x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic duminică, 17 martie 2024. Berbecii sunt romantici, Leii se odihnesc, iar Săgetătorii iartă

Horoscop zilnic duminică, 17 martie 2024. Berbecii sunt romantici, Leii se odihnesc, iar Săgetătorii iartă

de Andreea Tiron    |    16 Mar 2024   •   11:00
Horoscop zilnic duminică, 17 martie 2024. Berbecii sunt romantici, Leii se odihnesc, iar Săgetătorii iartă
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic duminică, 17 martie 2024. Gemenii își rezolvă o problemă personală, Scorpionii sunt în locul potrivit la momentul potrivit, iar Vărsătorii trebuie să aibă grijă la cheltuieli

Berbec

Luna se îndreaptă astăzi spre sectorul autoprotector al casei și familiei. S-ar putea să vă bucurați de puțină liniște și pace. Cu o aliniere Soare-Neptun, faci un sacrificiu personal pentru a ajuta pe cineva. Imaginația ta zburdă peste tot, ducându-te în locuri fantastice. Ziua poate fi plină de romantism.

Taur

Tranzitele de astăzi sprijină legăturile cu cei care împărtășesc obiective și viziuni similare cu ale tale. Ești ocupat, dar ai o energie plăcută. Aceasta poate fi o zi magică în ceea ce privește prietenii, conexiunile și încrederea. Devii conștient de o componentă înșelătoare a unei relații. Din fericire, este și o perioadă bună pentru fericirea pe termen lung.

Gemeni

Ești bine poziționat pentru a rezolva o problemă personală. Alinierea Soare-Neptun are o modalitate specială de a vă lumina obiectivele. Favorizează fantezia și creativitatea, dar nu neapărat atenția la detalii. Acest tranzit evidențiază zonele din viața ta în care îți ignori nevoile pentru a atinge un scop mai înalt.

Rac

Ești în contact cu ceea ce simți astăzi dar ești puțin mai receptiv decât de obicei la ce se întâmplă în jur. Cu o conjuncție Soare-Neptun, poți învăța lucruri noi sau găsești inspirație prin experiențe noi. Acest tranzit încurajează fantezia și imaginația. Deși este important să fii deschis la nou, încearcă totuși să ții picioarele pe pământ.

Leu

Odată cu mutarea Lunii în sectorul ascuns al hărții tale solare astăzi, te retragi mai mult decât de obicei. Este un moment bun pentru a reflecta, a te odihni și a te vindeca. Dacă te-ai simțit neîmplinit la nivel intim, acest lucru va fi foarte evident odată cu întâlnirea dintre Soare și Neptun de astăzi.

Fecioară

Tranzitele de astăzi îți trezesc nevoia unui sentiment de apartenență. Soarele și Neptun formează astăzi o conjuncție, iar voi vedeți lucrurile și oamenii într-o lumină diferită. Există tendința ca alții să interpreteze greșit cuvintele sau acțiunile tale. Lucrul dificil acum va fi să stabiliți limite, dar acest tranzit poate aduce în schimb o legătură magică cu cineva.

Balanță

Ești concentrat pe realizările tale și pe reputație. Soarele și Neptun se aliniază în sectorul muncii și al sănătății, iar tu simți nevoia să îți pui imaginația în practică. În loc să pierzi timpul alergând fără țintă și îndepărtându-te de prioritățile tale, ia în considerare o pauză sau momente de respiro în care să îți recapeți concentrarea.

Scorpion

Te conectezi cu ceilalți și te bucuri de activități creative. Cauți o stimulare emoțională suplimentară și refuzi să vezi viața ca pe ceva plictisitor. Conjuncția anuală Soare-Neptun de astăzi încurajează fantezia și imaginația. Această aliniere are loc în sectorul tău creativ și amplifică sentimentele de dor dacă ai neglijat anumite nevoi. Pot exista înțelegeri nerostite, karma, soartă sau romantism magic. Un sentiment că ești în locul potrivit la momentul potrivit te va inunda astăzi.

Săgetător

Perspicacitatea ta este în forță astăzi. Soarele pune în centrul atenției problemele care se ascund sub suprafața lucrurilor, făcând din acest moment unul bun pentru a intra în contact cu nevoile tale interioare. Este o zi excelentă pentru a vă odihni. S-ar putea să descoperi sentimente și dorințe surprinzătoare – acum este momentul să intri în contact cu inima ta! De asemenea, ești într-o formă bună pentru a ierta pe cineva, inclusiv pe tine, dacă resentimentele sau vinovăția te-au copleșit.

Capricorn

Odată cu trecerea Lunii în sectorul tău de parteneriate astăzi, îți dorești o întâlnire cu cineva în care ai încredere sau un feedback util. Este un moment bun pentru a acorda o atenție deosebită relațiilor apropiate. Soarele se aliniază astăzi cu Neptun, încurajându-vă să vă conectați cu nevoile și visele voastre spirituale. În timp ce Neptun stimulează creativitatea, poate, de asemenea, să încurce sau să estompeze granițele și ar trebui să fiți atenți la eventualele erori de comunicare.

Vărsător

Luna intră astăzi în sectorul tău de sănătate și muncă. Este un moment bun pentru a te apuca de programe de sănătate. Acest lucru poate fi deosebit de revigorant dacă ați amânat aceste lucruri. Rutinele zilnice vă vor ajuta în cele din urmă să vă atingeți obiectivele. Ai grijă la cheltuieli și împrumuturi acum.

Pești

Astăzi devreme, Luna te scoate din carapacea ta, pentru că se mută în casa ta a cincea solară colorată și jucăușă. Renunți la unele dintre inhibițiile și fricile tale și ești gata să împărtășești mai mult din sinele tău autentic cu ceilalți. Tranzitele vă reamintesc să vă permiteți să visați, să gândiți, să creați și să vă imaginați. Dacă ți-ai neglijat nevoile spirituale, acesta poate fi un moment în care simți mai mult dor și vrei să faci ceva în privința asta.

×