x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 5 decembrie 2022. O zi de luni complicată pentru Taur, Gemeni, Balanță și Vărsător

Horoscop zilnic, 5 decembrie 2022. O zi de luni complicată pentru Taur, Gemeni, Balanță și Vărsător

de Andreea Tiron    |    04 Dec 2022   •   10:46
Horoscop zilnic, 5 decembrie 2022. O zi de luni complicată pentru Taur, Gemeni, Balanță și Vărsător
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic, 5 decembrie 2022.  Într-un context astral apăsător, câștigătorii sunt Racii, Scorpionii, Săgetătorii și Peștii.

BERBEC

Fii atent în trafic astăzi și nu cumpăra nimic impulsiv, pentru că vei regreta mai târziu. S-ar putea să te simți puțin cam singur astăzi, dar prietenii tăi au metode prin care să-ți ridice moralul.

TAUR

Ești nostalgic astăzi, s-ar putea să simți atât remușcări, cât și regrete pentru relații din trecut. La fel ca moralul, nici vitalitatea ta nu va fi în formă. Vei fi lipsit de energie toată ziua. Trecerea Lunii în zodia ta te va umple de amărăciune.

GEMENI

O zi de luni complicată. Îți lipsește stabilitatea, iar mintea ta este oriunde în altă parte, mai puțin în prezent, preocupată de chestiuni care nu merită atât de multă atenție. Mercur nu te ajută din punct de vedere psihologic. Nu numai că nu ești deloc motivat, dar și lipsa de obiectivitate te-ar putea face să iei decizii greșite.

RAC

Ești incredibil de motivat astăzi, iar planetele sporesc emoțiile pozitive. Vei profita la maximum de această energie, fără să îți pui prea multe întrebări. Optimismul tău dă roade în sfârșit.

LEU

Este important să ai o viziune pe termen lung în privința carierei, chiar dacă asta înseamnă să renunți la așteptările de moment. Nu te agăța de lucruri care nu mai contează. Pentru a merge mai departe, trebuie să te poți adapta și la condițiile din jurul tău.

FECIOARĂ

Astăzi îți vei putea aranja perfect programul pentru a avea grijă și de casă, și de job. Te vei concentra doar pe lucrurile positive, ignorând micile chestiuni enervante.  Cariera ta va progresa, cu condiția să fii riguros, adaptabil și motivat.

BALANȚĂ

Așteptați-vă la o zi de luni amestecată, din cauza unor condiții astrale foarte apăsătoare. Viața ar putea să ți se pară mai complicată decât ar trebui să fie. Lipsa stabilității interioare nu ajută, determinând ca armonia să lase loc anxietății. Te îndoiești de tot și toate.

SCORPION

Configurația voastră astrală de astăzi este una dintre cele mai promițătoare din zodiac. Ziua vă va aduce multe oportunități. Depășiți cu ușurință obstacolele care vă stau în cale și toate grijile dispar ca prin farmec.

SĂGETĂTOR

Energic și profesionist, îți vei desfășura activitățile cu seriozitate și implicare. Condițiile la locul de muncă se îmbunătățesc și vei fi mai deschis față de colegii tăi. Veți avea idei și, desigur, un simț al organizării care te va scoate în evidență.

CAPRICORN

În loc să ții diete de capul tău, vei stabili o întâlnire cu un nutriționist pentru a stabili un program de dietă adecvat. Dacă lucrezi într-o companie, vei avea mai multe dosare pe birou. Nu va fi o zi ușoară la muncă!

VĂRSĂTOR

E greu să te prefaci că totul merge bine, când clocotești înăuntru! Cu actualul aspect astral, nu mai vorbim de nerăbdare, ci de enervare. Ia puțin aer curat, te va calma! Uranus aduce mari tulburări emoționale, pe care te chinui să le gestionezi. Nu poți să nu te simți complet neputincios astăzi! Abia așteptați ca ziua să se termine.

PEȘTI

Ziua începe cu vești bune! Nu este nevoie să te plictisești în singurătate când planetele îți aduc atâta energie pozitivă. Nu lipsesc nici oportunitățile în carieră! Pe tot parcursul zilei, ambiția și voința  îți permit să spui oricui va asculta ceea ce îți dorești cu adevărat în domeniul profesional.

×