x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 16 august 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 16 august 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

15 Aug 2012   •   21:00
Berbec
Luna este plasata in zodia Leului si iti activeaza zona iubirii, a creatiei si a creativitatii. Iti place sa comunici la scena deschisa, sa iti etalezi talentele si cunostintele din dorinta de a fi admirat si apreciat. In relatia cu persoana iubita si cu copiii esti foarte iubitor, nobil, generos si iti place sa le atragi atentia prin surprize ingenioase si originale.

Taur
Tu esti fericitul beneficiar al unor castiguri financiare din munca proprie. Poti alege sa iti redecorezi casa sau chiar sa iti schimbi domiciliul. Acasa cauti linistea si confortul pentru a te refugia. Ai o imaginatie debordanta, un puternic simt al generozitatii si altruismului care te-ar putea motiva sa te pui in slujba celor de acasa si sa ii impresionezi cu surprize placute.

Gemeni
Luna in Leu iti activeaza zona comunicarii si a fratilor. Astazi esti plin de idei si foarte comunicativ. Ai putea intra in vorba cu oricine si nu este exclus sa porti discutii pe teme politice chiar cu vecinii. In cazul in care nu ai mai vorbit de mult timp cu fratii sau surorile poate ar fi indicat sa ii contactezi caci ar putea avea nevoie de sprijinul tau.

Rac
In cazul tau, Luna in Leu activeaza zona castigurilor financiare din munca proprie. Nu stai prea grozav cu banii si pot aparea chiar unele cheltuieli neprevazute legate de amenajarea spatiului in care locuiesti sau poate parintii iti solicita bani imprumut. La serviciu, te simti sprijinit si apreciat de sefi si poti avea parte de o surpriza placuta din partea lor.

Leu
Luna se afla in semnul tau zodiacal si iti atrage atentia asupra atitudinii tale si a modului in care te proiectezi in ochii celorlalti. Energia zilei te predispune la sensibilitate, esti nobil si generos. Intuitia si imaginatia sunt foarte puternice si vii. Fii deschis, ascult-ti inima si primeste calauzirea divina pentru a alege sau a batatori calea spirituala potrivita tie.

Fecioara
Luna in Leu se plaseaza in zona discretiei, a abandonului de sine. Poti simti sa stai izolat, retras si sa actionezi din umbra. Esti atras de cercetari misterioase, secrete si oculte. Poti simti sa te dedici unor activitati filantropice, prin care sa sprijini oameni cu nevoi speciale: bolnavi sau izolati in azile. Sprijinul tau este binevenit si poti aduce alinare.

Balanta
Cu Luna plasata in zona prietenilor si a anturajului, tu astazi esti pe val si te bucuri de multa popularitate. Esti sufletul petrecerii dar si cel mai infocat orator. Poate nu ar fi rau sa ii lasi si pe ceilalti sa vorbeasca si sa iti temperezi tendinta spre critica sau cinism. Ai nevoie de libertate in relatii, nu iti place sa fii limitat sau sa ti se spuna ce sa faci.

Scorpion
Tie, Luna in Leu iti activeaza zona reputatiei si a carierei. Esti foarte adaptabil la locul de munca, esti istet si poti face fata cu succes oricaror provocari. Lasi impresia unui om abil, excelent negociator care stie sa isi atinga obiectivele, ceea ce iti atrage implicit bunavointa si recunoasterea superiorilor ierarhici, precum si cresterea prestigiului.

Sagetator
Pe tine Luna in Leu te stimuleaza in zona constiintei, a filosofiei de viata si a viziunii de ansamblu. Tu astazi te faci remarcat printr-o inteligenta limpede si sclipitoare, esti destul de serios si farte atras de spiritualitate si ezoterism. S-ar putea materializa o calatorie in strainatate care sa iti faca mare placere si din care sa ai multe de castigat.

Capricorn
In ceea ce te priveste, Luna in Leu iti aduce in atentie zona castigurilor nemuncite, provenite de la altii. Tu astazi ai putea intra in posesia unei mosteniri, a unui contract de sponsorizare sau ai putea culege roade financiare din ascocierile in care esti implicat. Intrucat dispui de mai multe resurse financiare, ai putea alege chiar sa iti schimbi domiciliul.

Varsator
In cazul tau, Luna in Leu activeaza zona relatiilor, parteneriatelor si asocierilor. Relationezi bine cu oamenii intrucat stii sa asculti activ si apreciezi parerile exprimate de ceilalti. Ai tras multe invataminte din experientele trecute si acum pare ca stii cum sa aplici intelepciunea dobandita pentru a avea relatii implinite si pentru a nu te bloca in acelasi punct.

Pesti
Tie, Luna in Leu iti stimuleaza zona muncii si a sanatatii. Ai un mental foarte activ, esti foarte ambitios si din dorinta de a dovedi ce poti te-ai putea surmena. In relatia cu colegii poti fi destul de greu de multumit, ridici stacheta destul de sus si nu te abate de la critica in cazul in care ei nu se ridica la nivelul asteptarilor tale.

×