x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, duminică 2 septembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, duminică 2 septembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

01 Sep 2012   •   21:00

Berbec
Esti destul de sensibil, emotiv si fara chef. Sunt momente bune pentru retragere din forfota cotidiana, singuratate sau plimbari in aer liber. Recomandabil este sa iti indrepti atentia si eforturile doar catre propria ta persoana si sa ii lasi in pace pe ceilalti. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele picioarelor si aparatului urinar. Evita tratamentele alopate si imbratiseaza-le pe cele naturiste. Duminica te vei simti mai bine, dar nu forta nota. Planifica-ti o dieta de sezon, mai multa miscare in aer liber si un mod diferit de a relationa cu tot ce te inconjoara.

Taur
Prima parte a acestui weekend este favorabila intalnirilor si dialogurilor cu prietenii. Este posibil sa fii invitat la evenimente sociale deosebite in care ochii si urechile celorlalti sa fie atintite asupra ta. Totusi, reuniunile cu multa lume te obosesc, existand riscul sa deslusesti cu greu ce vor ceilalti de la tine. Te intereseaza organizatiile, asociatiile umanitare sau grupurile cu preocupari spirituale. Duminica vei avea nevoie de odihna, refacerea fortelor vitale si mult aer proaspat. Rezerva-ti momente de singuratate si odihna. Atentie la sanatatea capului si rinichilor!

Gemeni
Sfarsitul acestei saptamani te va aduce in prim planul vietii sociale. Ori esti nevoit sa participi la reuniuni cu persoane importante, ori pur si simplu mergi la un eveniment monden unde devii repede o mica vedeta. De retinut ca foarte usor pot aparea situatii neplacute legate de imaginea ta in fata celorlalti sau legate de statutul tau social. Evita dialogurile frivole, relatiile superficiale si fii cat mai discret. A doua parte a zilei de duminica anunta intalniri sau dialoguri interesante cu prietenii. Bine ar fi sa faci o selectie printre apropiati si evita sa iti divulgi intentiile sau planurile de viitor.

Rac
Esti interesat de filozofie, religie sau discipline spirituale. Se pare ca vei avea cu cine sa dezvolti aceste subiecte si anume cu persoane interesante, unele chiar din afara tarii. Culturile si civilizatiile straine pot intra in sfera ta de interes. Te poti gandi la calatorii indepartate, dar deocamdata vor ramane la stadiul de ganduri. Duminica, parca toata lumea isi doreste compania ta. Sunt posibile altercatii cu un sef sau cu persoane cu autoritate, de aceea fii prudent. Lasa emotivitatea deoparte si sustine-ti punctele de vedere cu fermitate.

Leu
Prima zi a weekend-ului este favorabila verificarii bugetului, achitarii facturilor si dialogurilor legate de bani si bunuri detinute in comun cu altii. Fii prudent si evita datoriile, creditele sau speculatiile financiare. Ai sanse mai mari vizavi de castigurile din munca proprie, astfel incat nu te baza pe cele ale altora. Duminica este potrivita pentru activitati culturale, cum ar fi vizionarea unei piese de teatru, a unui film bun sau participarii la reuniuni pe teme spirituale. S-ar putea sa iei legatura cu cineva din strainatate, dar va fi o legatura delicata.

Fecioara
La finalul acestei saptamani, astrele iti recomanda sa te ocupi pe indelete de partenerul de viata, de cei de afaceri sau, functie de caz, de colaborarile si proiectele desfasurate in comun cu altii. Sunt posibile reprosuri, dialoguri contradictorii si dezvaluiri neplacute. Fii precaut, asculta ce ti se spune si evita deciziile pripite. Exista posibilitatea ca unele relatii de acest gen sa se rupa definitiv. Duminica este nevoie sa iti indrepti eforturile catre capitolul financiar, in speta catre verificarea datoriilor sau a banilor si bunurilor comune cu altii. Nemultumirile legate de finante sunt pe cale sa se sfarseasca.

Balanta
Activitatile din sfera profesionala iti vor da batai de cap. Rutina si repetitia actiunilor nu iti este pe plac, dar cu putin efort vei depasi totul cu bine. Atentie ca organismul este destul de solicitat si se pot accentua afectiuni ale picioarelor si ale aparatului digestiv. Tine dieta, mergi mai des la plimbare si odihneste-te suficient. Duminica interven chestiuni parteneriale. Nemultumirile din acest segment de viata predomina, partenerul de viata este distant, iar celelalte colaborari ale tale necesita revigorare. Detaseaza-te si ocupa-te mai mult de sufletul tau!

Scorpion
Se anunta distractii, peripetii, dar si conexiuni amoroase. Cu persoana iubita este greu sa te intelegi deocamdata, asa incat evita explicatiile sau discursurile delicate. Altii vor avea de-a face cu copiii si nazbatiile lor. Un hobby te poate ajuta enorm sa te relaxezi si sa iti redea pofta de viata. Duminica este potrivita pentru odihna, dar se pare ca nu vei avea parte de ea. Treburile de la serviciu iti vor solicita atentia si eforturile. Sau cele casnice! Oricum cuvantul de ordine este munca si implicatiile ei. Atentie la sanatate!


Sagetator
Finalul acestei saptamani este potrivit treburilor gospodaresti, dar si relatiilor cu familia. Este nevoie de multe eforturi din partea ta de a ajunge la un consens cu familia vizavi de patrimoniu sau chestiuni ce privesc spatiul locativ. Tine cont si de sfaturile celor dragi! Cineva din familie poate avea probleme de sanatate si sa iti ceara ajutorul. Duminica, relatiile sentimentale si cele cu copiii devin tensionate si se vor reitera subiecte mai putin placute. Recomandabil este sa le faci o surpriza celor dragi si sa organizezi o mica chermeza.

Capricorn
Calatoriile pe distante scurte ar fi propunerea astrelor pentru acest weekend. S-ar putea sa fii nevoit sa mergi in vizita la rude sau prieteni pentru de a-i ajuta. Fie ca pleci in scop turistic sau in orice alte scopuri, fii prudent, deoarece neprevazutul iti poate crea neplaceri greu de anticipat. Gandirea si comunicarea sunt distorsionate, astfel incat evita deciziile, promisiunile sau dialogurile frivole. Duminica, familia si treburile casnice te vor solicita din plin. Dorul de copilarie, locuri natale sau de grija mamei va fi la cote inalte. Aduna-i pe cei dragi la o masa festiva.

Varsator
La sfarsitul acestei saptamani, chestiunile legate de banii castigati din munca proprie vor predomina. Se pare ca esti nemultumit de veniturile tale si cu greu deslusesti din ce vei castiga bani pe viitor. Evita speculatiile, imprumuturile sau cheltuielile nefondate. Deocamdata ai sanse si noroc la banii si bunurile altora. Duminica s-ar putea sa primesti vizite de la rude sau prieteni sau tu sa fii nevoit sa mergi la acestia. Controversele vor fi la cote inalte, de aceea fii prudent si nu raspunde la provocari. Deocamdata esti destul de singur, insa este mai bine asa.

Pesti
Weekend-ul acesta este potrivit pentru a te ocupa doar de tine. Iti sunt favorizate tratamentele cosmetice, sedintele de masaj, de exercitii fizice sau alte activitati ce vizeaza sanatatea si intretinerea corpului tau. Duminica se pare ca vei dori sa iesi la cumparaturi, insa finantele disponibile lasa mult de dorit. Rezuma-te la strictul necesar deocamdata. Starile tale de spirit sunt fluctuante si de aici au de suferit si relatiile cu ceilalti. Detaseaza-te de tumultul vietii si fii mai intelegator cu tine si cu ceilalti. Pana la urma totul este o mare si indelungata experienta!
Anca Gordin Stoica - www.astrocafe.ro

×