x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 7 martie 2023. Gemenii și Leii plănuiesc o vacanță. Săgetătorii se îndrăgostesc

Horoscop zilnic, 7 martie 2023. Gemenii și Leii plănuiesc o vacanță. Săgetătorii se îndrăgostesc

de Redacția Jurnalul    |    06 Mar 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 7 martie 2023. Gemenii și Leii plănuiesc o vacanță. Săgetătorii se îndrăgostesc
Sursa foto: Hepta

Berbecii află informații interesante, Taurii au parte de schimbări, Racii sunt intuitivi, Fecioarele trebuie să asculte mai mult, Balanțele progresează, Scorpionii și Capricornii sunt entuziaști, Vărsătorii sunt pasionați de ceea ce fac, Peștii au un musafir neașteptat.

Berbec

Ești o persoană sociabilă iar astăzi vei afla informații interesante care îți vor menține conversațiile fascinante timp de luni de zile. Primești vești sau te întâlnești cu un prieten sau o rudă pe care nu l-ai văzut de ceva vreme. Aceasta este o zi plină de surprize, așa că fii pregătit pentru aproape orice!

Taur

Vei avea parte de schimbări bruște și pozitive în finanțele tale. Acest lucru înseamnă o creștere a veniturilor. Totodată, s-ar putea să-ți descoperi un talent de care nu știai până acum și care ți-ar putea schimba drumul în viață. Nu-ți fie frică. Mergi înainte.

Gemeni

Ai putea să plănuiești o călătorie importantă. Poate fi o vacanță lungă sau o călătorie în țări străine, ori un drum intelectual sau spiritual către noi școli de gândire. Vei învăța rapid și vei reține mai mult. Acesta este un moment bun pentru a juca rolul detectivului sau pur și simplu vei dori să te pierzi într-un roman captivant.

Rac

Ești practic și cu picioarele pe pământ. Intuiția ta este mai activă decât de obicei. Este posibil să primești câteva mesaje care îți deschid noi uși. Nu le ignora. Gândește-te la ce se află dincolo de ele înainte să le accepți sau să le respingi. Conectează-te mai puternic la gândurile și sentimentele celorlalți.

Leu

S-ar putea să apară la orizont o călătorie cu avionul în țări străine. Pregătește-ți toate documentele de care ai nevoie. Călătoria este importantă pentru tine. 

Fecioară

Universul te încurajează să asculți. Nu este o zi pentru discuții contradictorii. Nu încerca să-ți impui punctul de vedere. Ascultă ce-și spun ceilalți și arată-ți empatia. Îți vei întări legăturile cu toată lumea și poți fi surprins de ceea ce înveți.

Balanță

Oportunități bruște de avansare îți pot apărea astăzi. Este posibil ca ideile inovatoare să-ți fi deschis calea, așa că abilitățile tale sunt apreciate acum. O nouă conștientizare a obiectivelor tale ți-a făcut propria cale mai clară și s-ar putea să fii pregătit să-ți transformi planurile în realitate. Nu-ți fie teamă să preiei conducerea dacă este necesar. Ești un lider natural!

Scorpion

Ideile noi necesită timp și bani și vor avea impact asupra veniturilor tale viitoare. Simți că ai control asupra vieții tale așa că ar trebui să ai puterea de a-ți pune planurile în mișcare. Toate semnele arată bine pentru noi obiective și acțiuni. Atâta timp cât îți păstrezi încrederea în tine, ar trebui să poți să le transformi în realitate. 

Săgetător

O relație care în trecut s-a bazat pe interese intelectuale s-ar putea transforma în dragoste. Bucură-te dar dar acceptă-ți partenerul așa cum este. Există indicii despre posibile schimbări în viața ta, fie la nivel personal, fie la nivel de afaceri.

Capricorn

Astăzi te simți în formă și ești entuziast. Vei experimenta un nou sentiment de putere și optimism. Totuși, nu fi prea intens. Ceilalți ar putea avea o impresie greșită. 

Vărsător

Proiectele creative pot căpăta acum o nouă intensitate. Orice proiect la care lucrezi ar putea avea un nou sens pentru tine și pentru alții. Energia ta fizică este condusă de eforturile de a te exprima, așa că s-ar putea să lucrezi mult timp. Sexul și dragostea ocupă, de asemenea, un loc central în prioritățile tale. Pui pasiune în orice faci!

Pești

Așteaptă-te la unele schimbări în casa ta astăzi. În sfârșit, ați putea face niște reparații sau remodelări sau redecorări. De asemenea, este posibil ca cineva să se mute. Un vmusafir va veni la ușa ta cu informații interesante care ți-ar putea schimba viața. Orice s-ar întâmpla, vei avea parte de multă activitate în sara asta. 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic