x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 4 iulie 2016. Eşti într-o formă fizică bună

Horoscop zilnic, 4 iulie 2016. Eşti într-o formă fizică bună

03 Iul 2016   •   19:57
Horoscop zilnic, 4 iulie 2016. Eşti într-o formă fizică bună

Berbec: Ai fost prea serios în ultima perioadă. Rişti să devii plictisitor pentru cei din jur. O conversaţie jovială ţi-ar prinde bine.

 

Taur: Lasa inhibiţiile şi implică-te în problemele din jurul tău. Punctul tău de vedere este util şi va fi apreciat. Poţi salva situaţia.

 

Gemeni: Obiceiul tău de a controla cu prea multă stricteţe acţiunile altora nu este foarte apreciat. Adoptă un stil mai lejer. Vei obţine mai mult.

 

Rac: Lenea te trage în spate, dar nu e timpul să faci pe trântorul chiar acum. Rezolvă micile probleme din timp şi îţi va merge bine.

 

Leu: Orice acţiune ai fi implicat, mergi cât de departe se poate. Este timpul să faci performanţă, nu doar să mergi la minima rezistenţă.

 

Fecioară: O problemă sentimentală se poate rezolva, azi, însă emoţiile vor mai persista o perioadă. Ai grijă să nu îţi neglijezi sănătatea.

 

Balanţă: Ţine urechea ciulită, azi. Mare atenţie la veştile care circulă în jurul tău. Un pont captat azi îţi poate remodela viitorul apropiat.

 

Scorpion: Nu lua de bun nimic din ceea ce ţi se spune azi. Sunt oameni în jurul tău care caută să te manipuleze. Încrede-te doar în lucruri palpabile.

 

Săgetător: O zi perfectă pentru activităţi în aer liber. Fie că te apuci de sport, fie că faci doar o plimbare de plăcere, mişcarea te revigorează.

 

Capricorn: Profită de energia fizică pe care azi o vei resimţi la cote mai mari şi fă cât mai multe avansuri în proiectele în care eşti implicat.

 

Vărsător: Foloseşte cunoştinţele pe care le-ai acumulat în ultimele săptămâni şi vino cu propriul tău proiect în afacerile derulate de cei apropiaţi.

 

Peşti: Eşti într-o formă fizică bună. Ai putea profita de acest lucru pentru a face curăţenie generală în casă sau să muţi poziţia mobilei.

×