x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 11 iunie 2023. Gemenii sunt debusolați, Scorpionii forțează lucrurile, iar Vărsătorii sunt epuizați

Horoscop zilnic, 11 iunie 2023. Gemenii sunt debusolați, Scorpionii forțează lucrurile, iar Vărsătorii sunt epuizați

de Andreea Tiron    |    10 Iun 2023   •   12:28
Horoscop zilnic, 11 iunie 2023. Gemenii sunt debusolați, Scorpionii forțează lucrurile, iar Vărsătorii sunt epuizați
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic, 11 iunie 2023. Leii sunt greu de mulțumit, Săgetătorii sunt neliniștiți, iar  Capricornii se bucură de cei dragi

Berbec

Vreți o pauză de la problemele zilnice. Aspectul Venus-Jupiter de astăzi promovează buna dispoziție și  cel mai bine ar fi să fiți atenți la cheltuirea banilor mai mult decât vă puteți permite. Dacă o dorință de a cumpăra ceva apare brusc, cel mai probabil este un capriciu de care vă puteți lipsi.

Taur

Mai multe schimbări planetare au loc acum și alegerea unei căi precise nu este simplă. Dacă nu te-ai odihnit suficient, s-ar putea să fii demotivat pe moment. Ai grijă de corpul tău și de alegerile pe care le faci astăzi! Starile de spirit se pot schimba de la o oră la alta, dar dacă vei încerca să te echilibrezi, ziua va trece mai ușor.

Gemeni

Există o tendință de a te simți debusolat astăzi. Ești tras în mai multe direcții, iar exagerările sunt la ordinea zilei. Încercați să separați cât mai bine grâul de neghină. Nu este neapărat vorba despre minciună și înșelăciune astăzi, ci mai mult despre supraestimarea capacităților noastre, în special de a ne îndeplini promisiunile.

Rac

Există tendința de a ignora detaliile esențiale astăzi. Cel mai bine ar fi să urmăriți costurile ascunse în toate privințele, atât din punct de vedere social, cât și financiar. Evită să faci promisiuni fără acoperire. O oarecare moderație este potrivită și poate transforma o zi potențial incomodă într-una fericită și plină de satisfacții.

Leu

Cu tranzitele incerte de astăzi, poate fi tentant să cauți fericirea în exteriorul tău, dar cel mai bine este să-ți reamintești că o creezi din interior. Ești greu de mulțumit și nici măcar nu știi ce anume te-ar putea face fericit, iat tentația este mare să exagerezi în toate privințele. Nu-ți lua angajamente pe termen lung. Energiile sunt în schimbare.

Scorpion

Tranzitele de astăzi te zăpăcesc ți pe tine. Inconsecvența altora vă epuizează de propria energie. Poate că acum este momentul să iei o pauză. Există o tendință de a forța lucrurile, puteți avea așteptări mari sau este tentant să faceți mișcări îndrăznețe care ar putea fi premature sau exagerate.

Săgetător

Tranzitele de astăzi, care îl implică pe Jupiter, pot provoca dorința de a vă retrage din mijlocul agitației. S-ar putea să încerci să alungi neliniștea, astfel încât să te poți bucura de vibrațiile și spiritele pozitive din jurul tău. Poate fi greu să primiți sfaturi în acest moment, așa că încercați să vă gestionați cu înțelepciune propriile resurse.

Capricorn

Activitățile plăcute alături de cei dragi îți stimulează starea de spirit cu mutarea Lunii în sectorul casei și al familiei.  Dacă vă simțiți dezechilibrat, încercați să identificați sursa nemulțumirii. Este un moment bun pentru a identifica tiparele nesănătoase care vă afectează bunăstarea generală. Ai grijă să nu te lași prea copleșit de o idee sau senzație.

Vărsător

Este un moment în care devine evident că ai muncit prea mult. Încercați să găsiți un echilibru, luând măsuri pentru a evita suprasolicitarea, atât fizic, cât și mental. Pot exista conflicte între dorințele  familiei și cele ale partenerului de viață.

Pești

Ești împrăștiat astăzi, iar distragerile sunt la tot pasul. Este timpul să fii mai bun cu tine! Prioritizarea și simplificarea sunt obiectivele tale principale acum. Cel mai bine este să eviți să promiți prea mult sau să exagerezi sentimente care nu sunt acolo. Ai putea crede că poți accepta orice, atâta timp cât ești într-o dispoziție bună, dar te înșeli.

×