x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 9 iulie 2023. Taurii sunt idealiști, Scorpionii au planuri mari în dragoste, iar Peștii se simt în largul lor

Horoscop zilnic, 9 iulie 2023. Taurii sunt idealiști, Scorpionii au planuri mari în dragoste, iar Peștii se simt în largul lor

de Andreea Tiron    |    08 Iul 2023   •   12:10
Horoscop zilnic, 9 iulie 2023. Taurii sunt idealiști, Scorpionii au planuri mari în dragoste, iar Peștii se simt în largul lor
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic, 9 iulie 2023. Mercur este în armonie cu Neptun: Racii sunt într-o formă excelentă, Balanțele au succes în carieră, iar Vărsătorii trebuie să își asculte intuiția.  

Berbec

Casa și viața de familie sunt un factor semnificativ în deciziile pe care le luați acum. Gândirea și comunicarea pot fi puternic influențate de visele și intuiția voastră, iar ideile se îmbină magic pe măsură ce Mercur și Neptun se armonizează. Conversațiile cu cei apropiați pot fi pline de compasiune.

Taur

Tranzitele de acum trezesc partea idealistă a firii tale și s-ar putea să descoperi că dăruiești mai mult din tine celor din jur. Aveți un mod liniștitor de a privi lucrurile în această perioadă. Dacă relațiile cu frații, prietenii, vecinii sau cunoscuții pot fi îmbunătățite, acum este un moment excelent. Cu Mercur și Neptun în armonie, înțelegerea este intuitivă și naturală.

Gemeni

S-ar putea să vă bucurați de experiențe care vă încurajează stima de sine și încrederea în propria persoană. Intră în contact cu intuiția ta despre ceea ce vrei să faci în viață sau despre idei pentru a face bani mai mulți. A crede în tine și în calea ta este esențial cu tranzitele de acum.

Rac

Ești în formă excelentă pentru a-ți face planuri și a-ți imagina posibilități. Ești interest de evoluția personală și dispus către învățare și creștere. Trigonul Mercur-Neptun ajuta la aprinderea flăcărilor propriei tale inspirații, iar urmărirea muzei tale interioare îi încurajează pe alții să vrea să facă același lucru.

Leu

Un trigon Mercur-Neptun te ajută să te distrezi și să renunți la tensiunile acumulate. Ai mai multă încredere în visurile tale, ceea ce îți poate alimenta motivația pentru un proiect pe care îl ai în minte. Înțelegi mai clar evenimentele recente, iar a vedea trecutul într-o lumină nouă vă poate lumina perspectiva asupra viitorului.

Fecioară

Conducătorul tău, Mercur, formează un trigon cu Neptun. Relațiile cu cei din jur sunt mai plăcute, iar înțelegerea vine organic. Un nou nivel de înțelegere și acceptare într-un parteneriat poate stimula lucrurile.

Balanță

Un trigon Mercur-Neptun te pune într-o poziție perfectă pentru a-ți promova obiectivele sau cariera. Un pic de compasiune te va ajuta enorm. Instinctele tale sunt puternice și trebuie să ai grijă ce spui și mai ales cum spui. Lucrurile frumoase din viață pot fi un factor motivant semnificativ pentru planurile pe care le faci acum.

Scorpion

Poate că nu știi următoarea ta mișcare, dar pe măsură ce ziua trece, lucrurile se vor limpezi. Acceptarea diferitelor puncte de vedere este o temă cheie cu Mercur și Neptun în armonie. Dorința sau nevoia de a împărtăși ceva personal, privat sau ascuns poate fi în centrul atenției. Acest tranzit ar putea indica în o conversație romantică sau planuri legate de viața ta amoroasă.

Săgetător

Indecizia de la începutul zilei se transformă rapid în acceptare și inspirație. Conversațiile cu familia capătă un ton plin de compasiune. Fii dispus să renunți la un obicei prost, deoarece aceasta este calea spre a atrage mai multă pozitivitate în viața ta.

Capricorn

Temerile sau vinovăția pot face dificilă ziua de azi.  Trigon Mercur-Neptun vă poziționează puțin mai bine pentru a vă exprima, iar ceilalți înțeleg subtilitățile pe care încercați să le transmiteți. Împărtășirea ideilor cu un partener poate fi utilă, pentru că vei descoperi că două capete sunt mai bune decât unul atunci când faci planuri pentru viitor.

Vărsător

Renunțarea la rigiditate poate fi de mare ajutor astăzi. Apar informații utile despre sănătate, bani sau muncă. Cu Mercur și Neptun în armonie, intuiția vă este mult mai de ajutor decât să supraanalizați o situație sau să vă concentrați prea atent pe fapte și cifre.

Pești

Astăzi recunoști opțiunile pe care le ai la dispoziție și te simți mult mai puțin presat să alegi una. Cu Mercur în armonie cu Neptun, te simți excepțional de confortabil și în largul tău. Este un moment bun pentru a vă comunica sentimentele și pentru dragoste. O ieșire romantică s-ar putea să fie exact ce aveți nevoie.

×