x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 8 februarie 2018: Peștii sunt sfătuiți să se detașeze de conflictele din jurul lor

Horoscop zilnic 8 februarie 2018: Peștii sunt sfătuiți să se detașeze de conflictele din jurul lor

07 Feb 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 8  februarie 2018: Peștii sunt sfătuiți să se detașeze de conflictele din jurul lor

BERBEC

Eşti foarte optimist atunci când priveşti înainte, convins că te îndrepţi spre un succes important. E posibil totuși ca lucrurile să nu meargă perfect.

TAUR

Parcurgi un moment în care trebuie să faci o alegere importantă.Ai doua variante, ambele la fel de interesante.Este bine să te laşi condus de instinct.

GEMENI

Ai nevoie de un ajutor şi te gândeşti imediat la prieteni. Din păcate, unii caută tot felul de scuze şi motive să nu te ajute, ceea ce te deranjeaza.

RAC

Nu crede tot ce ţi se spune,  cineva încearcă să te deruteze cu multa viclenie. Informaţiile primite nu sunt de încredere, de aceea e bine să le verifici.

LEU

Apare un musafir, care la început te enervează dar care reuşeşte rapid să anime atmosfera. Este motivul pentru care supărarea îţi trece şi uiţi de grijile zilnice.

FECIOARĂ

Astăzi eşti plin de energie şi poftă de viaţă. Dacă reuşeşti să te menţii la acelaşi nivel şi mai departe, ai numai de câştigat. Important e să crezi cu tărie în tine.

BALANŢA

Eşti foarte aproape de a obţine un lucru visat de mai multă vreme. Mai ai doar un pas de făcut şi cu puţin noroc, eşti acolo unde ţi-ai propus.

SCORPION

Unii oameni nu fac altceva decât să taie aripile celor care au curaj. Nu pleca urechea la criticile lor, pentru că  nu au cum să-ţi înţeleagă planurile.

SĂGETĂTOR

Pui punct unei etape care a durat mult şi ţi-a consumat toate resursele de energie. Acum urmează partea cea mai grea, aşteptarea unor rezultate.

CAPRICORN

Un eveniment fericit animă atmosfera din jurul tău. Este o bucurie să te întâlneşti cu nişte persoane dragi, care te primesc cu braţele deschise.

VĂRSĂTOR

De multe ori chiar dacă faci lucruri bune sau ajuți pe cineva, nu vei primi întotdeauna aplauze şi laude. Trebuie să te obişnuieşti cu această situație.

PEŞTI

Nu pune la suflet conflictele care apar în jurul tău. Priveşte-le relaxat şi detaşat, fiindcă nu eşti responsabil de tot ce se petrece în jurul tău.

 

×
Subiecte în articol: horoscop