x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 6 iulie 2023. Berbecii sunt flexibili, Balanțele sunt confuze, iar Vărsătorii au probleme cu încrederea în ceilalți

Horoscop zilnic, 6 iulie 2023. Berbecii sunt flexibili, Balanțele sunt confuze, iar Vărsătorii au probleme cu încrederea în ceilalți

de Andreea Tiron    |    05 Iul 2023   •   14:45
Horoscop zilnic, 6 iulie 2023. Berbecii sunt flexibili, Balanțele sunt confuze, iar Vărsătorii au probleme cu încrederea în ceilalți
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic, 6 iulie 2023.  Taurii sunt deprimați, Capricornii vor să scape de responsabilități, iar Peștii se bucură de oamenii din viața lor

Berbec

S-ar putea să fii în gardă cu privire la o problemă, eventual o relație de dragoste, deoarece te-ai putea întreba dacă este într-adevăr în concordanță cu idealurile sau visurile tale. Acest lucru este probabil temporar, dar nevoia de a vă ajusta așteptările sau planurile poate fi evidentă acum. Puteți face descoperiri interesante, în special despre casă, bani sau chestiuni domestice. Ești flexibil și deschis la minte.

Taur

În prima jumătate a zilei, un tranzit Marte-Neptun te poate face să te simți puțin deprimat sau lipsit de motivație. În același timp, s-ar putea să te simți puțin înstrăinat, de parcă nu ai ști la ce să te aștepți de la ceilalți și parcă nu te poți baza pe nimeni. Transformă această energie într-una pozitivă concentrându-te pe tine. Acesta este momentul bun pentru o idee strălucită sau pentru o victorie intelectuală.

Gemeni

Atragi oportunități interesante astăzi, dar prima jumătate a zilei te poate găsi fără energie. Dacă te simți în mod inexplicabil obosit, poate fi un indiciu că ai nevoie de o pauză. Pe măsură ce ziua avansează, ne îndreptăm către un tranzit Mercur-Uranus, ceea ce ajută fluxul de comunicare.

Rac

Prima jumătate a zilei poate fi confuză sau tensionată. Viața poate fi haotică acum, în mare parte din cauza sentimentului că îți lipsește ceva. Cel mai bine ar fi să lăsați rezolvarea problemelor pentru o zi mai productivă și mai senină.

Leu

Sentimente complicate pot să iasă la suprafață în prima jumătate a zilei, aparent de nicăieri. Furia sau resentimentele pe care le-ai îngropat adânc pot să apară acum în moduri neașteptate și nu trebuie să le lăși să te controleze.

Fecioară

Atât fizic, cât și psihic, astăzi nu trebuie să te forțezi. Exagerarea cu ceva acum te poate împiedica să evoluezi, așa că ia-o mai ușor. De asemenea, astăzi nu trebuie să încheiați tranzacții și acorduri. Pe măsură ce ziua înaintează, recâștigi capacitatea de a te concentra.

Balanță

Poate exista confuzie legată de viața ta socială. Amintiți-vă că vinovăția poate împiedica dezvoltarea relațiilor sănătoase. Pentru moment, alege activități distractive, imaginative. Sprijinul va veni exact acolo unde ai cea mai mare nevoie.

Scorpion

Este nevoie de muncă pentru a obține răspunsuri clare. Aveți răbdare, deoarece ceea ce trebuie să știți  va ajunge la voi în cele din urmă! Alegeți activități recreative dacă este posibil și evitați să vă stresați prea mult.

Săgetător

Nu lăsați comportamentul altora să vă tulbure sau să vă împiedice să vă distrați. Intră în joc un tranzit Mercur-Uranus, iar mintea ta merită o pauză de la gândirea excesivă.  O conexiune surpriză sau o prietenie neașteptată pot apărea acum, spre bucuria dumneavoastră.

Capricorn

Poate fi dificil să obții ceea ce îți dorești astăzi, mai ales dacă nu ești pe deplin sigur că vrei sau meriți ceea ce cauți! Distragerile pot fi numeroase, în special cele sociale, iar mintea ta este înclinată să rătăcească. Poți fi tentat să scapi acum de o responsabilitate neplăcută.

Vărsător

Evitați să cultivați concepțiile greșite ale altora și încercați să nu credeți în promisiunile făcute acum. Credința ta în ceilalți poate fi, de asemenea, zdruncinată acum. Încercați totuși să nu fiți prea afectat de această atmosferă. Cineva poate să nu fie de încredere sau să fie implicat în propriile probleme.

Pești

În prima jumătate a zilei, grijile te pot face să te simți ușor confuz și pot să apară neînțelegeri. Cu toate acestea, un aspect Mercur-Uranus intră în joc și vă poziționează bine pentru a vă exprima ideile.  Te bucuri de oamenii din viața ta mai mult decât de obicei, iar comunicarea poate întări o relație.

×