x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic duminică, 17 septembrie 2023. Berbecii investesc în relații, Leii vor rezultate, iar Vărsătorii merg înainte fără bagaj emoțional

Horoscop zilnic duminică, 17 septembrie 2023. Berbecii investesc în relații, Leii vor rezultate, iar Vărsătorii merg înainte fără bagaj emoțional

de Andreea Tiron    |    16 Sep 2023   •   09:40
Horoscop zilnic duminică, 17 septembrie 2023. Berbecii investesc în relații, Leii vor rezultate, iar Vărsătorii merg înainte fără bagaj emoțional
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic duminică, 17 septembrie 2023. Taurii caută echilibrul, Balanțele își pun nevoile pe primul loc, iar Săgetătorii apreciază munca în echipă

Berbec

Cu Luna în semnul opus, este posibil să nu stai foarte bine cu energia astăzi. Nu lăsați nesiguranța și temerile să vă conducă. Încercați să investiți în relațiile voastre apropiate.  Tranzitele de astăzi sunt puternice pentru a experimenta angajamentul sau sprijinul din partea familiei sau legate de viața de acasă.

Taur

Cauți echilibrul acasă sau la muncă. Te concentrezi asupra detaliilor, care pot servi unui scop excelent. Dacă sistemele sau structurile din viața ta au nevoie de unele modificări, acum este un moment bun să le acorzi atenție. Tranzitele de astăzi sprijină progresul în proiecte special.

Gemeni

Luna în sectorul vostru de romantism și distracție vă îmbunătățește starea de spirit. O viziune mai realistă asupra capacităților sau resurselor dvs. poate fi iluminatoare, ajutând la luarea deciziilor. Construirea sau finalizarea unui proiect poate fi satisfăcătoare.

Rac

Te concentrezi pe a crea mai multă armonie în casă astăzi, fie căutând echilibrul în interacțiunile cu cei dragi apropiați, fie echilibrând mediul înconjurător. Este posibil ca cineva să aibă o atitudine pasiv-agresivă și să apară tensiuni. Din fericire, este mai ușor decât de obicei să abordezi lumea într-un mod pozitiv, ceea ce ajută la atenuarea problemelor.

Leu

Luna te încurajează să împărtășești idei, să te conectezi cu ceilalți și să-ți urmezi curiozitatea. Este o zi bună pentru a învăța ceva valoros.  Vrei rezultate! Ești dedicat rezolvării problemelor  de familie, iar planificarea și strategia pentru succesul pe termen lung beneficiază acum de suportul astrelor.

Fecioara

Ești mulțumit să te relaxezi și să respiri această energie proaspătă, cu tranzitul Lunii către a doua ta casă solară. Activitățile pământești, practice și de bază care vă centrează sunt cele mai pline de satisfacții emoționale acum. Ambițiile mari sunt ok numai dacă aveți cu adevărat loc în viața voastră pentru mai mult.

Balanță

Energia este plină de emoție astăzi, cu Luna în zodia ta. Poate exista o dorință puternică de a acționa, deși a ști unde să canalizăm această energie poate fi dificil. Emoțiile și nevoile tale personale sunt puse pe primul loc. Este o zi bună pentru auto-motivare. Aduci mai multă structură vieții tale fără a-ți compromite nevoia de a răspunde dorințelor interioare.

Scorpion

Luna își petrece ziua în sectorul tău de intimitate și ai tendința să își ții emoțiile adânc ascunse. Ești încântat să înveți sau să experimentezi lucruri noi în timp ce avansezi spre atingerea obiectivelor tale. Îți poți rezerva ceva timp pentru tine astăzi, deoarece nu ai chef de situații competitive sau solicitante.

Săgetător

Acum este momentul să fii un jucător de echipă și să recunoști și să apreciezi valoarea grupului. Chiar și cu unele tensiuni și jocuri de putere, îți este ușor să rămâi pozitiv. Emoțiile șovăitoare în acest moment derivă probabil din temerile adânc înrădăcinate de schimbare, care ar putea să vă tulbure sentimentul de securitate, dar pentru ca creșterea să se întâmple, poate fi necesar să vă confruntați cu aceste probleme.

Capricorn

Este un moment excelent pentru a-ți evalua prioritățile și a avea grijă de unele dintre îndatoririle sau obligațiile tale. În acest fel, recâștigați puterea sau controlul. De asemenea, astăzi, un angajament special sau dăruirea față de o persoană sau o cauză te poate face să te simți grozav cu tine însuți.

Vărsător

Ești mai interesat să trăiești viața fără să-ți faci griji despre detalii astăzi. Ești mai dispus să mergi înainte. Cauți un sentiment puternic de corectitudine, de a trata oamenii ca adevărați egali, în interacțiunile tale de astăzi. Sunteți înțelept în mod special în ceea ce privește atitudinile și proiectele care trebuie lăsate deoparte pentru a merge mai departe cu cât mai puțin bagaj emoțional. Ești practic, dar și progresist în abordarea ta, iar intuiția ta este mai puternică decât de obicei.

Pești

Astăzi te poate ajuta să intri în contact cu ceea ce te motivează și te mișcă cu adevărat. Deși ești înclinat să păstrezi unele lucruri pentru tine astăzi, este un moment bun pentru a te conecta mental cu cineva. Aveți o misiune mai mare și obiective mai mari care vă ajută să vă ridicați moralul deasupra problemelor minore.

×