x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, duminică 13 mai 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, duminică 13 mai 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

12 Mai 2012   •   21:00

● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal.
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro


Berbec
Sfarsitul de saptamana pare a fi pentru tine unul al extremelor. Pe de o parte, ai capacitatea de a gasi solutii practice la orice problema, pe de alta parte dai dovada de lipsa de cumpatare in administrarea resurselor. Mare atentie la cheltuieli, pentru ca esti dispus sa ajuti pe cineva mai mult decat este nevoie. Evita sa faci pe salvatorul si sa dai cu imprumut sume mari! Mai bine concentreaza-te pe activitati de rutina! Weekendul este favorabil mai ales daca il petreci muncind. Evita excesele de orice fel, nu te angaja sa faci un heirup care sa te dea gata, mai bine implica-i si pe ceilalti in ceea ce faci tu.

Taur
Soarele si Jupiter fac conjunctie in zodia ta weekendul acesta. Probabil simti ca nu-ti mai incapi in piele, ca vrei sa te intinzi in alte directii, ca faci prea putin si ca trebuie sa-ti depasesti limitele. Experimentezi acum o nevoie de a te da peste cap si de a te implica in vietile celorlalti pentru a-ti demonstra bunatatea. Nu face mai mult decat e cazul! Poti, in schimb, sa iei decizii practice impreuna cu partenerul sau cu copiii. Dar in loc sa te pui la dispozitia lor, mai bine va alocati fiecare un rol pe care sa-l aveti de jucat. Sfarsitul de saptamana este favorabil activitatilor recreative si fizice, asa ca nu lua lucrurile in serios!

Gemeni
Pe tine te intereseaza acum cresterea interioara, expansiunea propriei constiinte. Ceea ce traiesti tu acum se vede mai putin la exterior, insa in sufletul tau simti o dilatare fantastica. Este posibil sa fii bulversat si tu de niste decizii pe care le iei si care, in loc sa te ajute sa cresti in imagine, te scot cu un pas in decor. Tu vrei cumva sa dispari din centrul atentiei, sa te retragi, pentru a te ocupa in liniste de anumite probleme practice. De asemenea, simti o mai mare apropiere de lumea nevazuta, de unde poti primi tot felul de semne. Accepta weekendul acesta ca lucrurile evolueaza, dar ca tu nu le poti controla!

Rac
Agitatie maxima weekendul acesta, se perinda prin viata ta tot felul de oameni. Sunt doua zile in care ai impresia ca nici nu mai conteaza calitatea, pentru ca esti coplestit de cantitate. E posibil sa te regasesti in niste reuniuni cu lume multa, sa te inconjori de oameni noi, sa fii pus sa iei cuvantul in fata unui grup. Este un weekend al planurilor indraznete, dar si al intelegerilor concrete. Poti pune conditii si reusesti sa faci ceva concret pentru a pune in practica proiecte noi. In viata ta apar persoanele cheie care sa-ti descuie usile unde tu nu aveai acces. Pune-i in miscare pe ceilalti si lasa-te inspirat de ei!

Leu
Te cam “umfli in pene' weekendul acesta, e impresia pe care o lasa conjunctia dintre Soare si Jupiter in zona numelui, a renumelui si a reputatiei. Ai de luptat cu mandria, cu atitudinea de “Uite cine sunt eu!'. Practic, provocarea pentru tine este sa faci saltul de la orgoliu spre nobletea tipica regelui zodiacului. Poti impresiona la fel de bine prin bunatate, generozitate si compasiune. Lasa firea ta calda sa-i invaluie pe ceilalti si sa-i inspire! Totul depinde prin ce anume vrei sa iesi in evidenta, pentru ca de reusit vei reusi sa captezi atentia. Ba ai capacitatea de a atrage proiecte care sa-ti aduca si bani.

Fecioara
Marte din zodia ta trimite un trigon spre Mercur. Unu si cu unu fac doi pentru tine, deci nu prea ai timp de abstractiuni. Pe tine te intereseaza rezutatele practice, tot ce este concret si produce rezultate palpabile. Tu te raportezi acum la cunoasterea senzoriala si faci tot posibilul sa te convingi singur ca ceva este adevarat. Preferi sa inveti din experienta decat sa te lasi pe mana altuia. Si chiar ai ce invata la acest sfarsit de saptamana, pe conjunctia Soare-Jupiter. Ai de invatat tocmai ca in spatele a ceea ce se intampla e mai mult decat se vede. Si ai tot dreptul sa cercetezi daca asa stau lucrurile.

Balanta
Conjunctia Soare-Jupiter te poate face sa exclami ca “e ceva' dincolo, o forta care lucreaza pentru tine. Daca esti sceptic din fire, esti cu atat mai lovit weekendul acesta, pentru ca lucrurile se aranjeaza ca si cum le-ai fi pus tu cu mana. Esential pentru reusita este sa te abandonezi, sa lasi totul sa se intample, sa nu pui intrebari, sa nu cauti explicatii. Lasa totul sa vina spre tine si ai incredere ca viata iti aduce tot ce este mai bun pentru tine in acest moment! Faptul se intampla ceva ce depaseste raza ta de acoperire cu mintea te poate indemna sa afli mai multe despre fenomenele spirituale.

Scorpion
Daca esti femeie, s-ar putea sa iti imaginezi weekendul acesta ca esti izolata intr-un turn si ca vine zmeul cel bun sa te rapeasca. Daca esti barbat, te poti imagina ca pe un trofeu pe care orice femeie ar vrea sa-l aiba. Stop, gata cu fanteziile! E timpul sa te trezesti din idealismul care te-a cuprins si, in loc sa visezi cu ochii deschisi, mai bine fa ceva concret! In primul rand, daca astepti ceva, afla ca astepti degeaba! Provoaca tu situatiile, mai ales daca vrei sa atragi pe cineva sau sa-ti convingi partenerul de ceva! Cel mai bine functionezi acum in anturaj, asa ca organizeaza sau participa la un eveniment de grup!

Sagetator
Tu ai treaba, acesta ar putea fi un laitomotiv pentru tine la acest sfarsit de saptamana. De parca toata lumea ar sta degeaba si numai tu ai avea ceva de facut. De aceea, conjunctia dintre Soare si Jupiter te indeamna sa nu-ti exagerezi propria importanta, sa vorbesti si sa traiesti cu modestie. Intr-adevar, ai ocazia acum de a face fapte bune, de a-i ajuta pe altii, de a le fi de folos. Insa nu face asta cu scopul de a demonstra cat de bun esti tu, pentru ca ceilalti or sa simta. Daruieste din inima si vei fi recompensat pe cai nebanuite! Evita sa faci mai mult decat trebuie doar pentru a atrage atentia asupra ta!

Capricorn
Sfarsitul de saptamana te gaseste intr-o dispozitie calda si invaluitoare fata de partenerul de viata si fata de copii. Ai tendinta de a-i rasfata pe ceilalti, de a crea un mediu plin de armonie, de a fi sprijin pentru nevoile lor fizice si psihice. Esti omul de pus la rana, iar cei de acasa te pot redescoperi cum esti tu dincolo de masca sociala. Iar scopurile tale pot fi extrem de practice. Numai ca, atentie la asteptari! Daca faci ceva cu scopul de a primi la schimb, atunci se anuleaza calitatea bunelor intentii. Daruieste si fii convins ca vei primi inapoi la fel de mult. Nu impune insa conditii nici ce si nici cand sa primesti!

Varsator
Familia mai presus de orice. Dupa acest tipar functionezi weekendul acesta si toate actiunile tale au ca scop auxiliar sa le fie bine celor de acasa. Esti capabil acum sa iei oricat asupra ta, ai o putere de munca si de rezistenta fantastice. Binele tau este binele celorlalti, dar atentie maxima la reprosurile pe care ai putea fi tentat sa le faci! Daca simti ca te sacrifici si mai scoti si ochii spunand “Uite cate fac pentru voi!', atunci degeaba faci, pentru ca se pierde orice satisfactie. Bucura-te de tot ceea ce faci si ai incredere ca totul va fi bine. Primesti acum si recompense pentru fapte bune din trecutul tau.

Pesti
Lipsa de masura te caracterizeaza in primul rand in comunicare, pentru ca te intinzi la vorba si uiti sa mai termini. E bine sa te concentrezi pe rezolvarea chestiunilor concrete cu caracter urgent, sa pui punctul pe “i', pentru ca altfel te lansezi in discutii sterile si nu ajungi acolo unde ti-ai fi dorit. Este bine sa mergi acum pe mana celuilalt, sa iei in calcul propuneri care vin spre tine, sa fii receptiv la ce are sa-ti spuna partenerul sau un colaborator. Ai nevoie sa te structurezi putin weekendul acesta, sa te aduni, sa-ti organizezi programul si sa strecori in agenda fie un drum, fie macar o iesire undeva.
Valeriu Panoiu - www.astrocafe.ro

×