x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi,15 ianuarie 2015. Fecioare - bun moment pentru a revizui cum arata viata de fiecare zi

Horoscop zilnic, joi,15 ianuarie 2015. Fecioare - bun moment pentru a revizui cum arata viata de fiecare zi

14 Ian 2015   •   19:24
Horoscop zilnic, joi,15 ianuarie 2015. Fecioare - bun moment pentru a revizui cum arata viata de fiecare zi
Berbec
Astazi, poti resimti din plin incarcatura emotionala a zilei, avand tendinta de a dramatiza dar si de a exagera ceea ce traiesti in relatiile intime. Anxietatile interioare sunt bune insa pentru a-ti schimba optica de gandire, renuntand la pesimism. Este important sa eviti luarea deciziilor, cu atat mai mult cu cat esti predispus spre impulsivitate si doar ai senzatia ca stii despre ce este vorba. 

Taur
Inca din primele ore ale zilei, nu stii in ce directie sa te imparti, unde sa-ti dirijezi energia. Atat familia cat si cariera sunt la fel de importante, insa una iti spune ratiunea si alta sufletul, astfel incat esti provocat sa gasesti un echilibru. Nu renunta la sperantele si la planurile tale de afaceri, doar concentreaza-ti fortele catre persoanele care te sustin si catre solutiile originale. 

Gemeni
Proiectele la care lucrezi se cer clarificate iar energia ar fi indicat sa o directionezi catre aspectele cu adevarat importante, mai ales ca poti intampina ruperi de ritm si chiar momente de apatie. Desi ai senzatia ca depui mult efort, lucrurile nu par sa se lege, la fel si relatiile interumane, insa nu e cazul sa te descurajezi, doar sa te feresti de decizii si vorbe impulsive. 

Rac
Orice speculatie financiara ai avea in plan, fii atent astazi la asumarea riscurilor necalculate, fara a avea toate informatiile necesare. Cel mai bine ar fi sa iei in considerare sfaturile celor dragi, mai ales ca emotiile iti pot influenta rationamentele. Pot veni bani din surse neasteptate pentru finantarea proiectelor tale, insa trebuie sa ai rabdare pentru a construi o strategie solida. 

Leu
Nesiguranta din sfera relationala iti poate amplifica astazi tendinta de a fi mai indulgent decat este cazul cu cei din jur, chiar daca aparent afisezi o mina optimista, in control. Undeva exista neconcordante intre rationamentele deschise, permisive si emotiile tale puternice, de aceea, cel mai important este sa lucrezi la echilibrul tau interior, poate la un nou stil de viata. 

Fecioara 
Astazi, este un bun moment pentru a revizui cum arata viata ta de fiecare zi si a te gandi la tiparele care nu mai functioneaza, pentru a le lasa in urma. Nu lua hotarari definitive, doar analizeaza si ia in calcul solutii nonconformiste, fiindca s-ar putea sa iasa la suprafata destule frustrari si sperante neimplinite din sfera parteneriala, care momentan sa te demoralizeze. 

Balanta
Este posibil ca astazi sa te lasi entuziasmat de anumite proiecte la care aspiri, scapand insa din vedere toate implicatiile financiare. Fie ca iti place sau nu, vei constata ca este nevoie de organizarea ideilor si atentie la detalii pentru a face fata responsabilitatilor ivite. Sunt sanse sa apara de unde nu crezi persoane care sa-ti fie alaturi cu idei bune sau macar sa-ti faca o surpriza placuta. 

Scorpion
Astazi Luna se afla in propriul semn, ceea ce te predispune la alternante de dispozitie, totul pe fondul unui exces de emotivitate. Tine cont de intuitie si concentreaza-ti energia pentru a dobandi incredere in resursele si talentele tale, chiar daca acum poti avea momente de indoiala. In cariera, dar si in relatia cu cei dragi este indicat sa cauti echilibrul, fara a te lansa in actiuni incomplet evaluate. 

Sagetator
Astazi poti da curs proceselor de cautare interioara si curatarii de atasamente de orice natura. Insa, nu te baza doar pe convingerile tale, existand o doza mare de subiectivism dar si tendinta de a respinge anumite concepte sau abordari din zona spirituala. Ia-ti timp pentru refacerea energetica a organismului si acorda o atentie sporita mesajelor venite pe calea viselor. 

Capricorn 
Ia in calcul situatia in care anumite planuri sau parteneriate de afaceri care implica prietenii nu sunt suficient de bine evaluate, fiind tratate cu mult optimism. Nu este cazul sa lasi sa se amestece sentimentele, riscand sa iesi in paguba, cu atat mai mult cu cat unii pot profita de bunele tale intentii. Este recomandat ca framantarile tale interioare sa fie exteriorizate cumva, fara a te lasa coplesit. 

Varsator
Axat pe socializare si fiind in centrul atentiei, astazi pari sa nu fii atat de afectat de ceea ce auzi in jurul tau, mergand inainte pe drumul ales. Insa, ar fi bine sa fii mai maleabil si deschis catre alte perspective, cu atat mai mult cu cat devii sceptic in privinta realizarii unor vise personale. Preocupa-te mai putin de imagine si mai mult pe punerea in practica zilnica a ideilor tale originale. 

Pesti 
Este indicat sa eviti sa te cramponezi de conceptii care au la baza un suport de natura emotionala, fiindca poti ajunge la decizii eronate, in special legate de locul de munca. Mai bine, incearca sa gasesti adevaratele tale motivatii interioare, indiferent de ambitii. Anumite lucruri au nevoie de concentrare si rabdare, fiind indicat sa lasi timpul sa curga in ritmul potrivit. 

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________

Citeste despre DESTINUL TAU in 
Horoscopul babilonian, cel mai vechi sistem astrologic cunoscut omenirii



Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×