x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 2 august 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 2 august 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

01 Aug 2012   •   21:00

● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal.
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro
--------------------------------------------

Berbec
Luna Plina in Varsator iti activeaza zona anturajului si a prietenilor. Probabil simti ca in ultima perioada ti-ai revizuit modul de a comunica si poti intra usor in gratiile celor din jur prin farmecul vorbelor tale si maiestria cu care le folosesti. Poti simti ca te-ai maturizat si ca relationezi ca un om intelept, esti discret in manifestare si fidel inimii tale.

Taur
Tu primesti influenta Lunii Pline in zona carierei si a reputatiei. Este un moment propice sa te rupi de trecut, de vechile tipare mentale. Acum iti poti reconfigura viziunea asupra puterii. Poti chiar constata ca puterea este in interiorul tau, la dispozitia ta si accesand-o iti poti imbunatati statutul social, poti munci liber si independent de orice sistem.

Gemeni
Luna Plina din Varsator te influenteaza in zona filosofiei de viata, a idealurilor si a cunostintelor abstracte. Iti pot fi intensificate cautarile ezoterice, mistice si ai putea simti chiar sa faci calatorii lungi sau indepartate cu scop initiatic. Fii deschis, primeste calauzirea divina si pastreaza-ti increderea ca vei intalni maestri care sa te indrume pe calea ta.

Rac
In cazul tau, aspectul de Luna Plina se proiecteaza in zona transformarii, a abandonului propriei identitati. In ultimele saptamani ti-a fost dat sa iti revezi si sa iti revizuiesti tiparele mentale si, implicit, modul in care reactionezi. Extrage invataminte din experientele traite, detaseaza-te de trecut, creeaza spatiu pentru nou in viata ta si primeste tot ceea ce viata iti ofera.

Leu
Luna Plina in Varsator iti activeaza zona relatiilor, a parteneriatelor si a colaborarilor in care esti implicat. In masura in care ai invatat sa renunti la judecati, sa iti controlezi impulsivitatea, vei avea relatii armonioase si implinite. Modul tau de a comunica pare sa fie cald, bland, intelept si binevoitor si ai putea trezi aceleasi calitati si in cei din jurul tau.

Fecioara
Pe tine, Luna Plina te influenteaza in zona muncii si a sanatatii. Probabil ca muncesti destul de mult, dar esti recunoscator pentru ce poti si pentru ce ai. Sub influentele astrale, poti inova la locul de munca, poti schimba modul in care faci lucrurile sau poti alege chiar sa iti valorifici elegant calitatile fiind independent, lucrand pe cont propriu.

Balanta
In ceea ce te priveste, Luna Plina in Varsator iti activeaza zona iubirii, a creatiei si a creativitatii. Esti binecuvantat cu inspiratie artistica si ar fi minunat sa primesti darul Muzei, sa iti manifesti creativitatea sub orice forma simti caci poti fi foarte ingenios si original. Poti trai sentimentul ca esti pregatit sa devii parinte sau sa iti maresti familia.

Scorpion
Luna Plina iti trimite influentele in familie si in camin. Energia momentului te sprijina sa te eliberezi de trecut, de unele atasamente nesanatoase fata de familie sau fata de casa. Poti simti nevoia sa schimbi peisajul din jur si fie iti redecorezi caminul, fie alegi sa iti schimbi domiciliul. Ti-ai putea concentra atentia catre cariera si astfel sa iti cresti reputatia.

Sagetator
Tie, Luna Plina iti accentueaza zona studiului si a comunicarii. Prin experientele traite in ultima perioada, probabil ai patruns mai adanc in constiinta ta, ti-ai extins viziunea asupra vietii si ti-ai intarit increderea in tine. Parteneriatele in care esti implicat iti sunt benefice, se consolideaza, se construiesc temeinic, riguros si se afla sub protectie divina.

Capricorn
Pe tine, Luna Plina te sprijina sa iti constientizezi si sa iti folosesti ingenios sau nonconformist calitatile si talentele si astfel ti-ai putea spori castigurile financiare din munca proprie. Sanatatea si vitalitatea sunt bune si esti foarte energic. Relatiile cu sefii si cu colegii de munca par sa fie frumoase si armonioase si i-ai putea percepe ca pe o a doua familie.

Varsator
Luna Plina in Varsator iti atrage atentia asupra ta, a personalitatii si a atitudinii tale. Lasi impresia unui om rezervat, serios, meditativ si te poti simti atras de avocatura, filosofie sau religie. Te remarci prin originalitate si creativitate, ai o imaginatie foarte bogata si poti face planuri de viitor. Relatia cu persoana iubita sau cu copiii iti poate aduce multe satisfactii.

Pesti
In cazul tau, aspectul de Luna Plina se formeaza in zona discretiei, a nevoii de acceptare si de iertare. Poti simti sa stai retras, izolat, sa meditezi la trecut si sa faci planuri de viitor. Relatia cu familia este frumoasa si armonioasa, poti simti in profunzime legatura cu neamul tau, sprijinul moral si contributia lor in cresterea ta. Ai putea demara actiuni de infrumusetare a caminului.
Cornelia Badescu -www.astrocafe.ro

×