x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 7 august 2023. Berbecii sunt ambițioși, Leii sunt într-o formă excelentă, iar Capricornii sunt îndrăzneți

Horoscop zilnic, 7 august 2023. Berbecii sunt ambițioși, Leii sunt într-o formă excelentă, iar Capricornii sunt îndrăzneți

de Andreea Tiron    |    06 Aug 2023   •   14:00
Horoscop zilnic, 7 august 2023. Berbecii sunt ambițioși, Leii sunt într-o formă excelentă, iar Capricornii sunt îndrăzneți
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic, 7 august 2023. Gemenii sunt competitivi, Săgetătorii sunt repeziți, iar Peștii își exprimă sentimentele

Berbec

Ești motivat și plin de o dorință puternică de a realiza ceva solid și ambițios. Aceasta este o zi foarte bună pentru a fi ingenios și pentru a profita la maximum de situațiile pe care le întâlnești. Dacă vă puteți gestiona emoțiile și aveți răbdare, este probabil să aveți o zi extraordinară.

Taur

Ești curajos în exprimare astăzi, nu te gândești prea mult atunci când îți împărtășești ideile sau sentimentele. Nivelurile de energie emoțională și mentală sunt ridicate. Fiți atenți la tendința de a vorbi prea repezit despre o problemă serioasă.

Gemeni

Este o zi bună pentru a lua legătura cu un prieten. Ești entuziast la toate ideile noi. Cu toate acestea, alții s-ar putea să nu țină pasul cu tine și, probabil, poți realiza mai mult dacă lucrezi independent. Competitivitatea poate fi utilă și motivantă în unele situații de astăzi. Ai mai multă energie mentală decât de obicei.

Rac

Luna se mută în sectorul tău de grupuri, prieteni, vise și dorințe. Tranzitele de astăzi vă încurajează să vă diversificați anturajul și să culegeți noi informații. Poți fi foarte entuziasmat, nerăbdător să faci progrese și să rezolvi problemele.

Leu

Luna se deplasează în vârful hărții tale solare, dragă Leu, stârnindu-ți ambițiile, iar aspectul Mercur-Marte de astăzi îți alimentează motivația. Ești într-o formă bună din punct de vedere mental, iar simțul tău de afaceri sau ca lider este mai dezvoltat decât de obicei.

Fecioară

Aveți multă energie mentală și curajul de a vă exprima ideile și opiniile. Este un moment bun pentru a vă folosi de atracția personală și farmecul natural. Motivația este excelentă, iar atitudinea ta este una care arată că se poate!

Balanță

Acesta este un moment bun pentru o descoperire legată de trecut sau al amintirilor puternice. Se pune un accent puternic pe analizarea unei chestiuni trecute sau neterminate. Ai putea dori să faci ceva tangibil sau simbolic atunci când eliberezi energie emoțională negativă. Gândiți-vă la detoxifiere.

Scorpion

Tranzitele de astăzi aduc o temă interactivă în viața ta. Luna se mută în sectorul tău de parteneriate, iar tu ești mai înclinat să cauți feedback. Sunteți interesat să împărtășiți, să învățați și să aplicați ceea ce învățați. Cel mai bine este să evitați supraîncărcarea cu informații, dar să acordați o atenție deosebită ideilor emergente. Este un moment bun să crezi în tine, în ideile tale și în munca ta.

Săgetător

Chiar și mici eforturi pentru a îmbunătăți lucrurile din viața ta pot fi satisfăcătoare. În timp ce ești gata să depui eforturi pentru a-ți atinge obiectivele, răbdarea lipsește pentru moment. Cu toate acestea, puteți prelua rapid conducerea cu ideile și planurile dvs. Deși pot exista momente în care s-ar putea să fii foarte grăbit când te exprimi, ești într-o stare de spirit care îndeamnă la curaj.

Capricorn

Îndrăznești să te confrunți sau să faci față zonelor cu probleme și apoi să mergi înainte! S-ar putea să înveți ceva important despre un interes amoros sau despre propriile sentimente. Efortul suplimentar îți aduce multe beneficii.

Vărsător

Luna se mută astăzi în sectorul casei și al familiei, încurajând o anumită introspecție. Sunteți într-o formă bună pentru investigații și activități care necesită curaj sau efort mental. Poate doriți să abordați o problemă adânc îngropată sau complicată sau să rezolvați problemele financiare acum.

Pești

Luna vă încurajează să vă exprimați sentimentele. Este o zi bună pentru schimbul de idei cu ceilalți, în special legate de chestiuni financiare sau afaceri practice. Conversațiile pot fi animate și entuziaste. Ești încântat de o anumită persoană și asta te însuflețește.

×