x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 20 septembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 20 septembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

19 Sep 2012   •   21:00
Berbec
Tu esti foarte receptiv la subtilitatile din jur. Intuitia ta este la cote ridicate dar si ingrijorarile. In raporturile de munca cu colegii sau subordonatii, esti atent pana la cele mai mici detalii, te pui cu drag in serviciul celorlalti, contribuind la formarea lor, dar totul trebuie sa iasa conform dorintei tale. Lectia zilei, pentru tine, consta in renuntarea la control sau la superstitii.

Taur
Tu astazi ai o pofta de viata incredibila. Persoana iubita sare in indeplinirea dorintelor tale, dar nu esti usor de multumit. Copiii sunt usor de castigat atat timp cat le zambesti si ii implici in jocuri creative de indemanare. Sunt favorizate castigurile financiare provenite din munca proprie. Rabdarea nu este punctul tau forte, dar nu iti tiraniza colegii de munca.

Gemeni
In cazul tau, astazi ai succes in demersurile care tin de relatii sau parteneriate. Cel mai mult iti prieste atmosfera din camin, unde te simti util si in siguranta. Manifesti calitati artistice deosebite, dar ai putea fi perceput ca un excentric. Gasesti multa placere in comunicarea cu fratii sau verisorii, asa ca cel mai bine este sa va adunati la o sueta si sa va deconectati.

Rac
Relatia cu persoana iubita nu a fost tocmai pe placul tau in aceasta saptamana, iar sicanele continua si azi. Ati putea avea mici conflicte pornind de la bani sau de la planul vostru de investitii. Se intrezaresc noi surse de castig financiar pentru tine. Desi esti irascibil si destul de usor de inflamat, evita micile conflicte sau rautati, caci ar putea degenera.

Leu
Atmosfera de acasa, cu implicarea ta, s-ar putea transforma intr-un mic camp de lupta. Actionezi manat de propriile emotii si sentimente, pentru satisfacerea propriilor dorinte, dar acest lucru ar putea fi in defavoarea celorlalti. Comunicarea este destul de greoaie, esti usor ititabil, dar cu toate acestea nu te pripi sa critici activitatea subordonatilor sau a colegilor.

Fecioara
Tu manifesti o fire iritabila, critica, exploziva si cel mai tare pare sa te nemultumeasca lipsa banilor. Toate nemultumirile tale s-ar putea sparge in capul partenerului de viata, dar iti recomand sa fii foarte atent la modul in care comunici, sa iti accepti situatia materiala precara si sa nu dai vina pe altii. Daca circuli cu masina, fii foarte atent si prudent in trafic.

Balanta
Parca te mananca palmele de la pofta cu care iti place sa iti cheltuiesti banii. Evalueaza-ti realist nevoile si nu iti risipi resursele pe lucruri inutile sau fara valoare. Petreci mult timp cu prietenii, dar unii dintre ei iti sug energia sau ai putea constata ca au unele interese oculte sa profite de pe urma ta. Atentie cu cine te insotesti si ramai in compania lor doar daca te simti bine.

Scorpion
Tu degaji o energie puternica iar oamenii iti simt prezenta de indata ce iti faci aparitia in incapere. Impresionezi si intimidezi la nivel subtil. Nu indragesti prea tare sefii sau autoritatile, dar este recomandat sa respecti regulile si sa eviti conflictele, caci lucrurile pot degenera cu usurinta. Poti culege roade financiare din asocierile in care esti implicat.

Sagetator
Ziua de azi este potrivita pentru izolare si introspectie. Iti place sa iti expui cu vehementa punctul de vedere in cadrul grupului sau organizatiei din care faci parte si cu greu accepti alte opinii. Astazi cel mai potrivit ar fi sa taci, sa asculti activ si sa comunici in scris, caci ti-ar putea fi mai usor sa te cenzurezi. Superiorii ierarhici te inteleg si te sustin, desi par autoritari.

Capricorn
Simti nevoia de socializare, iti place sa fii in centrul atentiei si sa impartasesti celor din anturaj convingerile tale. Este suficient sa iti expui filosofia de viata, nu trebuie sa o si impui altora, asa ca nu insista prea tare. Nu este o zi favorabila calatoriilor cu masina si necesita maxim de atentie si prudenta. Castigurile financiare provenite din asocieri sunt in crestere.

Varsator
Tu esti foarte intuitiv, receptiv si ai putea primi idei inspirate de la cei din jurul tau. Relatia cu partenerul de viata nu este foarte comoda si datorita indulgentei pe care o ai cu tine insuti, lucrurile nici nu se indreapta rapid. Evita pe cat posibil magazinele si cumparaturile caci ai tendinta de a fi risipitor. Ai mare grija pe unde iti lasi portofelul.

Pesti
Tie ti s-a deschis apetitul pentru straini, strainatate sau calatorii la mare distanta de casa. Este posibil sa demarezi o calatorie in strainatate impreuna cu partenerul de viata sau ai putea porni noi parteneriate profesionale care implica strainii. Esti foarte sensibil si receptiv la perceptiile subtile. Amana deciziile importante caci iti este greu sa gandesti constructiv.

×