x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi, 12 februarie 2015. Nu este cea mai potrivita zi pentru a demara ceva nou

Horoscop zilnic, joi, 12 februarie 2015. Nu este cea mai potrivita zi pentru a demara ceva nou

11 Feb 2015   •   23:49
Horoscop zilnic, joi, 12 februarie 2015. Nu este cea mai potrivita zi pentru a demara ceva nou
Berbec  
Planurile si sperantele lansate cu mai bine de trei saptamani in urma se cer revizuite si integrate pas cu pas in viata ta, nefiind acum timpul de a demara noi proiecte. Teama de schimbare este o realitate dar si un obiectiv de depasit cu multa credinta si control emotional. Atmosfera se detensioneaza odata cu venirea serii iar ideile noi pot fi adoptate si folosite pentru interesele tale. 

Taur
Astazi, fiind un rastimp de bilant mai degraba decat unul pentru noi initiative, ai ocazia sa vezi ce parteneriate functioneaza pentru avansarea ta socio-profesionala si ce se ascunde in spatele unor angajamente. Ar fi indicat sa iei in considerare transformarile prin care treci dar si sa diferentiezi clar ceea ce stii de ceea ce simti, pentru a trage spre seara invataminte folositoare. 

Gemeni

Anumite idei si schimbari ale mediului de lucru nu sunt chiar atat de usor de integrat, desi poate simti ca aceasta este directia buna. Important este sa nu grabesti lucrurile, acordandu-ti suficient timp si fiind tolerant cu tine insuti. Ultima parte a zilei aduce o nota evidenta de optimism, vazand cum relatiile pe care le legi iti ofera viziunea de ansamblu, mult cautata. 

Rac
Sentimentele intense ce le poti experimenta astazi pot fi tinute in frau daca iti propui sa-ti dirijezi in alte directii atentia, fara a te lasa prada anumitor anxietati sau atitudini posesive. Ai energie de consumat iar activitatile creative te pot ajuta pentru a-ti scoate mai usor la suprafata emotiile. Spre seara, ai ocazia de a fructifica ideile originale dar si informatiile mai putin cunoscute. 

Leu
Inainte de a te gandi la ceea ce vrei sa-ti propui pe viitor pentru zona parteneriala, este cazul sa treci printr-o faza de bilant, care nu este neaparat confortabila. Anumite tipare emotionale sau legaturi din familie se cer depasite, insa este bine sa lasi lucrurile sa se aseze la nivel subtil, fara a le forta. Lasa voia buna si intalnirile interesante sa intre in viata ta odata cu venirea serii. 

Fecioara 
Anumite tensiuni ar putea iesi astazi la suprafata in relatia cu cei de la serviciu, insa cea mai buna atitidine ar fi sa te concentrezi pe proiectele ce trebuie finalizate, decat pe alimentarea conflictelor. Pana la urma vei gasi o cale de a castiga increderea celor din jur prin solutii originale. Sfarsitul de zi se anunta mai relaxat, mai ales daca optezi pentru activitati stimulative alaturi de cei dragi. 

Balanta

Desi nu ai dus lipsa de idei creative, totusi nu este tocmai usor sa te adaptezi rapid, mai ales cand vine vorba de modificarea unui plan financiar. De fapt, chiar este indicat sa clarifici ce anume iti poti asuma curajos de acum inainte si ce baza au temerile tale, ca apoi sa poti fructifica abilitatile tale. Seara, dedic-o iesirii in oras pentru a te pune la punct cu noutatile. 

Scorpion
Relatia cu cei din familie poate deveni tensionata pe alocuri, cu atat mai mult cu cat incerci sa pastrezi aceleasi abordari sau sa detii controlul. Totusi, avand puterea sa patrunzi instinctiv in subconstientul celorlalti, ar trebui sa le castigi increderea dirijandu-ti constructiv emotiile si oferind mai multe dovezi de afectiune. Pentru sfaturi financiare inspirate, apeleaza spre seara tot la cei dragi. 

Sagetator
Cum astazi nu este cea mai potrivita zi pentru a demara ceva nou, ar fi indicat sa-ti consumi energia doar pentru lucruri esentiale. Ar fi benefica o mica retrospectiva a ultimelor trei saptamani pentru a alege cu ce este bine sa continui si la ce sa renunti. De asemenea, pune accent pe consolidarea relatiilor cu cei dragi din familie, energia si voia buna revenind la normal spre sfarsitul zilei. 

Capricorn 
Astazi, este indicat sa nu te lasi coplesit de angoase legate de necesitatea schimbarii unor strategii sau cercuri sociale. Urmareste-ti pas cu pas obiectivele, pe viitor gasind mai usor atat resurse cat si idei viabile pentru a-ti pune planurile in aplicare. Aloca-ti timp, mai ales in ultima parte a zilei pentru refacerea energiei dar si pentru a analiza cateva informatii ce ar merita valorificate. 

Varsator
Implicarea ta emotionala in proiectele deja demarate este evidenta, insa te poti confrunta acum cu un moment de bilant si cu necesitatea de a lua in considerare ajustari, mai mult sau mai putin placute. Partea buna este ca te poti mobiliza pentru a da viata celor mai inspirate idei dar si pentru a-ti consolida increderea in ochii celorlalti. Prietenii iti pot oferi sfarturi utile, deci cauta-i. 

Pesti 
Daca intampini astazi dificultati de integrare a trairilor emotionale, este si pentru ca uneori ceea ce crezi este diferit de ceea ce simti, acest lucru generand angoase si nesiguranta. Totusi, incercand sa nu mai controlezi mental fiecare etapa, vei avea mai multe sanse pentru a-ti dirija constructiv trairile. Fii deschis catre mesajele venite dar ofera la randul tau din ceea ce stii. 

Astrolog Ana Ozsvath
 Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________

Citeste despre DESTINUL TAU
Horoscopul babilonian, cel mai vechi sistem astrologic cunoscut omenirii


Horoscop iudaic - Intelepciunea evreilor de a prevedea viitorul

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×