x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 5 decembrie. Nu crede tot ce auzi şi verifică înainte!

Horoscop zilnic, 5 decembrie. Nu crede tot ce auzi şi verifică înainte!

04 Dec 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 5 decembrie. Nu crede tot ce auzi şi verifică înainte!

Berbec

Vei întâlni oameni noi care au călătorit, sau care vin din străinătate şi care îţi vor povesti despre locurile fascinante din întreaga lume, iar asta va trezi spiritul aventurier din tine.

Taur

Partenerul aşteaptă să-ţi treacă nervii, stă cuminte pe margine până vede că te-ai răcorit, şi abia după aceea îşi spune părerea. Dacă spune ceva acum, vei fi şi mai agresiv.

Gemeni

O persoană apropiată va evita să-ţi spună adevărul şi va ascunde ceva de tine, cu scopul de a te proteja. Bazează-te pe instinct şi spune-i dacă ceva ţi se pare suspect.

Rac

Relaţiile de la locul de muncă ar trebui să fie unele cordiliale, lucru ce te va ajuta în carieră. Nu acorda însă încredere oricui, pentru că sunt persoane care te invidiază, dar nu o arată.

Leu

Eşti cam agitat şi i-ai putea irita şi pe alţii cu atitudinea ta cam impulsivă, dar norocul tău e că ai alături de tine o persoană care se va dovedi a fi un munte de calm şi toleranţă.

Fecioară

Cariera ta poate fi compromisă din cauza unor zvonuri şi a politicii de la locul de muncă. Cineva are un plan pe care vrea să-l respecte, chiar dacă poate afecta vieţile celorlalţi.

Balanţă

Informaţii false să pot răspândi printre membrii familiei, sau din vecinătate și pot provoca un disconfort inutil pentru cei implicați. Nu crede tot ce auzi şi verifică înainte!

Scorpion

Ţi-ai plănuit o călătorie, sau o întoarcere la cursuri pentru o perioadă mai lungă de timp, însă o scrisoare, sau un telefon îţi va da planurile peste cap. Ai grijă şi analizează situaţia.

Săgetător

 O persoană iubită, sau un prieten apropiat începe să se îndepărteze de tine treptat, iar asta te va face să-ţi pui întrebări dacă persoana respectivă vrea să continuaţi relaţia sau nu.

Capricorn

Eşti plin de inspiraţie astăzi şi ai multe idei şi informaţii care îţi va supraîncărca mintea. Scrie-le pe o agendă, apoi ieşi afară la o plimbare în aer liber. Îţi va face bine!

Vărsător

Superiorii tăi vor fi receptivi şi mai binedispuşi decât de obicei. Este momentul pentru a cere o mărire de salariu, sau să te gândeşti la alte metode prin care să-ţi creşti veniturile.

Peşti

Dacă nimic nu se petrece interesant în jurul tău, nu te complace în această stare de linişte şi pasivitate, ci fă ceva! Mobilizează-i tu pe ceilalţi la o activitate care să-i scoată din lene.

Citeşte şi:

Horoscopul dragostei pentru anul 2017! Ce rezervă astrele zodiilor în relaţiile de iubire?

×