul tău. Problemele legate de libertate versus angajament vor apărea indiferent dacă te afli sau nu într-o relație apropiată. Poate că aceste sentimente sunt pur și simplu interne și încerci să-ți dai seama de poziția ta în această chestiune înainte de a continua.

Scorpion

S-ar putea să te simți blocat din toate părțile astăzi, fără portiță de scăpare. Există forțe puternice care te determină să te simți responsabil pentru ceva neplăcut care s-a întâmplat în viața ta. Amintește-ți că atunci când este vorba despre parteneriate, e nevoie de doi oameni pentru a crea sau a rupe o situație. Nu da vina doar pe tine.

Săgetător

Emoțiile tale ar putea fi destul de puternice astăzi. S-ar putea să-ți fie dificil să acționezi fără să apară sentimente intense. Ai grijă să nu vorbești fără să te gândești mai întâi cum vor afecta cuvintele tale pe alții. Este important pentru tine să fii receptiv pentru a te acorda cu activitatea din jurul tău. Fii deschis la opiniile altora.

Capricorn

Altor persoane le poate fi greu să facă față intensității de astăzi dar tu vei fi destul de priceput să faci față oricărei situații. Apele pot deveni destul de agitate, mai ales când vine vorba de dragoste dar să știi că barca pe care te afli este solidă. Există și loc pentru alții, așa că lasă mai mulți oameni la bord.

Vărsător

Problemele inimii pot fi dificil de rezolvat acum. Încearcă să nu oprești complet canalele de comunicare în timp ce lucrezi la rezolvarea acestor probleme. Este vital să scoți mai multe dintre sentimentele tale la suprafață. Oamenii plini de compasiune te vor asculta și te vor ajuta să-ți rezolvi emoțiile dacă îi lași.

Pești

S-ar putea să fii frustrat astăzi când oamenii par să nu acționeze rațional. Pentru tine, problemele pot fi tranșate direct. Însă fiecare om vede lumea diferit. Există emoții puternice în această zi de care trebuie să ții cont. 

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic