x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 25 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 25 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

24 Oct 2012   •   22:44
Horoscop zilnic, joi 25 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Astăzi Luna se află în zodia Peştilor, activând zona nevoii de iertare şi acceptare. Eşti foarte sensibil şi ai tendinţa să te izolezi. Mentalul tău este foarte activ şi eşti înclinat spre a judeca sau de a da verdicte. Te consumi foarte mult în interior, iar situaţiile în care eşti implicat astăzi pot fi traversate cu bine doar renunţând la judecăţi şi luând oamenii aşa cum sunt.

Taur
În cazul tău, Luna în Peşti activează sectorul prietenilor şi anturajului. Resimţi o tensiune interioară puternică, un factor important de frustrare fiind reprezentat de bani, fie că este vorba despre cei din munca proprie sau despre aşteptările financiare de pe urma parteneriatelor în care eşti implicat. Fii altruist, detaşează-te de planul material şi ai încredere că banii vor veni.

Gemeni
Luna în Peşti te stimulează în zona carierei şi a puterii. Eşti implusiv în relaţiile cu şefii sau cu autorităţile, ai tendinţa de a exagera şi tinzi să îţi impui punctul de vedere cam în orice situaţie. Lecţia zilei de astăzi pare să fie, în cazul tău, măsura şi asumarea responsabilităţii pentru propriile vorbe şi fapte. Temperează-ţi apetitul şi numără-ţi caloriile.

Rac
Pe tine, Luna în Peşti te influenţează în zona filosofiei de viaţă şi a studiilor înalte. Resimţi tensiunea astrală de astăzi pe axa muncii şi a sănătăţii. A venit momentul să îţi revizuieşti progamul de lucru, rutina zilnică. Modul în care îţi investeşti energia are efect direct asupra sănătăţii tale, aşa că nu uita să te relaxezi şi să îţi încarci bateriile citind o carte bună.

Leu

În ceea ce te priveşte, Luna în Peşti activează zona transformării, a regenerării, şi îţi întăreşte intuiţia, receptivitatea, capacitatea de a lua lucrurile aşa cum sunt. Relaţia cu persoana iubită sau cu copiii este încordată datorită încăpăţânării tale sau a luptei pentru dreptate. Îţi susţii cu fanatism idealurile şi eşti prea puţin dispus să laşi de la tine.

Fecioară
Luna în Peşti de astăzi îşi trimite influenţele în zona relaţiilor şi a parteneriatelor. Dominat de orgoliu, ai putea face multe fapte necugetate astăzi. Te ţii tare pe poziţie în raporturile cu autorităţile sau superiorii ierarhici. Acasă ai tendinţa de a lua lucrurile personal şi poţi recurge la agresivitate pentru a-ţi apăra teritoriul. Fii diplomat şi cultivă pacea în relaţiile tale.

Balanţă
Tu primeşti influenţa Lunii din Peşti în zona muncii şi a sănătăţii. Mentalul tău este foarte activ, ai tendinţa de a-ţi împărtăşi filosofia de viaţă şi îţi doreşti ca toată lumea să se supună codului tău moral. Cine îndrăzneşte să facă altfel decât spui tu ar putea fi aspru criticat sau judecat. Fii flexibil, adaptează-te din mers şi îngrijeşte-ţi corpul cu atenţie.

Scorpion
Distracţiile, jocurile, activităţile creative sau artistice ar putea fi un debuşeu eficace pentru frustrările materiale acumulate. Nu este o zi propice cumpărăturilor,căci eşti mână largă şi destul de greu de controlat. Demersurile legate de moşteniri sau câştigiri provenite din asocieri ar putea cunoaşte întârzieri sau nu se ridică la nivelul aşteptărilor tale.

Săgetător
Luna în Peşti se proiectează, în cazul tău, în zona familiei şi sufletului şi te predispune la emotivitate şi sensibilitate. Accepţi cu greu unele evenimente din viaţa ta, care implică familia sau apropiaţii, şi ai putea avea tendinţa de a respinge dreptatea divină. Renunţă la judecată, rămâi în zona compasiunii şi a smereniei, fii receptiv şi oferă umărul celor care au nevoie.

Capricorn
În cazul tău, Luna în Peşti îţi trimite influenţele în zona gândirii şi comunicării şi te predispune la visare. Energia ta vitală este destul de redusă. La locul de muncă ai parte de multă acţiune, un volum mare de muncă şi o atmosferă destul de încordată, fapt care te consumă. Dacă pleci la drum cu maşina îţi recomand să fii atent şi foarte prudent.

Vărsător
Axa afectivităţii, adică ce oferi versus ceea ce primeşti, îţi este activată astăzi de aspectele tensionate în care este implicată Luna. Trăirile tale interioare pot fi destul de contradictorii şi îţi este dificil să te împarţi între partenerul de viaţă şi onorarea circumstanţelor cerute de cei din anturaj. Poţi simţi că banii nu aduc fericirea, dar o întreţin, dat fiind impulsul tău către cumpărături.

Peşti
Astăzi îţi este dat să echilibrezi planul familial cu cel social şi profesional. Pe de o parte, familia te solicită, îţi solicită sprijinul, atenţia şi dedicarea. Pe de altă parte, mediul profesional este foarte dinamic, competitiv şi îţi doreşti să câştigi teren în faţa şefilor. Soluţia pare să fie centrarea pe propriile tale dorinţe, indiferent de solicitările celor din jur.

×