x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 23 august 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 23 august 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

23 Aug 2012   •   03:37
Berbec
In cazul tau, Luna in Scorpion activeaza zona transformarii si a regenerarii. Astazi poti fi incercat de emotii intense, sentimente puternice si trairi complexe. Nu este deloc usor pentru familie sau apropiati sa iti intuiasca dorintele. Esti extrem de gelos si posesiv, iti place sa fii protejat si tratat cu multa delicatete. Evita speculatiile financiare sau jocurile de noroc.

Taur
Tie, Luna in Scorpion iti lumineaza zona relatiilor si a parteneriatelor care sunt marcate de posesivitate si combativitate. Poti resimti o oarecare instabilitate emotionala, esti agitat si pari dependent de linistea familiala. Manifesti o fire vesela, optimista si parca privesti lumea prin ochelarii roz. Esti foarte cald si dragastos cu fratii, surorile sau cu prietenii.

Gemeni
Luna in Scorpion se plaseaza in zona muncii, a rutinei si a felului in care faci fata activitatilor zilnice. Raporturile cu colegii si subordonatii sunt optime intrucat dispui de multa inteligenta emotionala, compasiune, iti face placere contactul personal cu ceilalti si ramai obiectiv. Sursele de castig din munca proprie sunt in proces de reconfigurare.

Rac
Tu primesti influenta Lunii din Scorpion in zona iubirii, a afirmarii prin creatie, fapt ce te predispune la atasamente sentimentale puternice si poti sari usor la extreme in cazul in care sentimentele nu iti sunt impartasite. Dispui de multa pasiune, creativitate si inspiratie artistica pe care le-ai putea folosi din plin in arta fotografica.

Leu
In ceea ce te priveste, Luna in Scorpion iti activeaza zona intimitatii, a sufletului si a familiei, ceea ce te predispune la discretie si orice situatii s-ar ivi preferi sa "speli rufele murdare" in familie. Manifesti multa compasiune fata de oamenii cu nevoi speciale: bolnavi, izolati in azile sau inchisi si ai putea intreprinde cu succes unele actiuni de intrajutorare.

Fecioara
Tu resimti influentele Lunii in Scorpion in zona comunicarii, a studiilor si a mentalitatii. Te remarci prin incapatanare, ai idei fixe, modul tau de comunicare este foarte transant si spui intotdeauna ce ai pe limba. Poti fi un critic remarcabil in cazul in care cineva indrazneste sa te contrazica. Fii diplomat in comunicare si incarca-ti cuvintele cu iubire.

Balanta
Luna in Scorpion te stimuleaza in zona talentelor si banilor proveniti din munca proprie. Pari introvertit, secretos si manifesti interes pentru afacerile secrete, ascunse, pe care nu vrei ca ceilalti sa le cunoasca. Te poti arata atasat de bunurile tale materiale, te identifici cu ele si nu esti dornic sa le imparti cu ceilalti. Totusi nu uita sa te bucuri de ceea ce ai.

Scorpion
Luna este gazduita astazi chiar de semnul tau zodiacal si accentul este pus pe cine esti Tu si cum te manifesti pe tine insuti. Poti fi suspicios, predispus la emotii intense si paradoxale si ai putea trai cu sentimentul ca esti tratat incorect atunci cand nu este cazul. Totusi reusesti sa lasi impresia unui om binevoitor si simpatic, fapt ce iti atrage respectul celorlalti.

Sagetator
In ceea ce te priveste, Luna in Scorpion iti activeaza zona discretiei si te predispune la hipersensibilitate, emotivitate, izolare si introspectie. Lasi impresia unei persoane introvertite, mereu in defensiva, care isi deschide cu greu inima. Incearca sa fii mai statornic, sa iti stabilesti niste obiective pe care sa le urmaresti pana la indeplinire.

Capricorn
Luna in Scorpion te stimuleaza in zona prietenilor si a anturajului. Iti place sa tii secrete si sa te invalui intr-un aer de mister, ocult. Te intereseaza tot ce este ascuns ochiului obisnuit. In cazul in care aveai unele asteptari legate de castiguri financiare de pe urma asocierilor in care esti implicat, ele mai intarzie sa apara. Elibereaza-te emotional de partenerii tai.

Varsator
In cazul tau, Luna in Scorpion se plaseaza in zona carierei, a puterii, prestigiului si te sprijina sa reusesti in tot ceea ce iti propui. Te dedici cu totul muncii tale si iti investesti energia in vederea cresterii tale profesionale. Esti destul de subiectiv si emotional in luarea deciziilor, fapt care ti-ar putea atrage critica unui colaborator.

Pesti
Luna este in Scorpion si iti activeaza zona constiintei, a filosofiei de viata. Esti foarte pasional, predispus la emotii intense, paradoxale. Te manifesti cu iubire, caldura si protectie in relatia cu copiii si cu partenerul de viata. La serviciu esti foarte cerebral, rece si calculat, gandesti lucrurile in profunzime, esti extrem de critic si comunici strict si la obiect.

×