x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic duminică, 4 februarie 2024. Berbecii se autocompătimesc, Fecioarele sunt intuitive, iar Scorpionii sunt nesiguri

Horoscop zilnic duminică, 4 februarie 2024. Berbecii se autocompătimesc, Fecioarele sunt intuitive, iar Scorpionii sunt nesiguri

de Andreea Tiron    |    03 Feb 2024   •   11:00
Horoscop zilnic duminică, 4 februarie 2024. Berbecii se autocompătimesc, Fecioarele sunt intuitive, iar Scorpionii sunt nesiguri
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic duminică, 4 februarie 2024. Gemenii primesc critici, Capricornii sunt anxioși, iar Peștilor le sunt rănite sentimentele

Berbec

Te poți lupta cu îndoiala astăzi. Este posibil însă ca autocompătimirea să se transforme în combustibil pentru a depăși o problemă. Un aspect Soare-Chiron vă încurajează să evitați să rămâneți blocat în vechile obiceiuri și metode și, în schimb, să căutați să vă depășiți limitele suficient pentru a ajunge la un nou nivel de înțelegere.

Taur

Relațiile pot fi dificile astăzi dacă îți lipsește încrederea în tine! Evenimentele par acum să declanșeze subtil vulnerabilități și nesiguranțe. Renunțarea la energiile negative, la  resentimente, poate fi fantastică, dar trebuie să intri în contact cu adevăratele tale sentimente pentru a începe munca. Ai multe de învățat despre tine și despre obiectivele tale. Pe măsură ce acorzi mai multă atenție sănătății mentale și emoționale, te simți mai puternic.

Gemeni

Trebuie să îți păstrezi mintea deschisă cu privire la orice feedback negativ generat acum, deoarece asta te ajută să evoluezi. Dacă simți nevoia de a te apăra în fața celorlalți, încearcă să reziști și lasă acțiunile tale să vorbească de la sine. Îi încurajezi pe alții să vorbească despre visele și speranțele lor, iar blocajele emoționale dispar prin comunicare.

Rac

Ideea sau anticiparea unei situații poate provoca îngrijorare astăzi, dar odată ce lucrurile se întâmplă, este mult mai puțin sinistru decât ți-ai imaginat! Cu cât te cunoști mai bine pe tine însuți, cu atât alegerile tale vor fi mai bune, iar ziua de astăzi deține o energie incredibilă pentru înțelegerea de sine.

Leu

Ai disponibilitatea de a înțelege și punctul de vedere al celorlalți astăzi. În timp ce oamenii pot deveni vulnerabili în fața ta acum, deschiderea ta pentru rezolvarea problemelor te ajută să profiti la maximum de o situație. Dacă lași frustrările să te copleșească, irosești o energie puternică pe care o ai în această săptămână, care este cel mai bine valorificată și canalizată în muncă productivă și stabilirea de obiective.

Fecioară

O oarecare îndoială cu privire la acțiunile recente este firească astăzi și te poate ajuta să te îndrepti într-o direcție mai bună! Din fericire, dacă vă puteți extrage dintr-o situație suficient de mult, puteți obține o imagine de ansamblu asupra acesteia, iar asta va fi în beneficiul vostru. Intuiția ta funcționează perfect acum, iar energiile zilei susțin atingerea unui scop sau încheierea cu succes a unei misiuni.

Balanță

Astăzi este o zi bună să înveți despre sentimentele tale și să împărtășești ideile sau proiectele tale cu ceilalți. Succesul vine pe măsură ce vă ascultați și vă susțineți unul pe celălalt. Oamenii sunt mai sensibili decât de obicei acum. Este foarte ușor pentru alții, în special pentru un partener, să-ți apese butoanele. Din fericire, ești gata să fii sincer și vulnerabil, în loc să devii defensiv.

Scorpion

Nesiguranța plutește în aer astăzi. Este o idee bună să o recunoști…și să te folosești de ea pentru a crește, a evolua și pentru a accepta că ești perfect imperfect! Recunoaște-ți punctele slabe și sensibilitățile fără teamă.  Canalizează-ți energa în chestiuni legate de cămin: o reorganizare a casei sau o activitate cu cei dragi.

Săgetător

Luna se mută în semnul tău astăzi, atrăgând atenția asupra nevoilor și dorințelor tale în plan emoțional. Tranzitul vă ajută să identificați zonele din viața dvs. care necesită îmbunătățiri semnificative în această săptămână. Încetinește și bucură-te de moment. Vei vedea acum inutilitatea jonglarii cu prea multe opțiuni și proiecte.

Capricorn

Evenimentele de acum îți pot declanșa anxietate în ceea ce privește trecutul, aranjamentele de viață sau problemele de familie. Din fericire, ești deschis să înveți din vulnerabilitățile tale. Abilitatea ta de a vizualiza soluții te poate ajuta enorm acum, iar tranzitele din această săptămână pot stârni dorința de a face unele schimbări. Pe măsură ce vezi imaginea de ansamblu a unei situații, te simți mai pregătit pentru a lua decizii pe termen lung.

Vărsător

Există tendința ca anumite evenimente să redeschidă o rană la nivel emoțional astăzi. Hipersensibilitatea nu trebuie ignorată, deoarece este un simptom al unui punct vulnerabil persistent, care ar putea fi o teamă de reapariția a ceva sau a cuiva din trecutul tău. Poți avea o perioadă dificilă, pentru că incertitudinile te fac să te simți nesigur, dar renunțarea la control uneori poate fi eliberator.

Pești

Sentimentele rănite sau lipsa de încredere sunt teme puternice în harta voastră astrală astăzi. Intrați în contact mai bine cu chestiuni legate de stima de sine și capacitatea de a avea grijă de dvs. și de cei dragi. Sensibilitatea ta este un punct forte, nu unul slab și te poți simți mai liber pe măsură ce accepți ceva despre natura ta acum. Este ușor să înveți din greșeli, datorită unui tranzit Soare-Chiron care intră în joc. Acest tranzit vă încurajează să vă îmbunătățiți și să creșteți prin informațiile pe care le obțineți acum.

×