x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 9 aprilie. La început de săptămână, energia pozitivă este prezentă

Horoscop zilnic, 9 aprilie. La început de săptămână, energia pozitivă este prezentă

08 Apr 2018   •   19:00
Horoscop zilnic, 9 aprilie. La început de săptămână, energia pozitivă este prezentă

Berbec

Ești optimist și pregătit să faci schimbări pe care le aștepți de mult. Acum, când viața îți oferă atâtea oportunități de a construi amintiri, ești mai mult decât bucuros să le primești.

Taur

Energia pozitivă pe care o ai este ușor de răspândit, motiv pentru care ai o mulțime de oameni în jur. Reușești, în cele din urmă, să petreci timp de calitate cu oamenii dragi ție.

Gemeni

Dacă știe cineva cum să se distreze cu adevărat, acela ești tu. Nu petreci niciun moment de unul singur, iar acest lucru nu îți displace. Acest început de săptămână este plin de distracție.

Rac

Unii dintre prietenii apropiați, unii dintre cei pe care îi consideri a fi parte din familie, au parte de unele probleme. Astfel, ziua de luni este doar despre ei și despre nevoile pe care aceștia le au.

Leu

Începi un nou capitol și ești pregătit să pășești cu dreptul. Ai o mulțime de gânduri bune în legătură cu această oportunitate care s-a deschis în fața ta și ești gata să dai tot ce ai mai bun.

Fecioară

E adevărat că ai avut de-a face cu o situație destul de supărătoare în ultima vreme, însă prietenii sunt alături de tine. Săptămâna începe sub semnul prieteniei, iar lucrurile nu au cum să meargă prost.

Balanţă

Unele persoane te deranjează mai mult decât îți dorești să recunoști, însă dai dovadă de mai multă înțelegere și compasiune decât în mod normal. Ești fericit și nimeni nu îți poate strica ziua.

Scorpion

Simplul fapt că permiți cuiva să-ți ofere felicitări, într-un loc public, este un mare pas înainte pentru tine. Ești mai sociabil decât în mod normal și reușești să te conectezi cu tot felul de oameni.

Săgetător

 Petreci mult timp în aer liber. Te conectezi cu natura și petreci timp cu prieteni vechi pe care nu i-ai mai văzut de mult timp. Ești cu zâmbetul pe buze tot timpul și transmiți optimism.

Capricorn

Nu ai fost niciodată dispus să discuți despre probleme intime cu alte persoane, însă, de această dată simți nevoia să comunici. Un prieten apropiat te ajută să scapi de stres.

Vărsător

Ai parte de o surpriză plăcută. Când credeai că lucrurile nu au cum să aibă o întorsătură favorabilă ție, Universul te surprinde. Toată tensiunea din ultima vreme se evaporează.

Peşti

 Vei avea o întânire importantă cu o persoană semnificativă pentru cariera ta, poate cu un superior de la locul de muncă. Toată munca pe care ai depus-o va fi răsplătită, în cele din urmă.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic luni 9 aprilie