x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic duminică, 1 octombrie 2023. Taurii sunt sentimentali, Fecioarele se ocupă de afaceri, iar Vărsătorii se simt bine în confortul familiei

Horoscop zilnic duminică, 1 octombrie 2023. Taurii sunt sentimentali, Fecioarele se ocupă de afaceri, iar Vărsătorii se simt bine în confortul familiei

de Andreea Tiron    |    30 Sep 2023   •   13:20
Horoscop zilnic duminică, 1 octombrie 2023. Taurii sunt sentimentali, Fecioarele se ocupă de afaceri, iar Vărsătorii se simt bine în confortul familiei
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop zilnic duminică, 1 octombrie 2023. Racii sunt guvernați de simțul dreptății, Scorpionii se gândesc la trecut, iar Peștii nu se pot relaxa astăzi

Berbec

Luna de astăzi încurajează predictibilitatea. Te simți în armonie cu ceilalți, iar acum este mai ușor să faci conexiuni cu oamenii. Aveți ocazia să priviți chestiunile legate de parteneriate și relații în mod logic. De asemenea, sunteți bine poziționat pentru a elabora planuri și pentru a vă concentra pe noi obiective interesante. Este un moment puternic pentru activități în echipă.

Taur

Luna își continuă tranzitul spre semnul tău astăzi, iar tu vezi lumea printr-o lentilă mai sentimentală decât de obicei. Acest tranzit îți amplifică emoțiile. Energia zilei te ajută să clarifici o problemă de muncă sau de sănătate. Sunteți în starea de spirit potrivită pentru a avansa, în special la muncă și acasă.

Gemeni

Tranzitul Lunii indică o nevoie generală de detoxifiere, decomprimare și de a lua o pauză de la situațiile competitive sau solicitante. Cu toate acestea, sunteți în formă excelentă pentru a vă conecta cu ceilalți. Simțul tău de armonie și echilibru este puternic, iar abilitățile tale de negociere sunt puternice.

Rac

Luna din sectorul tău social de astăzi îți încurajează dorința de a te simți conectat și la curent cu tot ce mișcă. Gravitezi spre activități care te pun în contact cu ceilalți și situații cu mai puține reguli și așteptări. De asemenea, simțul dreptății este puternic aspectat astăzi. Dacă cineva a fost nedrept sau dezechilibrat, în special în jurul casei sau cu familia și prietenii, veți dori să abordați această persoană acum.

Leu

Luna își petrece ziua în sectorul reputației și carierei tale. Acest scurt tranzit este cel mai bine utilizat pentru a acorda atenție priorităților. De asemenea, ești într-o formă bună pentru a simți că aduci contribuții reale și valoroase în viața altor oameni. Este o energie excelentă pentru rezolvarea problemelor, în special a celor legate de învățare/școlarizare.

Fecioară

Luna scoate la iveală curajul și dorința de a explora, descoperi și învăța. Energia este excelentă  pentru rezolvarea problemelor legate de afaceri, financiare și afaceri astăzi. De fapt, ați putea obține un avantaj într-o chestiune financiară sau de afaceri și, interesant, puteți realiza multe dintr-o poziție nevăzută. Este timpul să vă ocupați de afaceri și veți face acest lucru în liniște, dar eficient.

Balanță

Luna se îndreaptă către a opta casă a ta solară, o casă private și intimă. Acum primești multă atenție, iar ceilalți tind să caute sfaturi la tine. Energia este excelentă pentru rezolvarea problemelor și pentru a pune lucrurile în funcțiune din nou. Voința este foarte puternică și, deși preferați adesea să acționați independent, a face echipă cu cineva poate fi foarte practic acum.  

Scorpion

Te gândești mult la trecut astăzi. S-ar putea să descoperiți o piesă de puzzle lipsă pentru o problemă sau dilemă emoțională. Poți avea mare succes cu proiectele care te pasionează. Stabiliți strategii cu success pe termen lung.

Săgetător

Luna este în sectorul tău de muncă și sănătate.  Este un moment bun pentru a finaliza proiecte legate de aceste domenii . Să-ți faci ordine în viață este bine! Pot exista circumstanțe neobișnuite și plăcute în jurul relațiilor tale sau a conexiunilor pe care le faci.

Capricorn

Luna de azi îți trezește nevoia de mai multă joacă, creativitate și activități imaginative. Nevoia de a te conecta cu spiritul tău interior, sentimentul de bucurie și simțul distracției este puternică. S-ar putea să ai șansa de a clarifica ceva în relațiile tale profesionale sau cu reputația ta.

Vărsător

Luna se află în sectorul familiei și casei tale, iar nevoia de confort și siguranță este puternică. Energia de astăzi îi ajută pe oameni să-ți înțeleagă punctul de vedere. Poate fi satisfăcător să clarificăm neînțelegerile. De asemenea, descoperiți metode noi și interesante pentru a vă îndeplini obiectivele.

Pești

Luna își petrece ziua în sectorul tău de comunicații, menținându-te stimulat mental. Cu acest tranzit, nu este întotdeauna ușor să te relaxezi sau să te concentrezi, dar ești și curios și conectat. Cu tranzitele de astăzi ale Soarelui și Marte se pot face planuri, iar problemele pot fi rezolvate. Problemele intime pot beneficia, de asemenea, de pe urma unor conversații suplimentare.

 

×